Maskit CPAP- ja hengityslaitteeseesi | ResMed

ResMed Air Solutions -maskit

ResMedin maskit ovat mukavia, kevyitä ja suunniteltu peittämään kasvoja mahdollisimman vähän. Etsi seuraavasta maskeja hengittämistavan, hoidon tarpeiden, elämäntyylin ym. vaihtoehtojen mukaisesti.

Maskikategoriat

Kokokasvomaskit peittävät enemmän kasvojasi ja sopivat ihmisille, jotka hengittävät enimmäkseen suun kautta. ResMedin minimaalisiksi muotoillut kokokasvomaskit on suunniteltu kevyiksi ja huomaamattomiksi.

Jos pidät sieraintyynyjen virtaviivaisesta suunnittelusta, mutta haluat mieluummin hieman enemmän nenän päälle tulevan maskin, nenämaskit ovat suosittu vaihtoehto.

Koe sierainmaskien avoimuus ja vapaus. Kevyt, huomaamaton ja suunniteltu pitämään näkökenttä vapaaana. Tämäntyyppiset uniapneamaskit istuvat tiiviisti ja mukavasti.

Uniapneatuotteet voivat kulua ajan kuluessa. On tärkeää vaihtaa maski ja tarvikkeet säännöllisesti, jotta voidaan varmistaa, että saat mahdollisimman mukavaa, tehokasta ja hygieenistä hoitoa.

Airfit 30 sarja

AirFit 30 -sarjan maskit on suunniteltu vapautta ajatellen. Erittäin pienikokoisen muotoilun avulla voit nukkua vapaasti, liikkua helposti, lähellä kumppaniasi ja rentoutua yöllä. Löydä uudelleen vapaus olla oma itsesi.

AirFit F30i - pään päälle kiinnitettävällä letkulla
AirFit-F30i-tube-up-full-face-mask-for-sleep-apnoea-patients-ResMed
AirFit N30 – nasal cradle mask
AirFit-N30-under-the-nose-nasal-mask-for-sleep-apnoea-patients-ResMed
AirFit N30i - nasal cradle mask
AirFit N30i Nenämaski pään päälle kiinnitettävällä letkulla on suunniteltu antamaan sinulle left view resmed

Lisää ResMedin innovatiivisia ratkaisuja

Unenaikaisten hengityshäiriöiden hoitoon suunnitellut uniapnealaitteemme antavat miellyttävää ja todistetusti tehokasta hoitoa.

Lue lisää

ResMedin hoidonseurantaohjelmissa on intuitiiviset käyttöliittymät ja raportit, jotka tarjoavat tilannekuvan hoidostasi. Voit seurata hoitoasi ennakoivasti ja jakaa sen hoitavan yksikkösi kanssa.

Lue lisää

Tarvitsetpa mekaanista ventilaatiota kotona, sairaalassa tai liikkeellä, monipuoliset ventilaattorimme tarjoavat tehokkaan hoidon monenlaisille hengityssairauksille.

Lue lisää

Katso käyttöoppaista asiaankuuluvat tiedot varoituksista ja varotoimista, jotka on otettava huomioon ennen tuotteiden käyttöä ja käytön aikana.