ResMedin AirView potilaiden hoidon hallintaan | ResMed Suomi
  • airview-potilaiden-hoidon-hallintaan-ohjelma
  • video-esittely-airview-unihoitoon
  • video-esittely-airview-ventilaatio-hoitoon
airview-potilaiden-hoidon-hallintaan-ohjelma
airview-potilaiden-hoidon-hallintaan-ohjelma
video-esittely-airview-unihoitoon
video-esittely-airview-ventilaatio-hoitoon

AirView™ potilaiden hoidon hallintaan

Unenaikaisten hengityshäiriöiden hoitoon käytettäviin laitteisiin, ventilaattoreihin ja korkeavirtaushoitoa (HFT) antaviin laitteisiin yhteydessä olevan AirView’n ansiosta voit hallita ja tukea erilaisia hoitoja saavia potilaita yhdellä ja samalla ohjelmalla.

AirView näyttää laite- ja hoitotiedot helposti tulkittavina raportteina ja näyttöinä – näistä ominaisuuksista ja niiden hyödyntämisestä voit lukea lisää jäljempänä.

Potilastietojen hallintaohjelma unenaikaisten hengityshäiriöiden hoitoon ja ventilaatiohoitoon käytettäville ResMed-laitteille

Edistykselliset AirView-ominaisuudet uniapneanhoitoon

AirView-ominaisuudet ventilaatiohoitoon

AirView’n ja myAir-sovelluksen käyttö yhdessä parantaa potilaan hoitomyöntyvyyttä

hoitoalan-ammattilainen-käyttää-airview-ohjelmaa-uniapnean-hoidon-hallinta-resmed

CPAP-hoitoa saavien potilaiden hoitomyöntyvyys oli 87 %, kun potilaat käyttivät myAir-sovellusta ja heitä monitoroitiin AirView-ohjelmalla hoidon 90 ensimmäisen päivän ajan.1

Lisätietoa myAir-ohjelmasta saat ottamalla yhteyttä ResMed edustajaan.

Kiinnostuitko AirView’sta? Pyydä esittely tai rekisteröidy käyttäjäksi

Jos haluat kokeilla käytännössä, miten AirView toimii, ResMedin edustaja opastaa sinua mielellään virtuaaliesittelyn avulla. Voit myös rekisteröityä käyttäjäksi ja aloittaa heti ohjelman käytön.

 

AirView hoidon hallintaan – Usein kysytyt kysymykset

AirView-ohjelmaa ei tarvitse ladata – sitä käytetään verkkoyhteydessä verkkoselaimella – tarkista selaimen tiedot viimeisestä usein kysytystä kysymyksestä.

Saat hintatiedot ottamalla yhteyttä ResMedin edustajaan.

Voit pyytää AirView-esittelyä ResMedin edustajalta tai voit pyytää esittelyn tästä. Voit myös katsoa AirView-toimintoja esitteleviä ohjevideoita.

Asiakastukemme tavoitat osoitteesta support.airview@resmed.eu

Katso video laitteen asetusten muuttamisesta etäyhteydessä tästä. Huomaa, että toiminto on käytettävissä vain Air10- ja Lumis-laitteille.

Kyllä, voit katsoa tästä video-opastuksen ja ohjeet ongelmien selvittämiseen Air10- ja Lumis-laitteille. Jos tarvitset Stellar- ja Astral-laitteisiin liittyviä ohjeita, ota yhteys osoitteeseen support.airview@resmed.eu

Ne löytyvät potilaan Air11-, Air10- ja Lumis-laitteen takana olevasta tarrasta.

Sinulla on kaksi vaihtoehtoa: voit valita Kaikki hoito -sivulta Pääsy potilastiedostoon ja antaa kolme avaintietoa: potilaan syntymäaika, laitenumero ja laitteen sarjanumero. Tai voit pyytää potilasta hoitavasta yksiköstä linkin potilastiedostoon.

