AirFit N20 - ResMed Suomi

AirFit™ N20

Nenämaski

  • AirFit-N20-nasal-CPAP-mask-him-resmed
  • AirFit-N20-nasal-CPAP-mask-her-resmed
  • airfit-n20-fitting-video-thumbnail
AirFit-N20-nasal-CPAP-mask-him-resmed
AirFit-N20-nasal-CPAP-mask-him-resmed
AirFit-N20-nasal-CPAP-mask-her-resmed
airfit-n20-fitting-video-thumbnail

AirFit™ N20

Nenämaski

Miellyttävää, tehokasta ja luotettavaa hoitokokemusta varten kehitetty maski1 nukkuessaan liikkuville. AirFit N20 istuu miellyttävästi kasvoille, on helppo sovittaa ja miellyttävä käyttää1. Saatavana myös naisille suunniteltu for Her -malli.

Maski sisältää magneetteja, jotka voivat aiheuttaa häiriötä tietyille implanteille tai lääkinnällisille laitteille. Katso käyttöohjeesta täydelliset tiedot ja myös magneetteja koskevat kontraindikaatiot ja varoitukset.

InfinitySeal-teknologia helpottaa sovitusta

resmed-airfit-n20-cushion-mobile

Hiljattain tehty kansainvälinen tutkimus osoitti, että Airfit N20:n InfinitySeal-maskityyny istuu 99,4 prosentille kasvoista.2

Ainutlaatuisen muotoilunsa ansiosta silikonityyny mukautuu kaikenkokoisille ja -muotoisille kasvoille. Maskityyny mukautuu nukkuessasi liikkeisiisi ja pitää maskin tiiviinä ja maskin käytön miellyttävänä kaikissa tilanteissa.

Potilaiden testaama ja suosima

AirFit-N20-nasal-mask-patient-tested-preferred-ResMed_mobile

Laajasti testattu ja mahdollisimman hyvää hoitokokemusta varten suunniteltu AirFit N20 on todistetusti  potilaiden suosima miellyttävyytensä ja helppokäyttöisyytensä ansiosta. Tuoreessa tutkimuksessa 88 % potilaista piti AirFit N20 -maskia miellyttävämpänä ja helpompana käyttää kuin nykyistä johtavaa nenämaskia.3

Maskin ominaisuudet tarjoavat yhdessä ylivoimaisen käyttökokemuksen – 92 % potilaista ilmoitti käyttävänsä mieluummin AirFit N20 -nenämaskia kuin nykyistä johtavaa nenämaskia.3

AirFit 20 for Her -mallisto

airfit-n20-for-her-woman-cpap-mask-resmed-mobile

Erityisesti naisille suunniteltu maskisarja vastaa naisten yksilöllisiin tarpeisiin, sopii erityisesti naisten kasvojen piirteisiin ja mukautuu erilaisiin nukkumistottumuksiin.

Vaihda AirTouch N20 -maskityynyyn

AirTouch-N20-memory-foam-cushion-compatible-with-AirFit-N20-mask-mobile

AirFit N20 -silikonimaskityynyn tilalle sopii myös mukavan pehmeä AirTouch N20 memory foam -maskityyny1, joten voit halutessasi käyttää niitä vaihdellen. Kaikki maskityynykoot sopivat maskin runkoon, joten sinulla on enemmän valinnan vapautta.

Kuinka sovitan AirFit N20 maskin

Kuinka puran osiin / kokoan AirFit N20 maskin

Kuinka puhdistan AirFit N20 maskin

Katso käyttöoppaista asiaankuuluvat tiedot varoituksista ja varotoimista, jotka on otettava huomioon ennen tuotteiden käyttöä ja käytön aikana.

Kontraindikaatio

Magneettisia osia sisältävät maskit ovat vasta-aiheisia potilaille tai muille, jotka ovat fyysisessä lähikontaktissa maskin käytön aikana, ja joilla on jokin
seuraavista:

  • Aktiiviset lääkinnälliset implantit, jotka reagoivat magneetteihin (esim. sydämentahdistimet, implantoitavat kardiovertteri-defibrillaattorit (ICD), neurostimulaattorit, aivo-selkäydinnestesuntit (CSF), insuliini-/infuusiopumput)
  • Metalliset implantit/kojeet, jotka sisältävät ferromagneettista materiaalia (ts. aneurysman korjaamiseen tarkoitetut klipsit/vuodon estävät kierukat, emboliset sulkijat, stentit, venttiilit, elektrodit, kuuloa tai tasapainoa parantavat implantoidun magneetin sisältävät sisäkorvaistutteet, silmäimplantit, silmiin tunkeutuneet metallisirut)

Varoitus

Pidä magneetit turvallisella, vähintään 150 mm:n etäisyydellä implanteista tai lääkinnällisistä laitteista, joihin magneettiset häiriöt voivat vaikuttaa haitallisesti. Tämä varoitus koskee maskin käyttäjää tai muuta henkilöä, joka joutuu fyysiseen lähikontaktiin maskin kanssa. Magneetit sijaitsevat maskin runko-osassa ja pääremmien alemmissa kiinnikkeissä, ja magneettikentän voimakkuus on enintään 400 mT. Maskia käytettäessä magneettien tehtävänä on kiinnittää maski, mutta ne voivat irrota huomaamatta käyttäjän nukkuessa. Implanteille/lääkinnällisille laitteille, mukaan lukien vastaaiheiden luettelossa mainituille, voi aiheutua häiriöitä, jos niiden toiminta muuttuu ulkoisten magneettikenttien takia tai jos ne sisältävät ferromagneettisia materiaaleja, jotka vetävät puoleensa magneettikenttiä (jotkin metalliset implantit, esim. metallia sisältävät piilolinssit, hammasimplantit, kallon suojana käytettävät metallilevyt, ruuvit, porattujen reikien suojat ja luun korvaavat laitteet). Kysy magneettikenttien mahdollisia haittavaikutuksia koskevia tietoja hoitavalta yksiköltäsi ja implanttisi/muun lääkinnällisen laitteesi valmistajalta.

Viitteet:

  1. ResMedin sisäinen tutkimus, johon osallistui 24 ResMed-tuotteita käyttävää potilasta 23.11.–21.12.2015 ja jossa markkinoiden johtavaa maskia verrattiin AirFit N20 -maskiin; ID A3695085.
  2. ResMed internal study of 24 existing ResMed patients, conducted between 23/11/2015 – 21/12/2015 comparing the market leading mask with AirFit N20; ID A3768073.
  3. AirTouch N20 user guide, ResMed Pty Ltd 2019. ID A4670547

Sisältö päivitetty viimeksi: 10/2023