Stellar™

Noninvasiivinen / invasiivinen ventilaattori

Siirrettävien ja kannettavien noninvasiivisten ventilaattorien sarja, jonka laitteissa on myös invasiiviset ominaisuudet, ventilaatiohoidosta riippumattomille yli 13 kilon painoisille potilaille, joiden etenevän hengitysselinsairauden ventilaatiohoidon tarpeet vaihtelevat. Stellar-laitteen mukautettavat hoitovaihtoehdot takaavat laadukkaan ja yksilöllisiin tarpeisiin sopeutetun ventilaatiohoidon.

Hoidon mukavuuden ja tehokkaan painetuen takaava teknologia

Stellar-ventilaattorien sisäänrakennetut tarkat ja herkät teknologiat ovat mukautettavissa yksilöllisiin hoitotarpeisiisi. Edistyksellinen tekniikka varmistaa hoidon mukavuuden ja tehokkaan ventilaatiohoidon päivin ja öin.

Liikkuville potilaille

Pieni, hiljainen ja päivittäisessä käytössä kestävä Stellar sopii liikkumiseen ja auttaa suoriutumaan päivittäisistä toiminnoista. Laitteen akku- ja virransyöttövaihtoehtojen sekä laitetta varten kehitettyjen lisävarusteiden ansiosta laitteen kanssa liikkuminen on turvallista.

Muut ominaisuudet

  • iVAPS (älykäs tilavuuden varmistava painetuki) mukautuu automaattisesti muuttuviin ventilaatiotarpeisiisi.  
  • Älykäs taustahengitystaajuus (iBR)** antaa sinulle mahdollisuuden hengittää spontaanisti.  
  • Valinnainen AutoEPAP***-ominaisuus auttaa pitämään ylemmät hengitystiet avoimina. 
  • Tehokkuutta ja mukavuutta edistävät ominaisuudet ovat säädettävissä, helpottavat maskivuotojen hallintaa ja synkronoivat Stellar-ventilaattorin hengityksesi mukaan. 
  • Viive- ja viive alas -toiminnot. Hoitoon siirtymistä helpottava viivetoiminto nostaa paineen miellyttävästi vähitellen sinulle määrättyyn hoitotasoon, ja viive alas -toiminto pienentää painetukea asteittain ja helpottaa siirtymistä pois hoidosta. 
  • Valinnainen lämminvesikostutin (H4i™) parantaa hoidon miellyttävyyttä entisestään. 
  • Sisäisen akun virta riittää kolmeksi tunniksi. 
  • Muita liikkuvaan käyttöön tarkoitettuja tuotteita ovat ulkoiset akut, tasavirtakonvertteri ja laitekohtainen kuljetuslaukku.   
  • Laitteeseen voi ohjelmoida kaksi ohjelmaa päivä-/yökäyttöä tai nukkumista/hereillä oloa varten ventilaatiohoidon optimoimiseksi. 
  • Lisävarmuutta ja turvallisuutta hoitoosi tuova valinnainen happihoito on integroitavissa, enimmäisasetus 30 l/min. 

Miten voin ostaa

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi lisätietoja ResMed-tuotteiden hankkimisesta.

 

Viitteet:

* iVAPS-hoitomuoto soveltuu vähintään 30 kilon painoisille potilaille.

** Käytettävissä iVAPS- ja ST-toimintamuodoissa.
*** Käytettävissä iVAPS-toimintamuodossa.

**** Keskimääräisillä laiteasetuksilla (arvoilla 15 cmH2O (IPAP), 5 cmH2O (EPAP) ja 15 BPM (hengitystaajuus). Ei sovellu laitteisiin, joissa käytetään lämminvesikostutinta ja lämpöletkua. Riittää 8 tunnin liikkuvaan hoitoon Stellar-laitteella.