Laitteet

Unenaikaiseen hoitoon tarkoitetut laitteemme antavat tyylikkäästi tehokasta hoitoa unenaikaisia hengityshäiriöitä sairastaville potilaille. Nämä tyylikkäät ja tehokkaat laitteet tarjovat edistyksellistä suorituskykyä ja mahdollisimman miellyttävää hoitoa.

CPAP ja AutoSet

Unihoitolaitteemme yhdistävät edistyneen suorituskyvyn ja optimoidut mukavuusominaisuudet tarjotakseen huomaamattoman ja tehokkaan hoidon unihäiriöihisi.

Unenaikainen kaksoispainehoito

Kaksoispainelaitteemme ovat ihanteellisia, jos tarvitaan hengitysteiden positiivista painetta, mutta tavanomaiset hoitotavat eivät ole sopivia. ResMedin kaksoispainelaitteiden suunnittelun lähtökohtana on ollut hoidon miellyttävyys ja siksi ne voivat olla juuri oikeita laitteita virkistävän unen saamiseksi.

Etkö löydä etsimääsi tuotetta?

Se on ehkä poistunut valikoimista. Lisätietoja saat Tukipalvelu-sivultamme, josta voit tutkia muita resursseja, kuten käyttöohjeita ja teknisiä asiakirjoja.

 

AirMini travel CPAP

Maailman pienin1 uniapnean hoitolaite, joka on helppo ottaa mukaan matkalle.

airmini-cpap-machine
airmini-cpap-machine-travel
airmini-cpap-machine-bedside

Lue lisää

Tarvitsetpa mekaanista ventilaatiota kotona, sairaalassa tai liikkeellä, monipuoliset ventilaattorimme tarjoavat tehokkaan hoidon monenlaisille hengityssairauksille.

Katso

Selaa korvaavia osia, varaosia ja laitteiden lisävarusteita, jotka varmistavat laitteistosi mahdollisimman tehokkaan toiminnan.

Katso

ResMedin hoidonseurantaohjelmissa on intuitiiviset käyttöliittymät ja raportit, jotka tarjoavat tilannekuvan hoidostasi. Voit seurata hoitoasi ennakoivasti ja jakaa sen hoitavan yksikkösi kanssa.

Katso

Viitteet:

  1. 6.2.2020