AirMini | ResMed

AirMini™

Matka-CPAP-laite

Pieni ja älykäs CPAP-laite tehokkaaseen1-4 hoitoon kotona tai matkalla. AirMinissä on vedetön HumidX -kostutus, ActiveAir-teknologia sekä tehokkaat AutoSet- ja AutoSet for Her -algoritmit. Intuitiivinen sovellus auttaa aloittamaan hoidon ja tukee hoidon aikana.

  • airmini-travel-PAP-machine-front-view-resmed
  • airmini-travel-PAP-machine-side-view-resmed
  • airmini-motion-video
airmini-travel-PAP-machine-front-view-resmed
airmini-travel-PAP-machine-front-view-resmed
airmini-travel-PAP-machine-side-view-resmed
airmini-motion-video
airmini-smallest-cpap-machine-resmed-mobile

Pienikokoinen

Hoito kulkee kätevästi mukana matkalla.AirMini on pienin koskaan valmistettu CPAP-laite*.

Älykäs

Seuraa hoitoasi. AirMini-sovelluksella voit muokata hoitoa omien tarpeidesi mukaan itsellesi miellyttäväksi ja seurata vaivattomasti hoidon edistymistä.

Todistetusti tehokas1-4

Nuku turvallisin mielin. AirMini sisältää ResMedin AirSense-sarjasta tutut algoritmit, mukaan lukien AutoSet ja AutoSet for Her.

Tehokas vedetön kostutus

p10-for-airmini-HMX-waterless-humidification

Voit nauttia lämpimästä ja miellyttävästä hengitysilman kostutuksesta – vaivattomasti. AirFit P10 for AirMini -sierainmaskin letkuun integroitu venttiili edustaa ActiveAir-teknologiaa, joka on keskeinen osa AirMini-hoitokokonaisuutta.
Tämän erityisen venttiilin ansiosta vedetön HumidXTM-kostutin voidaan liittää suoraan maskin ja venttiilin väliin.

Sinua varten suunnitellut maskit

mask-compatible-with-airmini-resmed-mobile

AirMini on tarkoitettu käytettäväksi vain uusimpien maskiemme kanssa – AirFit 20 -sarjan maskit, AirTouch™ F20 -maski ja AirFit P10 for AirMini – maski.

Voit valita maskivalikoimastamme itsellesi sopivan vaihtoehdon hiljaiseen, miellyttävään ja tehokkaaseen hoitoon AirMini-laitteella.

Seuraa hoitoasi

airmini-cpap-setup-app-resmed-mobile

AirMini-älypuhelinsovellus auttaa sinua aloittamaan hoidon nopeasti opastusvideoiden avulla. Sovelluksella voit myös säätää hoidon miellyttävyyttä parantavia asetuksia ja tarkastella hoitosi edistymistä valikkonäytöstä kätevästi luettavissa olevien päivittäisten unipisteiden avulla.

Lisävarusteet omaan elämäntyyliisi

Monipuoliset valinnaiset lisävarusteet tekevät AirMinistä monenlaisiin elämäntyyleihin sopivan.

HumidX-järjestelmä

Erityisesti AirMiniä varten kehitetyt HumidX- ja HumidX Plus -kostuttimet sisältävät pieneen kokoon pakatun lämmön- ja kosteudenvaihtosuodatinteknologian (HME), joka antaa miellyttävän ja tehokkaan kostutuksen.

Osta

AirMini-kiinnitysjärjestelmä

ResMed-kiinnitysjärjestelmä sisältää erilaisia kiinnitysvaihtoehtoja AirMini-laitteen kiinnittämiseen esimerkiksi sängynlaitaan, yöpöytään, seinään tai lentokoneen istuimen taskuun.

Osta

AirMini-kuljetuslaukku

Kuljetuslaukussa hoitolaitteen voi ottaa mukaan kaikkialle. Pieneen ja kätevään laukkuun mahtuu koko hoitokokonaisuus, joten hoito on aina käytettävissä.

Osta

UKK

AirMini on suunniteltu potilaan kannalta sekä yksinkertaiseksi että käyttökokemukseltaan monipuoliseksi. Siksi AirMiniä voi käyttää vaivattomasti joko yhdellä painikkeella tai sovelluksella, joka tekee hoitokokemuksesta osallistavamman ja rikkaamman 

Jos älylaitteesi sammuu, se ei vaikuta AirMiniin, vaan hoitosi jatkuu normaalisti. Hoitotietosi siirtyvät älylaitteeseesi kun älylaite seuraavan kerran yhdistyy AirMiniin.

