Elämää ylläpitävä Astral-ventilaattori | ResMed Suomi
  • Astral-elämää-ylläpitävä-invasiivinen-noninvasiivinen-ventilaatiohoito-ResMed
  • astral-invasive-noninvasive-ventilation-device-front-view-resmed
  • astral product summary video thumbnail
Astral-elämää-ylläpitävä-invasiivinen-noninvasiivinen-ventilaatiohoito-ResMed
Astral-elämää-ylläpitävä-invasiivinen-noninvasiivinen-ventilaatiohoito-ResMed
astral-invasive-noninvasive-ventilation-device-front-view-resmed
astral product summary video thumbnail

Astral™

Elämää ylläpitävät ventilaattorit

Astral on kannettava laite noninvasiiviseen tai invasiiviseen hoitoon ventilaatiohoidosta jonkin verran riippuvaisista täysin riippuvaisille yli 5 kilon painoisille potilaille*, jotka tarvitsevat akuuttia ja/tai pitkäkestoista hoitoa. Astralissa on monipuoliset toimintamuodot, letkustot ja maskit potilaiden erilaisten sairaustilojen hoitoon.

Päivittäisen elämän tarpeisiin

resmed-astral-suukappale-naispotilas-ventilaatio

Vain 3,2 kilon painoinen, pitkään kestävillä akuilla** ja kätevillä ominaisuuksilla varustettu Astral on suunniteltu päivittäisen elämän tarpeisiin. Kuljetuslaukku suojaa Astral-ventilaattoria liikkeellä ollessasi, ja siihen mahtuvat kaikki tärkeimmät lisävarusteet. Vaihtoehtona on kevyt ja pienikokoinen SlimFit-kuljetuslaukku, jonka mukana tulee pussi virtalähdettä tai ulkoista akkua varten. Molemmissa laukuissa on läpinäkyvä ikkuna, jonka ansiosta Astralin kosketusnäyttöä on helppo käyttää.

Turvalliseksi suunniteltu

resmed-elämää-ylläpitävä-ventilaatio-hoitaja-maski

Astralissa on kiinteitä ja säädettäviä hälytyksiä, kuten turvallisuutta lisäävä edistyksellinen hälytys letkuston irtoamisesta. Valinnaisen Etähälytin II:n voi liittää sairaalan omaan hälytysjärjestelmään tai käyttää itsenäisenä etähälyttimenä. Aloitusnäytön suuret painikkeet -ominaisuuden avulla on helppo aloittaa tai pysäyttää ventilaatio tai vaimentaa hälytys näyttöä koskettamalla.

Monipuolinen, helppokäyttöinen, elämään sopeutuva

resmed-astral-elämää-ylläpitävä-ventilaatio-potilas-suukappale

Astralia voidaan käyttää ventilaatioon niin päivällä kuin yölläkin, ja se soveltuu sekä trakeostomiapotilaille että noninvasiiviseen käyttöön maskin tai suukappaleen kanssa. Letkustoa ei tarvitse vaihtaa, kun vaihdetaan maskista suukappaleeseen. Koska hengitystuen tarpeesi saattaa muuttua päivän aikana, Astral-ventilaattoriin voi tallentaa useita ohjelmia ja asetuksia. Sinulle sillä hetkellä sopivimman, valmiiksi asetetun ohjelman voi valita painiketta painamalla.

Miten voin tilata

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi lisätietoja ResMed-tuotteiden hankkimisesta.

 

Älykäs suukappaleventilaatio (MPV)

Astral tietopalkki

Suuret painikkeet -toiminto

Lue käyttöohjeesta tärkeät varoituksiin ja varotoimiin liittyvät tiedot, jotka on otettava huomioon ennen laitteen käyttöä ja käytön aikana.

Viitteet:

* iVAPS-hoitomuoto soveltuu vähintään 30 kilon painoisille potilaille.

** Astral on liitettävissä yhteen tai kahteen akkuun, jotka antavat kumpikin virtaa 8 tunnin ajan.

Muistutus: Sisäistä akkua ei ole tarkoitettu ensisijaiseksi virtalähteeksi. Sitä tulee käyttää vain, kun muuta virtalähdettä ei ole saatavilla tai kun virtalähdettä vaihdetaan.