Maskit uniapnean ja hengityshoidon laitehoitoon | ResMed

Maskit uniapnean ja hengityshoidon laitehoitoon

Meillä on laaja valikoima tehokkaita ja miellyttäviä maskeja, jotka istuvat kaikilla kasvotyypeillä – miehillä ja naisilla, aikuisilla ja lapsilla. Etsi seuraavasta maskeja hengittämistavan, hoidon tarpeiden ja elämäntyylin mukaan.

AirFit 30 -sarja

AirFit 30 -sarjan CPAP-maskit auttavat potilaitasi löytämään uudelleen nukkumisen vapauden.  Nenän alle asettuvat kompaktit maskit on suunniteltu jokaöiseen käyttöön ja ne auttavat potilaitasi nukkumaan luonnollisesti maskin tehokkuudesta ja tiiviydestä tinkimättä

AirFit F30i -kokokasvomaski pään päälle tulevalla letkulla
AirFit-F30i-full-face-CPAP-mask
AirFit N30 -nenänalusmaski
AirFit-N30-under-the-nose-nasal-mask-for-sleep-apnoea-patients-ResMed
AirFit N30i -nenänalusmaski pään päälle tulevalla letkulla
AirFit N30i Nenämaski pään päälle kiinnitettävällä letkulla on suunniteltu antamaan sinulle left view resmed

Lisää ResMedin innovatiivisia ratkaisuja

ResMedin uniapnearatkaisut on suunniteltu antamaan tehokasta ja miellyttävää hoitoa. Tutustu PAP-laitteisiin, potilaan sitouttamistyökaluihin ja etäseurantaohjelmistoihin. Ne kaikki parantavat unenlaatua ja sujuvoittavat hoitoa.

Tutki

Hyödyntämällä intuitiivisia käyttöliittymiä ja raportteja, ratkaisumme voivat auttaa sinua ennakoivasti tunnistamaan potilaiden ongelmat ja puuttumaan niihin varhaisessa vaiheessa.

Tutki

Kattavat diagnostiikkaratkaisumme auttavat unilaboratorioita käyttämään kotona tehtävää unitutkimusta ja yhteensopivia ohjelmistoja diagnostiikkaprosessin jokaisen vaiheen tehokkaassa hallinnassa.

Tutki

Katso käyttöoppaista asiaankuuluvat tiedot varoituksista ja varotoimista, jotka on otettava huomioon ennen tuotteiden käyttöä ja käytön aikana.

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]