Tuotekehitys ja kestävyys ResMedissä | ResMed Suomi

Tuotesuunnittelu

Kuva ResMed-laitteen pakkauksesta

Ihmisten elämän muuttaminen joka henkäyksellä on osa resmediläisten DNA:ta. Vielä 30 vuoden jälkeenkin meitä innostaa yhä ratkaista ongelmia, jotka eivät ole merkityksellisiä vain tänään vaan myös huomenna.

Olivatpa kyseessä uraauurtavat teknologiat tai innovatiiviset tuoteratkaisut, kestävyys on ResMedin tuotesuunnittelussa keskeistä.

Ympäristöstä huolehtiminen

Kestävän vaihtoehdon valinnan ei pitäisi merkitä kompromissiin tyytymistä, vaan tuotteen järkevän suunnittelun kokonaisvaltaista vaalimista.

Suunnittelijoiden ja insinöörien velvoitteena on toteuttaa tätä tulevaisuutta – luoda tuotteita, joissa nähdään vaivaa käyttäjien ja ympäristön hyväksi.

Tämä pyrkimys edellyttää suunnittelulta kestävyyttä alusta alkaen ja kestävyyden sisällyttämistä koko tuotekehitysprosessiin, jotta saadaan aikaan planeettamme tarvitsema muutos ilman että käyttäjien on tingittävä tuotteiden suorituskyvystä. ResMed Design on sitoutunut noudattamaan kestävää suunnittelua.

Sitä haluamme myös yksilöinä noudattaa, ja haluamme kertoa avoimesti sekä käyttäjille että ympäristölle kestävästä suunnittelutyöstämme.

Laboratoriossa työskentelevä maskia käyttävä mies

Asetamme jokaiselle tuotejulkistukselle kolmeen tasoon jakautuvan tavoitteen

Taso 1

Pakkausjätevirtojen suuntaaminen pois kaatopaikoilta vuoteen 2023 mennessä

Pakkausten ja tuotteiden materiaalimassan vähentäminen

Teollisuusjätteen sekä energian ja veden kulutuksen vähentäminen

Taso 2

Tuotteiden jätevirtojen suuntaaminen pois kaatopaikoilta vuoteen 2026 mennessä

Pakkausten ja tuotteiden materiaalien ympäristövaikutusten vähentäminen vuoteen 2026 mennessä

Taso 3

Kiertotaloutta edistävä tuotesuunnittelu vuoteen 2030 mennessä

30 vuoden aikana emme ole jättäneet yhtäkään kiveä kääntämättä pyrkiessämme parantamaan tuotteitamme ja ratkaisujamme käyttävien elämää. Koskaan aiemmin meille suunnittelijoina ja insinööreinä asetetut velvoitteet keksiä ja vastata siihen, mitä tulevaisuus tuo, ja lisäksi tehdä se kestävästi, eivät ole olleet yhtä vaativia.

Kestävä suunnittelu

Lue lisää ResMedin tuotesuunnittelijoiden, projektipäälliköiden ja tuotepäälliköiden matkasta kestävän suunnittelun parissa.