Immateriaaliomaisuus & Oikeuksia koskevat ilmoitukset | ResMed Suomi

Immateriaaliomaisuus & Oikeuksia koskevat ilmoitukset

ResMedin tavaramerkit

Activa, ActiveCell, Adapt SV, Aero-Click, Aerofix, ApneaLink, AutoScan, AutoSet, AutoSet Advantage, AutoSet CS, AutoSet Respond, AutoSet Spirit, AutoView, AutoVPAP, Boomerang, Breath-O-Prene, Breathe-O-Prene, ClimateLine, Elisée, EPR, Gecko, HumidAire, H3i Plus, H4i, H5i, MAP, Meridian, MinniPAP, Mirage, Mirage Activa, Mirage Kidsta, Mirage Liberty, Mirage Micro, Mirage Quattro, Mirage Swift, Mirage Vista, Moritz, Papillon, Pixi, Quattro, ResAlarm, ResCap, ResControl, ResLink, ResMed, ResMed Partners, ResScan, ResTraxx, ResView, S8, S8 AutoScore, S8 AutoSet Spirit, S8 AutoSet Vantage, S8 Compact, S8 Elite, S8 Escape, S8 Lightweight, S8 Prima, S9, S9 Auto 25, S9 AutoSet, S9 Elite, S9 Escape, S9 Escape Auto, Silent Papillon, Sleep 4a Healthy Life, sleepVantage, SlimLine, Smart Data, SmartStart, SoftEdge, Spirit, Spring Air, Spring Air Technology, Stellar, Swift, Tango, TiControl, Traxx, Ultra Mirage, VPAP, VPAP Adapt SV, VPAP Auto, VPAP Malibu, VPAP Tx, VS III, VS EasyFit, VSet, VS Integra, VS Serena, VS Ultra ovat ResMed Inc:n tai sen tytäryhtiöiden tavaramerkkejä.

  • Cidex ja Cidex Plus ovat Johnson & Johnson Corp:n tavaramerkkejä
  • Embla ja Embletta ovat Medcaren tavaramerkkejä
  • SmartMedia on Toshiban tavaramerkki
  • Somnologica on Medcaren tavaramerkki
  • Velcro on Velcro Industries B.V:n tavaramerkki.
  • Windows on Microsoft Corporationin rekisteröity tavaramerkki tai tavaramerkki Yhdysvalloissa ja/tai muissa maissa

Oikeuksia koskevat ilmoitukset

ResMed on julkaissut tämän verkkosivuston yleisenä tietopalveluna. ResMed ei vastaa näillä sivuilla mahdollisesti olevista virheistä, puutteista, harhaanjohtavista tiedoista tai virheellisistä selostuksista.

Lääketieteelliset tiedot esitetään vain yleisluontoisena tietona. Ne eivät korvaa laillistetun lääkärin tai muiden terveydenhuollon ammattilaisten antamia ohjeita.

Myös tuotetiedot esitetään yleisluontoisena tietona. Ne eivät korvaa ResMedin tuotteiden mukana toimitettavia käyttöohjeita tai muuta dokumentointia tai laillistetun lääkärin tai muiden terveydenhuollon ammattilaisten antamia ohjeita.

Tällä verkkosivustolla esiintyviä tuotteita ei ehkä ole saatavissa kaikissa maissa. Jos samalla tuotteella esiintyy erilaisia tuotenumeroita, Euroopassa myynnissä olevat tuotteet ovat terveydenhuollon laitteita ja tarvikkeita koskevan direktiivin (93/42/ETY) mukaisia, ne vastaavat paikallisia määräyksiä ja niissä on CE-merkintä. Tuotteita, joissa ei ole CE-merkintää, ei saa myydä Euroopassa.

Tuotetietoja voidaan muuttaa ilman ennakkoilmoitusta.

Joitain tai kaikkia tällä verkkosivustolla esiintyviä tuotteita on saatavissa joissain maissa vain lääkärin määräyksestä.

ResMed ei tue mahdollisten muiden osapuolten verkkosivustoja, jotka on linkitetty tähän sivustoon.

Tämän verkkosivuston koko sisältöä koskevat tekijänoikeudet tai lisenssin omistaa ResMed.

Kaikki oikeudet pidätetään, ja tekijänoikeuksien omistaja kieltää kaiken luvattoman kopioinnin, tallentamisen tai uudelleen julkaisemisen missä tahansa muodossa.

Napsauttamalla jotain linkkiä ja lataamalla jonkin tuotteen käyttöohjeen tältä sivustolta vahvistat, että olet joko kyseessä olevan tuotteen loppukäyttäjä, liikekumppani tai terveydenhuollon ammattilainen, joka etsii tietoja tuotteesta arvioidakseen sen sopivuttaa potilailleen.

Tämän materiaalin lataaminen on kielletty kaikilta organisaatioilta (muilta kuin ResMedin liikekumppaneilta) , jotka myyvät kaupallisesti tässä kuvattuja tuotteita tai joiden toiminta liittyy niihin muulla tavoin.