Uniapnealaitteet | ResMed Suomi

CPAP-laitteet uniapnean hoitoon

ResMed-AirSense11

ResMediltä todennäköisesti löytyy jokaiselle unenaikaista hengityshäiriötä sairastavalle sopiva CPAP-hoitolaite. Kaikkien laitteidemme kanssa voi käyttää helppokäyttöistä opastussovellusta, joka parantaa hoitokokemustasi ja antaa sinulle mahdollisuuden seurata hoitosi edistymistä. Hoitavassa yksikössä voidaan tarkastella hoitotietojasi ja tehdä yksilöllisiä hoitoratkaisuja joko etäyhteydessä tai vastaanotolla.

CPAP- ja APAP-laitteet

ResMedin CPAP- ja AutoSet-laitteet antavat miellyttävää ja tehokasta hoitoa unenaikaisiin hengityshäiriöihin. Obstruktiivisen uniapnean hoitoon tarkoitetuissa laitteissa on hoidon tehokkuutta ja miellyttävyyttä ajatellen suunniteltuja ominaisuuksia.

Kaksoispainelaitteet

Kaksoispainelaitteemme ovat ihanteellisia, jos tarvitaan hengitysteiden positiivista painetta, mutta tavanomaiset hoitotavat eivät ole sopivia. ResMedin kaksoispainelaitteiden suunnittelun lähtökohtana on ollut hoidon miellyttävyys ja siksi ne voivat olla juuri oikeita laitteita virkistävän unen saamiseksi.

Etkö löydä etsimääsi tuotetta?

Se on ehkä poistunut valikoimista. Lisätietoja saat Tukipalvelu-sivultamme, josta voit tutkia muita resursseja, kuten käyttöohjeita ja teknisiä asiakirjoja.

 

Lue käyttöohjeesta tärkeät varoituksiin ja varotoimiin liittyvät tiedot, jotka on otettava huomioon ennen tuotteen käyttöä ja käytön aikana.

Viitteet:

* 18. maaliskuuta 2021. 136 mm (L) x 84 mm (S) x 52 mm (K), 450 cm³.

** ASV-hoito on vasta-aiheinen potilailla, joilla on krooninen oireinen sydämen vajaatoiminta (NYHA 2–4) sekä alentunut vasemman kammion ejektiofraktio (LVEF ≤ 45 %) ja keskivaikea tai vaikea sentraalinen uniapnea.