AirFit N20 - ResMed Suomi

AirFit™ N20

Nenämaski

Miellyttävää, tehokasta ja luotettavaa hoitokokemusta varten kehitetty maski1 nukkuessaan liikkuville. AirFit N20 istuu miellyttävästi kasvoille, on helppo sovittaa ja miellyttävä käyttää1. Saatavana myös naisille suunniteltu for Her -malli.

  • AirFit-N20-nasal-CPAP-mask-him-resmed
  • AirFit-N20-nasal-CPAP-mask-her-resmed
  • airfit-n20-fitting-video-thumbnail
AirFit-N20-nasal-CPAP-mask-him-resmed
AirFit-N20-nasal-CPAP-mask-him-resmed
AirFit-N20-nasal-CPAP-mask-her-resmed
airfit-n20-fitting-video-thumbnail

InfinitySeal-teknologia helpottaa sovitusta

resmed-airfit-n20-cushion-mobile

Hiljattain tehty kansainvälinen tutkimus osoitti, että Airfit N20:n InfinitySeal-maskityyny istuu 99,4 prosentille kasvoista.2

Ainutlaatuisen muotoilunsa ansiosta silikonityyny mukautuu kaikenkokoisille ja -muotoisille kasvoille. Maskityyny mukautuu nukkuessasi liikkeisiisi ja pitää maskin tiiviinä ja maskin käytön miellyttävänä kaikissa tilanteissa.

Potilaiden testaama ja suosima

AirFit-N20-nasal-mask-patient-tested-preferred-ResMed_mobile

Laajasti testattu ja mahdollisimman hyvää hoitokokemusta varten suunniteltu AirFit N20 on todistetusti  potilaiden suosima miellyttävyytensä ja helppokäyttöisyytensä ansiosta. Tuoreessa tutkimuksessa 88 % potilaista piti AirFit N20 -maskia miellyttävämpänä ja helpompana käyttää kuin nykyistä johtavaa nenämaskia.3

Maskin ominaisuudet tarjoavat yhdessä ylivoimaisen käyttökokemuksen – 92 % potilaista ilmoitti käyttävänsä mieluummin AirFit N20 -nenämaskia kuin nykyistä johtavaa nenämaskia.3

AirFit 20 for Her -mallisto

airfit-n20-for-her-woman-cpap-mask-resmed-mobile

Erityisesti naisille suunniteltu maskisarja vastaa naisten yksilöllisiin tarpeisiin, sopii erityisesti naisten kasvojen piirteisiin ja mukautuu erilaisiin nukkumistottumuksiin.

Vaihda AirTouch N20 -maskityynyyn

AirTouch-N20-memory-foam-cushion-compatible-with-AirFit-N20-mask-mobile

AirFit N20 -silikonimaskityynyn tilalle sopii myös mukavan pehmeä AirTouch N20 memory foam -maskityyny1, joten voit halutessasi käyttää niitä vaihdellen. Kaikki maskityynykoot sopivat maskin runkoon, joten sinulla on enemmän valinnan vapautta.

Liittyvät tuotteet

AirTouch N20 on mukavan pehmeä nenämaski, jonka memory foam -maskityyny mukautuu yksilöllisiin kasvojen muotoihin.

Lue lisää

AirFit N30 on ultrakompakti ja siro nenänalusmaski, joka lisää CPAP-hoidon miellyttävyyttä.

Lue lisää

Nenämaski pään päälle kiinnitettävällä letkulla on suunniteltu antamaan sinulle mahdollisuuden nukkua missä asennossa tahansa.

Lue lisää

Katso käyttöoppaista asiaankuuluvat tiedot varoituksista ja varotoimista, jotka on otettava huomioon ennen tuotteiden käyttöä ja käytön aikana.

Magneettisia osia sisältävien maskien käyttö on vasta-aiheista potilailla, joilla on ennestään jokin seuraavista sairauksista: aneurysman korjaamiseen tarkoitettu pään sisään implantoitu metallinen hemostaattinen klipsi ja/tai toisessa tai molemmissa silmissä on metallisiruja.

Viitteet:

  1. ResMedin sisäinen tutkimus, johon osallistui 24 ResMed-tuotteita käyttävää potilasta 23.11.–21.12.2015 ja jossa markkinoiden johtavaa maskia verrattiin AirFit N20 -maskiin; ID A3695085.
  2. ResMed internal study of 24 existing ResMed patients, conducted between 23/11/2015 – 21/12/2015 comparing the market leading mask with AirFit N20; ID A3768073.
  3. AirTouch N20 user guide, ResMed Pty Ltd 2019. ID A4670547