Sierainmaskit - ResMed Suomi

Sierainmaskit

Koe sierainmaskien tarjoama vapaus ja avoin näkökenttä. Tämä kevyt ja huomaamaton maski on suunniteltu jättämään näkökentän avoimeksi ja se istuu tiiviisti ja miellyttävästi.

AirFit P10
Kehitetty helpottamaan potilaan hoitoon sopeutumista

AirFit P10 for AirMini
Suunniteltu käytettäväksi AirMini CPAP -laitteen kanssa

AirFit P30i
Ultrakompakti maski, jossa on pään päälle kiinnitettävä ilmaletku ja QuietAir-ilma-aukko

AirFit P30i – sierainmaski

AirFit P30i on ultrakompakti maski, jossa on pään päälle kiinnitettävä ilmaletku, sieraintyynyt ja QuietAir-ilma-aukko. Tämä hiljainen ja vakaa CPAP-maski antaa vapauden nukkua mukavasti eri asennoissa. P30i on yksi AirFit 30 -sarjan maskeista.

Maski läheisyydestä nauttiville
Maski yölukijoille
nasal-pillows-mask-wear-glasses-ResMed-AirFit-P30i
Maski rauhaa kaipaaville
nasal-pillows-mask-sleep-any-position-ResMed-AirFit-P30i

Etkö löydä etsimääsi tuotetta?

Se on ehkä poistunut valikoimista. Lisätietoja saat Tukipalvelu-sivultamme, josta voit tutkia muita resursseja, kuten käyttöohjeita ja teknisiä asiakirjoja.

 

Jatka tutkimista

Jos pidät sieraintyynyjen virtaviivaisesta suunnittelusta, mutta haluat mieluummin hieman enemmän nenän päälle tulevan maskin, nenämaskit ovat suosittu vaihtoehto.

Katso

Kokokasvomaskit peittävät enemmän kasvojasi ja sopivat ihmisille, jotka hengittävät enimmäkseen suun kautta. ResMedin minimaalisiksi muotoillut kokokasvomaskit on suunniteltu kevyiksi ja huomaamattomiksi.

Katso

Uniapneatuotteet voivat kulua ajan kuluessa. On tärkeää vaihtaa maski ja tarvikkeet säännöllisesti, jotta voidaan varmistaa, että saat mahdollisimman mukavaa, tehokasta ja hygieenistä hoitoa.

Katso