AirView: ResMedin potilastietojen hallintaohjelma | resMed Suomi

AirView™

ResMedin turvallinen1, pilvipalvelupohjainen potilastietojen seuranta- ja raportointiohjelma

airview-uniapneapotilaiden-ja-ventilaatiopotilaiden-potilastietojen-hallintaohjelma

AirView toimii langattomassa yhteydessä ResMedin uniapnealaitteiden, ventilaattorien, korkeavirtaushoitoa antavien laitteiden ja kotikäyttöön tarkoitettujen unitutkimuslaitteiden kanssa ja helpottaa erilaisia hoitoja saavien potilaiden hallintaa. AirView sisältää myös toiminnot tietojen turvalliseen jakamiseen ja yhteistyöhön, ja tukee tehokasta potilastietojen hallintaa tärkeissä hoitopolun vaiheissa.

AirView’n etuja ovat...

”Etäseuranta on asia, josta en voi tinkiä kliinisessä työssäni. Se on keskeinen osa hyvää hoitoa.”

Tri Christine Cheval
Sleep and respiratory physician, San Salvadour Hospital, Ranska*

Tietosuoja etusijalla

ResMedin tietopohjaisten digitaalisten terveysteknologioiden tavoitteena on tarjota tehokasta hoitoa potilaalle ja tehokkaita toimintaprosesseja kumppaneillemme. Vahvat ja turvalliset, digitaalisiin yhteyksiin perustuvat ekosysteemimme ovat tiukkojen sääntelyvaatimusten ja sertifiointistandardien mukaisia ja suojelevat kumppaneitamme ja heidän taloudellisia etujaan sekä potilaiden yksityisyyttä.

Tämä sisältö on tarkoitettu vain terveydenhuollon ammattilaisille.

Katso AirView-e-ohjeesta tärkeät varoituksiin ja varotoimiin liittyvät tiedot, jotka on otettava huomioon ennen tuotteen käyttöä ja käytön aikana.

Viitteet:

*Tämä potilastarina on aito dokumentoitu kertomus kyseisen henkilön vasteesta hoitoon. Tulokset voivat vaihdella, eikä kyseisen henkilön hoitovaste takaa vastaavaa tai samankaltaista hoitokokemusta muilla henkilöillä. Lausunto perustuu ammattihenkilön kokemukseen ja ammatin harjoittamiseen sekä viimeisimpään saatavilla olevaan tietoon, jota ei ole tarkoitettu vallitsevaksi käsitykseksi ymmärrettäväksi.

  1. AirView on turvallinen ja yleisen tietosuoja-asetuksen (EU)°2016/679 sekä yksityisyyden suojaa koskevien kansallisten lakien mukainen. Potilastiedot suojataan tietojensalaustekniikoilla, ja CE-merkinnän saanut ohjelma on luokiteltu lääkinnälliseksi tuotteeksi. AirView’lle myönnettiin HDS- ja ISO 27001-kaksoissertifiointi, joka on osoitus ResMedin sitoumuksesta tietojen turvalliseen käsittelyyn ja isännöintiin. Se on myös riippumattomien auditoijien myöntämä vahvistus sille, että tiimimme ja järjestelmämme toimivat parhaalla mahdollisella tasolla.
  2. Price Waterhouse Coopers Report. Effects of telemonitoring on treatment of sleep disordered breathing, 2015, Obj ID B88851.