Pixi maski lapsille | ResMed

Pixi™

maski lapsille

Säädettävä lasten maski on suunniteltu 2–7-vuotiaille. Lasten Pixi-maskin suunnittelussa on huomioitu erityisesti istuvuus ja miellyttävyys. Maski jättää lapsen näkökentän vapaaksi, siinä on pika-avauskiinnike nopeaa pois ottamista varten, kolme säätökohtaa ja kaksi ilmaletkun kiinnityskohtaa, joista voidaan valita sopivampi nukkumisasennon mukaan.

Tuotekoodit : 61031

  • Pixi-paediatric-nasal-mask-for-children-left-view-resmed
  • Pixi-paediatric-nasal-mask-for-children-front-view-resmed
  • Pixi-paediatric-nasal-mask-worn-by-children-resmed
Pixi-paediatric-nasal-mask-for-children-left-view-resmed
Pixi-paediatric-nasal-mask-for-children-left-view-resmed
Pixi-paediatric-nasal-mask-for-children-front-view-resmed
Pixi-paediatric-nasal-mask-worn-by-children-resmed

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Hellävarainen. Pixi-maskin ohut yksiseinämäinen silikonipehmike on tarpeeksi pehmeä ja mukava vähentääkseen lasten siroihin kasvoihin kohdistuvaa puristusta tiiviydestä tinkimättä.
  • Käytännöllinen. Pääremmit on suunniteltu pysymään poissa silmiltä ja korvilta, jotta ne eivät ärsyttäisi ja lapsen näkökenttä jäisi vapaaksi. Pääremmeissä on kolme säätökohtaa, jotta ne sopisivat suuremmalle joukolle lapsia.
  • Turvallinen. Pika-avauskiinnikkeen ansiosta maski saadaan tarvittaessa nopeasti pois, mikä helpottaa maskin pois ottamista.
  • Varmatoiminen. Hengitysletkulle on kaksi kiinnityskohtaa, joista voidaan valita sopivampi lapsen nukkumisasennon mukaan. Kevyt Spring-flex-hengitysletku venyy ja taipuu helposti niin, ettei se jää kiinni mihinkään tai vedä maskia, kun lapsi liikkuu nukkuessaan.

Takuu ja huolto

Etsitkö huolto- ja takuutietoja Pixi ? Löydät vastaukset kysymykseesi resurssikeskuksestamme.

Liittyvät tuotteet

Sopii 99,4 %:lle ihmisistä

Lue lisää

Ultrakompakti ja siro nenänalusmaski, joka lisää CPAP-hoidon miellyttävyyttä.

Lue lisää

Nenämaski pään päälle kiinnitettävällä letkulla on suunniteltu antamaan potilaille mahdollisuus nukkua missä asennossa tahansa.

Lue lisää

Katso käyttöoppaista asiaankuuluvat tiedot varoituksista ja varotoimista, jotka on otettava huomioon ennen tuotteiden käyttöä ja käytön aikana.