AirFit P10 sierainmaskit | ResMed Suomi
  • AirFit-P10-nasal-pillows-mask-him-resmed
  • AirFit-P10-nasal-pillows-mask-her-resmed
  • AirFit-P10-Fitting-video-thumbnail-ResMed
AirFit-P10-nasal-pillows-mask-him-resmed
AirFit-P10-nasal-pillows-mask-him-resmed
AirFit-P10-nasal-pillows-mask-her-resmed
AirFit-P10-Fitting-video-thumbnail-ResMed

AirFit™ P10

Sierainmaskit

Hiljainen1, kevyt, tehokas ja miellyttävä2 sierainmaski. AirFit P10 on suunniteltu mahdollisimman huomaamattomaksi ja kevyeksi käyttää. Maskissa on erittäin hiljainen QuietAir-ilma-aukko. Saatavana myös naisille suunniteltu for Her -malli.

Erittäin hiljainen

Uusi kudosverkolla varustettu QuietAir™-ilma-aukko ohjaa uloshengitetyn ilman kevyesti poispäin niin, että sinä ja vieressäsi nukkuva tuskin tunnette sitä. AirFit P10 on itse asiassa noin 50 % hiljaisempi kuin eniten myyty sierainmaskimme.1

p10-quiet-air-vent-resmed

Erittäin kevyt

Mukavaksi ja mahdollisimman vähän häiritseväksi suunniteltu AirFit P10 on myös 50 % kevyempi kuin aikaisempi sierainmaskimme.1 Mullistava uusi taipuisa letku on erittäin kevyt ja kestävä, joten voit vaihtaa nukkumisasentoa maskin tiiviydestä tinkimättä.

AirSense_AirFit P10-ResMed

Muut ominaisuudet

  • Helppokäyttöinen. AirFit P10 koostuu vain kolmesta osasta, joten se on helppo koota, laittaa kasvoille ja puhdistaa.
  • Helppo pukea. Näppärillä kiinnikkeillä varustetussa sierainmaskissa on värikoodatut kokomerkinnät ja sen vasen ja oikea puoli on merkitty, jotta maski olisi nopea ja helppo saada sopivaksi. Maski on helppo laittaa kasvoille ja ottaa pois ilman monia vaiheita.
  • Mukava. Maski tuntuu heti tiiviiltä ja joustavalta, joten voit vaihtaa nukkumisasentoa maskin tiiviydestä tinkimättä.

Kuinka sovitan AirFit P10 maskin


 

Kuinka puhdistan AirFit P10 maskin

Katso käyttöoppaista asiaankuuluvat tiedot varoituksista ja varotoimista, jotka on otettava huomioon ennen tuotteiden käyttöä ja käytön aikana.

Viitteet :

  1. Äänenpainetaso 21 dBA – AirFit P10 -käyttöohje, ResMed Pty Ltd 2017. ID A3095513.
  2. ResMedin kliininen tutkimus, jossa verrattiin AirFit P10- ja Swift FX -maskia. ResMedin objektiiviset tiedot (paine, vuoto, keskimääräinen päivittäinen käyttö, AHI) kerättiin 21 osallistujan otoksesta. Tiedostomuodossa olevat tiedot, ID A3135273.