Uniapnea- ja hengityslaitteet | ResMed

Laitteet

Kaikki uniapnealaitteet eivät ole samanlaisia! ResMed on ylpeä voidessaan esitellä täyden valikoiman erinomaisia uniapnealaitteita (kuten CPAP-, kaksoispaine- ja matka-cpap-laitteita), jotka on suunniteltu tarjoamaan ennennäkemätöntä mukavuutta ja markkinoiden alhaisimmat äänitasot.

Tutustu uniapnean ja hengityshäiriöiden hoitoon tarkoitettuihin laitteisiimme

Unenaikaisten hengityshäiriöiden hoitoon suunnitellut uniapnealaitteemme antavat miellyttävää ja todistetusti tehokasta hoitoa.

Tarvitsetpa mekaanista ventilaatiota kotona, sairaalassa tai liikkeellä, monipuoliset ventilaattorimme tarjoavat tehokkaan hoidon monenlaisille hengityssairauksille.

Selaa korvaavia osia, varaosia ja laitteiden lisävarusteita, jotka varmistavat laitteistosi mahdollisimman tehokkaan toiminnan.

AirSense 11 on suunniteltu helpottamaan hoitoa

Kun haluat hyvän kokemuksen hoidon aloittamisesta, kannattaa harkita ResMedin AirSense 11 -CPAP-laitetta. Laite on suunniteltu helpottamaan hoidon aloittamista ja edistämään hoitoon sitoutumista.

airmini-cpap-machine-travel
airmini-cpap-machine-bedside

Lisää ResMedin innovatiivisia ratkaisuja

ResMedillä on jokaisesta maskityypistä laaja valikoima kevyitä ja miellyttäviä maskeja, joiden istuvuus ja tiiviys ovat erinomaisia.

Lue lisää

ResMedin hoidonseurantaohjelmissa on intuitiiviset käyttöliittymät ja raportit, jotka tarjoavat tilannekuvan hoidostasi. Voit seurata hoitoasi ennakoivasti ja jakaa sen hoitavan yksikkösi kanssa.

Lue lisää

Tehokas ratkaisu kuorsaukseen, samoin kuin vaihtoehto CPAP-hoidolle lievää tai kohtalaista obstruktiivisesta uniapneaa sairastavalle.

Lue lisää

Viitteet:

  1. 6.2.2020.