Ventilaatiolaitteet | ResMed

Ventilaatiolaitteet

Helppokäyttöiset ventilaatiolaitteemme antavat tehokasta ventilaatiohoitoa monenlaisiin hengityshäiriöihin. Laitteemme auttavat sinua hengittämään paremmin ja mukavammin niin koti- kuin sairaalakäytössäkin.

Lumis
Laite noninvasiiviseen hoitoon ventilaatiohoidosta riippumattomille potilaille

Stellar
Myös invasiivisin ominaisuuksin varustettu laite noninvasiiviseen hoitoon ventilaatiohoidosta riippumattomille potilaille

Astral
Laite invasiiviseen ja noninvasiiviseen ventilaatioon ventilaatiohoidosta jonkin verran riippuvaisista täysin riippuvaisille potilaille.

Etkö löydä etsimääsi tuotetta?

Se on ehkä poistunut valikoimista. Lisätietoja saat Tukipalvelu-sivultamme, josta voit tutkia muita resursseja, kuten käyttöohjeita ja teknisiä asiakirjoja.

 

Tutustu muihin tuotteisiin

ResMedillä on jokaisesta maskityypistä laaja valikoima kevyitä ja miellyttäviä maskeja, joiden istuvuus ja tiiviys on erinomainen.

Katso

Selaa korvaavia osia, varaosia ja laitteiden lisävarusteita, jotka varmistavat laitteistosi mahdollisimman tehokkaan toiminnan.

Katso

Unenaikaisten hengityshäiriöiden hoitoon suunnitellut uniapnealaitteemme antavat miellyttävää ja todistetusti tehokasta hoitoa.

Katso