Lumis HFT - korkeavirtaushoitoa antava laite keuhkoahtaumataudin hoitoon | ResMed Suomi

Lumis HFT

Kokonaisvaltainen ratkaisu korkeavirtaushoitoon

  • lumis-korkeavirtaushoito-ResMed
  • lumis-korkeavirtaushoito-ResMed
  • HFT-video-animaatio
lumis-korkeavirtaushoito-ResMed
lumis-korkeavirtaushoito-ResMed
lumis-korkeavirtaushoito-ResMed
HFT-video-animaatio

Lumis HFT

Kokonaisvaltainen ratkaisu korkeavirtaushoitoon

Lumis HFT antaa miellyttävää kostutettua korkeavirtaushoitoa keuhkoahtaumapotilaille. Hoitoa voidaan käyttää kotona, ja se soveltuu keuhkoahtaumapotilaille, joilla esiintyy kroonista yskää ja limaneritystä. Sisäänrakennetun langattoman yhteyden ansiosta voit valvoa kaikkia hengityshoitoa saavia potilaitasi ResMedin turvallisella* pilvipalvelupohjaisella AirView-etäseurantajärjestelmällä.
Tutustu Lumis HFT laitteen, AcuCare-korkeavirtausnenäkanyylien ja AirView-ohjelman hoitokokonaisuuteen.

Helpota elämää korkeavirtaushoitoa antavalla laitteella, jonka käyttö on yksinkertaista.

Lumis HFT antaa koko yön ajan** lämmitettyä kostutettua ilmavirtausta – lisähapen kanssa tai ilman. Virtausta, lämpötilaa ja kostutusta voi säätää.

Laite ja valikot on suunniteltu intuitiivisiksi ja helpoiksi käyttää. HumidAirTM-lämminvesikostutin ja ClimateLineAirTM-lämpöletku ovat uudelleen käytettäviä ja helpot irrottaa ja puhdistaa.

Pieni, kevyt ja hiljainen*** Lumis HFT antaa miellyttävää hoitoa ja on huomaamaton ja helppo hyväksyä osaksi päivittäistä elämää.

lumis-korkeavirtaushoito-kotona

Vaivaton valmistelu, titraus ja valvonta

korkeavirtaushoito-happi-keuhkoahtaumapotilas-kotihoito

Vain kolme asetusta ja intuitiiviset valikot helpottavat uusien potilaiden asetusten säätämistä ja hoidon titrausta. Pitkäkestoista happihoitoa (LTOT) saaville keuhkoahtaumapotilaille, joilla esiintyy kroonista yskää ja limaneritystä, on helppo antaa kostutettua lisähappea.

Lumis HFT käyttää ResMed Air10 ‑vakiovaraosia ja ‑lisävarusteita, kuten suodattimia, kostuttimia ja letkuja, mikä yksinkertaistaa koulutusta, kunnossapitoa ja logistiikkaa.

Tiedot aina nähtävillä

Ongelmien nopea tunnistaminen ja ratkaiseminen parantaa hoitoon sitoutumista ja vähentää hoidon keskeyttämisiä. Koska kaikkien potilaiden tarkka valvominen voi olla haastavaa, AirView for HFT ‑ohjelmassa on mahdollista valvoa:

  • potilaan hoidon kestoa ja käyttötottumuksia
  • SpO2-arvoja***, mikä voi olla hyödyllistä lisähappea tarvitsevien HFT-potilaiden titraus- ja seurantavaiheessa.

Kun havaitset ongelman tai muun kiinnostavan tiedon, voit luoda nopeasti raportin ja jakaa sen kollegoille tai hoidosta vastaaville.

AcuCare-korkeavirtausnenäkanyylit

Käytä Lumis HFT ‑laitteen kanssa ResMedin pitkään käytettäviä AcuCare-korkeavirtausnenäkanyylejä. Nenäkanyylit on helppo sovittaa ja niitä voi käyttää jopa 30 vuorokautta korkeusvirtaushoitoa kotona annettaessa.

AcuCare-korkeavirtausnenäkanyylit

Miten voin ostaa Lumis HFT:n

Ota yhteys asiakaspalveluumme, kun haluat lisätietoja ResMed-tuotteiden tilaamisesta.

 

Usein kysytyt kysymykset – Lumis HFT

Äänitasoon vaikuttaa valittu virtausasetus. Laite on suunniteltu hiljaiseksi***, jotta käyttäjä voi nukkua ja puhua hoidon aikana.

Kyllä. Suun kautta hengittäminen voi kuitenkin heikentää hoidon tehokkuutta.

Lumis HFT ‑laitteen tallentamien hoito- ja laitetietojen avulla voidaan valvoa laitteen käyttöä ja hoidon kestoa. SpO2-arvon mittaaminen edellyttää, että hoitolaitteeseen on yhdistetty SpO2-valvontalaite.

