Kokokasvomaskit uniapnea- ja hengityslaitteille | ResMed

Kokokasvomaskit

Jos hengität nenän ja suun kautta nukkuessasi, ResMedin koko kasvomaskit sopivat sinulle. Ne on suunniteltu kevyiksi ja häiritsemättömiksi, ja niissä on minimaalinen muotoilu.

AirFit F20
AirFit F20 -maskin innovatiivinen muotoilu sekä käyttöä helpottavat ominaisuudet tarjoavat helpon ja miellyttävän hoitokokemuksen.

AirFit F30
AirFit F30 -maskissa on kaikki kokokasvomaskin ominaisuudet kompaktissa muodossa. Pieni ja hiljainen maski antaa vapauden tunteen.

AirFit F30i
AirFit F30i -nenänalusmaskin ilmaletku kiinnitetään pään päälle, mikä antaa vapaan näkökentän ja vapauden liikkua. Voit unohtaa epämukavan olon ja punaiset painaumat nenänvarrellasi.

AirTouch F20
ResMedin AirTouch F20 -maskin ainutlaatuinen uusi UltraSoft™-memory foam maskityyny mukautuu potilaan kasvojen muotoon. Maski tuntuu kevyeltä ja hoitokokemus on miellyttävä.

AirFit F30i – pään päälle kiinnitettävä letku

AirFit F30i -nenänalusmaskin ilmaletku kiinnitetään pään päälle, mikä antaa vapaan näkökentän ja vapauden liikkua. Voit unohtaa epämukavan olon ja punaiset painaumat nenänvarrellasi.

Aktiivisille nukkujille
tube-up-full-face-mask-sleep-therapy-ResMed-AirFit-F30i-400x380
Mahallaan nukkuville.
full-face-CPAP-mask-belly-active-sleeper-ResMed-AirFit-F30i-400x380
Vapaille sieluille.
tube-up-full-face-mask-sleep-movement-ResMed-AirFit-F30i-400x380

Etkö löydä etsimääsi tuotetta?

Se on ehkä poistunut valikoimista. Lisätietoja saat Tukipalvelu-sivultamme, josta voit tutkia muita resursseja, kuten käyttöohjeita ja teknisiä asiakirjoja.

 

Liittyvät tuotteet

Jos pidät sieraintyynyjen virtaviivaisesta suunnittelusta, mutta haluat mieluummin hieman enemmän nenän päälle tulevan maskin, nenämaskit ovat suosittu vaihtoehto.

Lue lisää

Koe sierainmaskien avoimuus ja vapaus. Kevyt, huomaamaton ja suunniteltu pitämään näkökenttä vapaaana. Tämäntyyppiset uniapneamaskit istuvat tiiviisti ja mukavasti.

Lue lisää

Uniapneatuotteet voivat kulua ajan kuluessa. On tärkeää vaihtaa maski ja tarvikkeet säännöllisesti, jotta voidaan varmistaa, että saat mahdollisimman mukavaa, tehokasta ja hygieenistä hoitoa.

Lue lisää

Viitteet:

  1. ResMed external clinical study of 51 current full face CPAP mask users, conducted between 24/10/2018 – 20/11/2018, 2018 data on file; ID A4484728.