AirSense 10 Elite | ResMed Suomi
 • airsense-10-elite-cpap-device-front-view-resmed
 • airsense-10-elite-cpap-device-left-view-resmed
 • AirSense 10
airsense-10-elite-cpap-device-front-view-resmed
airsense-10-elite-cpap-device-front-view-resmed
airsense-10-elite-cpap-device-left-view-resmed
AirSense 10

AirSense™ 10 Elite

CPAP-laite

Edistyksellinen kiinteästi samaa painetta antava hoitolaite, jonka käyttö on intuitiivista ja helppoa. AirSense 10 Elite soveltuu useiden erityyppisten unenaikaisten hengityshäiriöiden hoitoon. Laitteessa on valmius langattomaan yhteyteen, joten voit saada etätukea hoitavasta yksiköstäsi.

Älykäs tunnistustoiminto

airsense-10-elite-cpap-machine-for-osa-patients-resmed-mobile

AutoRamp™, jossa on nukahtamistunnistus, käynnistyy antamaan alempaa painetta1, joka tuntuu miellyttävämmältä2,3. Kun olet nukahtanut, se nostaa paineen vaiheittain lääkärin määräämälle tasolle.

Laitteessa on valoisuuden tunnistava anturi

airsense-10-elite-cpap-machine-osa-therapy-resmed-mobile

Näytön valaistus säätyy huoneen valaistuksen kirkkauden mukaan. Jos sinun täytyy nousta ylös yöllä, näytön taustavalo ei häiritse vieressä nukkujaa. Taustavalo myös sammuu automaattisesti, joten voit käydä suoraan takaisin makuulle.

Muut ominaisuudet

 • Laitteessa on valmius langattomaan yhteyteen ja hoitava yksikkösi voi halutessaan liittää laitteesi ResMedin uuteen turvalliseen, pilvipalvelupohjaiseen AirView™-järjestelmään. Hoitava yksikkösi voi silloin tarkastella saumattomasti ja turvallisesti hoitotietojasi, säätää laiteasetuksiasi, tarkistaa, että laitteesi toimii kunnolla ja ratkaista mahdolliset ongelmat, jotta voidaan varmistaa, että saat oikean hoidon nopeasti.
 • Easy-Breathe™-moottorin käyntiääni on erittäin hiljainen4, jolloin sinä ja vieressäsi nukkuva voitte nukkua rauhallisemmin.
 • Selkeästä ja intuitiivisesta käyttöliittymästä saat hoitoasi koskevaa palautetta joka aamu, ja voit muuttaa helposti hoidon miellyttävyyteen vaikuttavia asetuksia.
 • SmartStart™-toiminto käynnistää hoidon heti, kun hengität maskiin. Kun otat maskin pois, laite sammuu automaattisesti muutaman sekunnin kuluttua.
 • Kullakin hetkellä oikeanlainen kostutus koko yön valinnaisena saatavalla integroitavalla HumidAir™ -kostuttimella, jossa hyödynnetään edistyksellistä HumidAir-teknologiaa.

Seuraa uniapneahoitoasi myAirilla

CPAP-potilas-käyttää-resmedin-myair-sovelluksen-henkilökohtaista-avustajaa

myAir auttaa sinua saamaan mahdollisimman suuren hyödyn uniapneahoidosta joka yö. MyAir on saatavana AirSense 10- ja AirCurve 10 -laitteiden käyttäjille. *

Rekisteröidy myAiriin

Miten voin tilata

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme tai paikalliseen edustajaasi saadaksesi lisätietoja ResMed-tuotteiden hankkimisesta.

 

Kuinka käytän AirSense 10 Elite-laitetta?

Laitteen sisältämät teknologiat

Tekniset tiedot

CPAP
Cheyne-Stokesin hengityksen havaitseminen
Sentraalisen uniapnean tunnistus
AutoRamp, jossa on nukahtamisentunnistustoiminto
Edistyksellinen HumidAir-teknologia (valinnainen)
Uloshengityksen paineenalennus (EPR)
SmartStart
Valmius langattomaan yhteyteen
AirView
AirView-etä opastus

116 mm x 225 mm x 150 mm

1248 g

Vastaa Yhdysvaltain ilmailuviranomaisten (Federal Aviation Administration) vaatimuksia lentomatkan kaikkien vaiheiden osalta.

Lue käyttöohjeesta tärkeät varoituksiin ja varotoimiin liittyvät tiedot, jotka on otettava huomioon ennen tuotteen käyttöä ja käytön aikana.

Viitteet:

*Sisäänrakennetun langattoman yhteyden avulla

 1. AirSense 10 AutoSet Elite user guide,ResMed Pty Ltd 2019. ID A4253296.
 2. ResMed AirSense 10 Clinical Overview. ResMed Pty Ltd 2019 ID A4504900.
 1. Johnson KG et al. Treatment of sleep-disordered breathing with positive airway pressure devices: technology update. Med Devices (Auckl). 2015;8:425‐437. Published 2015 Oct 23.
 2. D000-0245 Machines Data for Technical Communications. ID A1343710.