AirFit P10 for AirMini -sierainmaski | ResMed Suomi

AirFit™ P10 for AirMini™

Sierainmaski AirMini-laitteelle

  • AirFit-P10-for-AirMini-sierainmaski-matka-CPAP-laitteelle-resmed
  • AirFit-P10-for-AirMini-sierainmaski-matka-CPAP-resmed
  • AirFit-P10-for-AirMini-nasal-mask-for-travel-CPAP-fitting-resmed
AirFit-P10-for-AirMini-sierainmaski-matka-CPAP-laitteelle-resmed
AirFit-P10-for-AirMini-sierainmaski-matka-CPAP-laitteelle-resmed
AirFit-P10-for-AirMini-sierainmaski-matka-CPAP-resmed
AirFit-P10-for-AirMini-nasal-mask-for-travel-CPAP-fitting-resmed

AirFit™ P10 for AirMini™

Sierainmaski AirMini-laitteelle

AirMiniäTM, maailman pienintä CPAP-laitetta** varten kehitetty sierainmaski. AirFit P10 for AirMini -maskissa on kaksikalvoinen maskityyny, kompakti nenän alle asettuva runko, säädettävä pääremmi ja kaksoispääremmi sekä integroitu vedetön kostutus.

Maski on mainio AirMini-laitteen matkakumppani.

Yksinkertainen ja kätevä rakenne

airfit-p10-for-airmini-male-in-bed-resmed-mobile

AirFit P10 for AirMini -maski ja AirMini-laite ovat yhdessä ResMedin pienin hoitokokonaisuus.
Kompaktin nenän alle asettuvan rungon ja säädettävän pääremmin ansiosta maski on helppo sovittaa. Maski koostuu vain kolmesta osasta ja maskityyny on helposti kiinni napsautettava, joten maski on helppo sovittaa, puhdistaa ja koota. Maskin käyttöönotto on mahdollisimman vaivatonta.

HumidX vedetön kostutus

p10-for-airmini-HMX-waterless-humidification

Voit nauttia lämpimästä ja miellyttävästä hengitysilman kostutuksesta – vaivattomasti. AirFit P10 for AirMini -sierainmaskin letkuun integroitu ilma-aukko edustaa ActiveAirTM-teknologiaa, joka on keskeinen osa AirMini-hoitokokonaisuutta.

Tämän erityisen ilma-aukon ansiosta vedetön HumidX-kostutin voidaan liittää suoraan sinun ja ilma-aukon väliin.

AirMini-hoitokokonaisuus

AirMini-hoitokokonaisuus

Kooltaan pieni, älykkäitä toimintoja sisältävä ja tehokkaiksi todistettuihin1,2,3,4 algoritmeihin perustuva AirMini-hoitokokonaisuus tarjoaa laadukasta hoitoa, jota olet tottunut odottamaan ResMediltä. Yhdessä aidosti kompaktissa ja erilaisiin elämäntyyleihin sopivassa paketissa.

AirMini-laite ja AirFit P10 for AirMini -sierainmaski ovat yhdessä täydellinen hoitokokonaisuus, jonka osat on suunniteltu toimimaan yhdessä.

Hoitokokonaisuuteen kuuluu lisäksi AirMini-sovellus, jonka avulla voit seurata hoitotietojasi ja säätää hoidon miellyttävyyteen vaikuttavia asetuksia älypuhelimella tai tablettitietokoneella.

Osta verkkokaupasta

Tarvitsetko uuden laitteen, maskin, lisävarusteita tai varaosia? ResMedin verkkokaupassa voit tehdä ostoksia nopeasti ja vaivattomasti missä tahansa ja milloin tahansa, Kun rekisteröidyt asiakkaaksemme, saat tietoa uusimmista tuotteistamme ja kampanjoistamme.

Kuinka sovitan AirFit P10 for AirMini maskin

Huomautus: Myös AirFit N30 for AirMini -maskin käyttäjät voivat hyödyntää AirFit P10 for AirMini -ohjevideoita

 

Kuinka puran osiin / kokoan AirFit P10 for AirMini maskin

 

Kuinka puhdistan AirFit P10 for AirMini maskin

Katso käyttöoppaista asiaankuuluvat tiedot varoituksista ja varotoimista, jotka on otettava huomioon ennen tuotteiden käyttöä ja käytön aikana.

Viitteet:

* Tuotteen saatavuus voi vaihdella alueittain. Lisätietoja saat sinua hoitavasta yksiköstä.
** 18. maaliskuuta 2021. 136 mm (L) x 84 mm (S) x 52 mm (K), 450 cm³.

  1. Netzel et al. APAP device technology and correlation with patient compliance. Somnologie – Schlafforschung und Schlafmedizin 2014; DOI: 10.1007/s11818-014-0662-0.
  2. Isetta et al. Comparative assessment of several automatic CPAP devices responses: a bench test study. ERJ Open Res 2015; 1:00031-2015.
  3. Zhu et al. All APAPs are not equivalent for the treatment of sleep disordered breathing: a bench evaluation of eleven commercially available devices. J Clin Sleep Med 2015 11(7):725-34.
  4. Isetta et al. Novel Approach to Simulate Sleep Apnea Patients for Evaluation Positive Pressure Therapy Devices. PLoS ONE 11(3): e0151530.doi:10.1371/journal.pone.0151530.