Älylaitteesi pitäisi muodostaa yhteys uudelleen automaattisesti AirMiniin, kun olet muodostanut yhteyden jo aiemmin, olettaen, että Bluetooth® on päällä älylaitteellasi. Voit kuitenkin muodostaa yhteyden myös napauttamalla Bluetooth®-kuvaketta AirMini-sovelluksen aloitusnäytön oikeassa yläkulmassa. Näyttöön tulee kehote yhdistää älylaite AirMini-laitteeseen. Bluetooth®-kuvake näkyy sovelluksessa, ja AirMinin Bluetooth®-merkkivalo muuttuu siniseksi ja pysyy sinisenä, kun se on yhdistetty älylaitteeseesi.

Unipisteet ja -tilastot ovat nähtävissä AirMini-sovelluksessa.

ActiveAir- ja HumidX-tekniikat ovat uusia tekniikoita, jotka on otettu käyttöön vain AirMiniä varten. Tämän seurauksena 20-sarjan maskit ja AirFit P10 for AirMini ovat ainoat maskit, jotka on suunniteltu toimimaan uuden AirMini-järjestelmän kanssa.

Ei. HumidX-kostutinta ei voida puhdistaa, ja se on vaihdettava 30 päivän kuluttua pakkauksen avaamisesta.

ResMed ei suosittelee käyttämään HumidX:ää 30 päivän jälkeen pakkauksen avaamisesta. Vaikka HumidX:ää onkin käytetty testeissä käyttöiän päättymisen jälkeen, ResMed ilmoittaa sen turvallisen käyttöiän olevan 30 päivää. Jos HumidX:ää käytetään pidempään kuin 30 päivää, sen puhtaus, kostutusteho ja hoidon miellyttävyys voivat huonontua, mikä voi heikentää AirMini-laitteen käytön turvallisuutta ja tehokkuutta. HumidX:ää ja AirMini-laitteen muita osia on vaihdettava ja hoidettava säännöllisesti käyttöohjeiden mukaisesti.

Kyllä, AirMini-laite hyväksyy 100-240 V: n vaihtovirtalähteen ja 24 V: n DC-lähdön. On kuitenkin suositeltavaa ostaa oikea AirMini-virtalähde, jotta AirMini-laitteesi koneesi toimii oikein.

AirMinin optimaalisen suorituskyvyn lämpötila-alue on 5-35 ° C (41-95 ° F). Käyttölämpötila-alue on samanlainen kuin AirSense 10 -laitteen. AirMini-laitteen optimaalista suorituskykyä ei voida taata, jos sitä käytetään suositellun lämpötila-alueen ulkopuolella.

Uninäyttö näyttää nykyisen paineen reaaliajassa. Unen hallintapaneeli näyttää uniraporttisi ja hoidon etenemisen. Nukkumistiedot ja hoidon pisteet ovat käytettävissä näytöltä hoidon lopettamisen jälkeen.

Liittyvät tuotteet

Älykäs sovellus AirMini-laitteen hallintaan, ja uni- sekä hoitotietojen seurantaan

Lue lisää

Sierainmaski AirMini-CPAP-laitetta varten.

Lue lisää

Näillä laitteilla pääset aloittamaan hoidon heti ja PAP-hoidon noudattaminen on helppoa

Lue lisää

Viitteet:

* 4. huhtikuuta 2017.

** Yhteensopiva vain AirFit N20: n ja AirFit P10: n kanssa.

1. Netzel et al. APAP device technology and correlation with patient compliance. Somnologie – Schlafforschung und Schlafmedizin 2014; DOI: 10.1007/s11818-014-0662-0.
2. Isetta et al. Comparative assessment of several automatic CPAP devices responses: a bench test study. ERJ Open Res 2015;1:00031-2015.
3. Zhu et al. All APAPs are not equivalent for the treatment of sleep disordered breathing: a bench evaluation of eleven commercially available devices. J Clin Sleep Med 2015 11(7):725-34.
4. Isetta et al. Novel Approach to Simulate Sleep Apnea Patients for Evaluation Positive Pressure Therapy Devices. PLoS ONE 11(3): e0151530.doi:10.1371/journal.pone.0151530.