Narval CC:n täysin digitaalisen työnkulun tietopaketti | ResMed Suomi

Narval CC™:n täysin digitaalisen työnkulun tietopaketti

Tiesitkö, että jos käytät jotakin kumppaneidemme 3Shape, Denstply Sirona, Carestream Dental, Dexis tai Medit intraoraaliskanneria, voit hyödyntää myös Narval CC:n* sataprosenttisesti digitaalista työnkulkua?

Tietopaketin videoista ja ohjeita saat kaiken tarvitsemasi tiedon Narval CC:n digitaalisen työnkulun eduista ja sen hyödyntämisestä vastaanotollasi. Toivottavasti tietopaketista on sinulle hyötyä!

Näin se toimii

Intraoraalisen skannauksen (IOS) integroiminen tietokoneavusteiseen suunnitteluun ja valmistukseen (CAD/CAM) tekee Narval CC:n valmistusprosessista sataprosenttisesti digitaalisen – ja tuo monia etuja sinulle.

Prosessi käytännössä

Katso Narval CC:n digitaalisen työnkulun vaiheet alusta loppuun, intraoraaliskannauksesta tehokkaaseen verkkotilaukseen, CAD/CAM-prosesseihin ja nopeaan toimitukseen.

Kliininen näyttö

Katso verkkoluento, josta saat lisätietoa sataprosenttisesti digitaalisesta työnkulusta ja sitä tukevasta näytöstä: Digital experience, advantages and benefits with Narval CC.

*Huomaa, että Narval CC ‑uniapneakisko ei ole saatavana Englannissa, Skotlannissa tai Walesissa.

Narval CC -uniapneakisko on tarkoitettu aikuisten kuorsauksen sekä lievän tai keskivaikean obstruktiivisen uniapnean (OSA) hoitoon. Kiskoa voidaan käyttää vaikea-asteista OSA:ta sairastavien hoitoon, kun ylipainehoito (CPAP) ei sovellu potilaalle tai potilas ei noudata hoitoa tai kieltäytyy siitä.

 Tämä sisältö on tarkoitettu vain terveydenhuollon ammattilaisille. Lue käyttöohjeista asiaankuuluvat tiedot varoituksista ja varotoimista, jotka on otettava huomioon ennen tuotteen käyttöä ja käytön aikana.