Maskit CPAP- ja hengityslaitteeseesi | ResMed

ResMed Air Solutions -maskit

ResMedin maskit ovat mukavia, kevyitä ja suunniteltu peittämään kasvoja mahdollisimman vähän. Etsi seuraavasta maskeja hengittämistavan, hoidon tarpeiden, elämäntyylin ym. vaihtoehtojen mukaisesti.

Airfit 30 sarja

AirFit 30 -sarjan maskit on suunniteltu vapautta ajatellen. Erittäin pienikokoisen muotoilun avulla voit nukkua vapaasti, liikkua helposti, lähellä kumppaniasi ja rentoutua yöllä. Löydä uudelleen vapaus olla oma itsesi.

AirFit F30i - pään päälle kiinnitettävällä letkulla
AirFit-F30i-tube-up-full-face-mask-for-sleep-apnoea-patients-ResMed
AirFit N30 – nasal cradle mask
AirFit-N30-under-the-nose-nasal-mask-for-sleep-apnoea-patients-ResMed
AirFit N30i - nasal cradle mask
AirFit N30i Nenämaski pään päälle kiinnitettävällä letkulla on suunniteltu antamaan sinulle left view resmed

Lisää ResMedin innovatiivisia ratkaisuja

Unenaikaisten hengityshäiriöiden hoitoon suunnitellut uniapnealaitteemme antavat miellyttävää ja todistetusti tehokasta hoitoa.

Lue lisää

ResMedin hoidonseurantaohjelmissa on intuitiiviset käyttöliittymät ja raportit, jotka tarjoavat tilannekuvan hoidostasi. Voit seurata hoitoasi ennakoivasti ja jakaa sen hoitavan yksikkösi kanssa.

Lue lisää

Tarvitsetpa mekaanista ventilaatiota kotona, sairaalassa tai liikkeellä, monipuoliset ventilaattorimme tarjoavat tehokkaan hoidon monenlaisille hengityssairauksille.

Lue lisää

Katso käyttöoppaista asiaankuuluvat tiedot varoituksista ja varotoimista, jotka on otettava huomioon ennen tuotteiden käyttöä ja käytön aikana.

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]