Nebulisaattorin käyttö ei ole suositeltavaa, koska korkeavirtaushoito edistää ilmateiden huuhtoutumista.

Lumis HFT laitetta voi käyttää lisähapen kanssa tai ilman sitä.

Lisähappea voi antaa enintään virtausnopeudella 15 l/min kotona happirikastimesta jatkuvalla virtauksella tai happisäilöstä ja sairaalassa seinäliitännästä. Lisähapen annostelusta päättää lääkäri (lisähappi annostellaan erillisestä laitteesta).

Lumis HFT laitteessa ei ole hälytyksiä, mutta se antaa ilmoituksia. Jotkin niistä ovat säädettäviä (esim. vesisäiliö tyhjä) ja jotkin pysyvästi käytössä.

Ei, Lumis HFT laite ei sovellu invasiiviseen käyttöön eikä käyttöön trakeostomian kautta.

Lämpeneminen kestää ympäröivästä lämpötilasta riippuen 10–20 minuuttia. On suositeltavaa odottaa, että lämpeneminen on valmis, ennen kuin aloittaa hoidon. Kuivaustila alkaa automaattisesti hoidon päätyttyä, ja laite siirtyy valmiustilaan 90 minuutin kuluttua.

Ei. Happi lisätään happilähteestä, ja se sekoittuu hengitettävään ilmaan laitteessa.

Ilmansuodatin on vaihdettava vähintään kuuden kuukauden välein. Kostuttimen vesisäiliö on vaihdettava kolmen kuukauden välein. Ilmaletku on vaihdettava kuuden kuukauden välein. Letkunsuojus on vaihdettava, kun se näyttää kuluneelta tai on vaurioitunut.

Potilaan painon on oltava vähintään 30 kg. Ikärajoituksia ei ole.

Lumis HFT on tarkoitettu käytettäväksi huoneenlämmössä (18–28 °C).

Lumis HFT laitteessa on sisäänrakennettu langaton yhteys ja se on yhteensopiva AirView-ohjelman kanssa. Voit käyttää samaa AirView-tiliä kaikkien uniapnea- ja hengitystukihoitoa saavien potilaidesi seurantaan ja hallintaan. Jos haluat tarkastella vain korkeavirtaushoitoa saavia potilaita, voit suodattaa potilaat ”All patients” kohdassa hoidon tyypin mukaan.

Jos olet jo rekisteröitynyt AirView-käyttäjäksi, ota yhteys ResMedin edustajaan tai lähetä sähköpostiviesti osoitteeseen: support.airview[at]resmed.eu.
Jos sinulla ei ole vielä AirView-tiliä, ota yhteys ResMedin edustajaan tai rekisteröidy tästä. Jos haluat ensin AirView-esittelyn, ota meihin yhteyttä.

Kaavioissa näkyvät laitteen käyttötiedot ja hoidon kesto sekä SpO2-arvot****. Laitetiedot ja asetukset näkyvät Prescription-välilehdellä. Potilaan henkilötiedot, lääkärin tiedot jne. näkyvät Patient details ‑välilehdellä.

Tämä sisältö on tarkoitettu vain terveydenhuollon ammattilaisille. Lue käyttöohjeista asiaankuuluvat tiedot varoituksista ja varotoimista, jotka on otettava huomioon ennen tuotteen käyttöä ja käytön aikana.

Lumis HFT ei sovellu elämää ylläpitävästä hoidosta riippuvaisille potilaille.
Käytä vain ResMedin suosittelemia nenäkanyylejä.

* AirView on turvallinen ja yleisen tietosuoja-asetuksen (EU)°2016/679 sekä yksityisyyden suojaa koskevien kansallisten lakien mukainen. Isännöintipalvelujen tarjoajamme Euroopassa on kolmannen osapuolen yritys, jolle on myönnetty vaativa ranskalainen ASIP Santé ‑sertifiointi sekä ISO 27001 ‑sertifiointi lääketieteellisten tietojen isännöintiin.

** Lumis HFT antaa hoitoa 16 tunnin ajan virtausnopeudella 15 l/min. Lisätietoja on käyttöohjeessa. Kosteusasetuksena taso 3, letkun lämpötila 37 °C ja ympäristön lämpötila 23 °C.

*** ClimateLineAir: 38 dBA, epävarmuus 2 dBA / ClimateLineAir ja 5 l/min lisähappi: 39 dBA, epävarmuudella 2 dBA, mitattuna ISO 80601-2-74:2017 ‑standardin mukaisesti (HFT-toimintamuoto).

**** Kun laitteeseen on yhdistetty ResMed SpO2 ‑valvontalaite.