Nenämaskit uniapnea- ja ventilaatiolaitteisiin | ResMed

Nenämaskit unenaikaisten hengityshäiriöiden
hoitoon ja ventilaatiohoitoon

ResMedin maskivalikoima sisältää mukavia nenämaskeja uniapneapotilaille sekä ventilaatiohoitoon. Nenämaskimme istuvat tiiviisti ja vakaasti kasvoilla ja ovat samalla pienikokoisia ja intuitiivisia käyttää. Tutustu maskivalikoimaan, joka on suunniteltu potilaiden tarpeita ajatellen ja auttaa potilaita voittamaan yleiset unenaikaisten hengityshäiriöiden hoitoon ja ventilaatiohoitoon liittyvät esteet.

UUTTA! AirFit N30 – nenän alle asettuva maski

AirFit N30 on ultrakompakti ja siro nenänalusmaski, joka lisää CPAP-hoidon miellyttävyyttä.1 Siinä on häiriöille herkkiä potilaita ajatellen suunniteltu QuietAir™-ilma-aukko, joka hajottaa hengitysilman hiljaisesti. N30 on yksi AirFit 30 -sarjan maskeista,jotka on suunniteltu liikkumisvapautta ajatellen.

Maski minimalisteille
minimalist-CPAP-nasal-cradle-mask-ResMed-AirFit-N30-900x600
Yksinkertaisuutta arvostaville
ultra-compact-CPAP-nasal-cradle-mask-ResMed-AirFit-N30-900x600
Maski vapaille sieluille
CPAP-nasal-cradle-mask-ResMed-AirFit-N30-900x600

AirFit N20
Istuvuudeltaan monipuolinen maski sopii 99,4 prosentille potilaista

AirFit N20 Classic
Perinteinen maskityyli yhdistettynä edistyneeseen teknologiaan

AirTouch™ N20
Ultrakompakti ja siro nenänalusmaski, joka lisää CPAP-hoidon miellyttävyyttä.

AirFit N30
Ultrakompakti ja siro nenänalusmaski, joka lisää CPAP-hoidon miellyttävyyttä.

AirFit N30i
Nenämaski pään päälle kiinnitettävällä letkulla on suunniteltu antamaan potilaille mahdollisuus nukkua missä asennossa tahansa.

Pixi
Tämä lapsille tarkoitettu maski tuntuu mukavalta ja siinä on turvaominaisuuksia

Etkö löydä etsimääsi tuotetta?

Se on ehkä poistunut valikoimista. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä ResMedin edustajaan. Resurssikeskus-sivultamme voit tutkia muita resursseja, kuten käyttöohjeita ja teknisiä asiakirjoja.

 

Tutustu uniapnea- ja ventilaatiohoitoon tarkoitettuihin muihin maskityyppeihin

Valikoimassamme on useita kevyitä maskeja potilaille, jotka etsivät keveää istuvuutta ja näkökentän vapaaksi jättävää sierainmaskia.

Katso

Uniapnean hoitoon ja ventilaatiohoitoon tarkoitetuille kokokasvomaskeille on ominaista erinomainen tiiviys ja istuvuus. ResMedin kokokasvomaskit tulevat aina vain pienemmiksi, kevyemmiksi ja mukavammiksi peittävyydestä ja tukevuudesta tinkimättä.

Katso

Ilma-aukottomiin (NV) maskeihin kuuluu kokokasvo- ja nenämaskeja erilaisille käyttäjille ja erilaisiin hoitotarpeisiin. Ne ovat turvallinen ja mukava ratkaisu noninvasiiviseen ventilaatioon sairaalassa tai kotona.

Katso

Viite:
1. ResMed external clinical study of 18 patients for 7 nights, conducted between 12/02/2019 – 25/05/2019, Data on file; ID A4547452.