RCM on lyhenne sanoista ResMed Connectivity Module. Tämä potilaan Stellar- tai Astral-laitteeseen kytkettävä moduuli muodostaa langattoman yhteyden AirView-ohjelmaan. Moduuli lähettää tiedot laitteesta AirView-ohjelmaan, ja antaa mahdollisuuden vaativien ventilaatiopotilaiden etäseurantaan.

Se on järjestelmä, jolla voit ladata hoitolaitteen tiedot SD-kortilta tai USB-muistista sekä ApneaLink Air -laitteesta ilman Java-sovelmaa.

Laitteistovaatimukset

PC – Pentium 1,6 GHz tai suurempi, internet-yhteydellä

Muisti – 500 Mt RAM tai suurempi

Näytön resoluutio –1 024 x 768 (vähintään)

SD-kortinlukija (tarvitaan tietojen lataamiseen kortilta)

USB-portti

 

Käyttöjärjestelmävaatimukset

Jokin seuraavista:

Microsoft® Windows 7, 32- ja 64-bittinen (Home Premium ja Professional)

Microsoft® Windows 8.1 (Home Premium ja Professional)

Microsoft® Windows 10 (Home Premium ja Professional)

 

Selaimet

Jokin seuraavista:

Mozilla Firefox™ 42.0 tai uudempi

Google Chrome™ 86.0 tai uudempi

Microsoft Edge™ 87.0 tai uudempi

 

Lisäksi tarvittavat ohjelmistot

Seuraavat ohjelmat (tai niitä vastaavat) eivät ole välttämättömiä, mutta niitä tarvitaan SD-kortin tietojen lataamiseen ja vietyjen tietojen ja raporttien tarkasteluun AirView-ohjelmassa.

Microsoft™ Office Excel™ 2007 tai uudempi

Adobe™ Acrobat™ Reader 10.0.1 tai uudempi

Oracle™ Java™ SE 8

ResMed Cloud Connect

Tämä sisältö on tarkoitettu vain terveydenhuollon ammattilaisille. Katso AirView Online -ohjeesta tärkeät varoituksiin ja varotoimiin liittyvät tiedot, jotka on otettava huomioon ennen tuotteen käyttöä ja käytön aikana.

Viitteet:

*Tiedot siirretään AirSense 11 -laitteista AirView-ohjelmaan minuutin kuluessa maskin riisumisesta. Tiedot lähetetään Air10-laitteista tunnin kuluttua hoitokerran päättymisestä. Pilviprosessoinnin aikana voi esiintyä lisäviivettä. AirView toimii langatonta moduulia käytettäessä myös Stellar- ja Astral-laitteiden kanssa. Tässä kokoonpanossa tiedot siirretään tiettyyn aikaan kerran päivässä. Viimeisimmän tiedon päivitys voidaan ottaa käyttöön Astral- ja Stellar-laitteissa. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä ResMedin edustajaan.

**Käytettävissä vain Air 10-, Air 11-, Lumis- ja Lumis HFT -laitteissa.

***AirView-asetuksia saa muuttaa vain hoitohenkilökunta tai vain lääkärin suosituksesta hoitotietojen analysoinnin jälkeen. Huomaathan, että hoitoasetusten muuttaminen etäyhteydessä ei ole sallittua kaikissa maissa.

†AirView-ohjelmaa ei ole tarkoitettu etätitraukseen. Konsultoi aina lääkäriä ennen lääkärin määräämien hoitoasetusten muuttamista.

‡ Kun laitteeseen on yhdistetty ResMed SpO2 ‑valvontalaite. Käytettävissä vain Lumis-, Astral- ja Stellar-laitteissa.

  1. Malhotra A, Crocker ME, Willes L, Kelly C, Lynch S, Benjafield AV. Patient Engagement Using New Technology to Improve Adherence to Positive Airway Pressure Therapy: A Retrospective Analysis. Chest. 2018 Apr;153(4):843-850. doi: 10.1016/j.chest.2017.11.005. Objective ID: B170639.