Uniapnealaitteet uniapeapotilaiden hoitoon | ResMed

Uniapnealaitteet

ResMedin uniapneahoitoratkaisut tarjoavat yhdistelmän edistynyttä suorituskykyä, luotettavaa mukavuutta ja tehokasta, käyttäjäystävällistä seurantaa. Uniapnealaitteemme sopivat potilaille, joilla on monenlaisia unenaikaisia hengityshäiriöitä..

AirSense 11 parempaan hoidon aloitukseen ja pitkäkestoiseen hoitoon

ResMed AirSense 11 on tarkoitettu helpottamaan potilaiden hoidon aloitusta, parantamaan hoidon miellyttävyyttä sekä tukemaan hoitoon tottumista ja sitoutumista.1 Laite sisältää ResMedin uusimmat ylipainehoidon ominaisuudet ja teknologiat sekä mahdollisuuden tulevien parannusten langattomaan päivittämiseen laitteeseen.

Unenaikainen kaksoispainehoito

Kaksoispainelaitteemme on tarkoitettu potilaille, jotka tarvitsevat hengitysteiden positiivista painetta, mutta joille tavanomainen CPAP-hoito ei sovi. ResMedin kaksoispainelaitteiden suunnittelun lähtökohtana on ollut hoidon miellyttävyys ja siksi ne voivat olla juuri oikeita laitteita virkistävän unen saamiseksi.

Adaptiivinen servoventilaatio

Hyvin reagoiva adaptiivinen servoventilaattorimme* tarjoaa potilaillesi luonnollisten hengityskuvioiden mukavuuden ja edistyneen tekniikan vakuutuksen. Tämä laite soveltuu moniin sentraalisiin hengityshäiriöihin.

Etkö löydä etsimääsi tuotetta?

Se on ehkä poistunut valikoimista. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä ResMedin edustajaan. Resurssikeskus-sivultamme voit tutkia muita resursseja, kuten käyttöohjeita ja teknisiä asiakirjoja.

 

Tutustu muihin tuotteisiin

Tarvitsetko potilaasi mekaanista ventilaatiota kotona, sairaalassa tai liikkeellä, monipuoliset hengityslaitteemme tarjoavat tehokkaan hoidon monenlaisille hengityssairauksille.

Katso

Tutustu lisävarusteiden ja varaosien valikoimaamme varmistaaksesi, että potilaasi varusteet toimivat optimaalisesti.

Katso

Uniapnean ja hengitysvajauksen hoitoon tarkoitetut ResMedin maskit on suunniteltu hoidon miellyttävyyttä ja tehokkuutta ajatellen. Tutustu laajaan kokokasvo-, nenä- ja sierainmaskien valikoimaan.

Katso

Lue käyttöohjeesta tärkeät varoituksiin ja varotoimiin liittyvät tiedot, jotka on otettava huomioon ennen tuotteen käyttöä ja käytön aikana.

Viitteet:

*ASV-hoito on vasta-aiheinen potilailla, joilla on krooninen oireinen sydämen vajaatoiminta (NYHA 2–4) sekä alentunut vasemman kammion ejektiofraktio (LVEF ≤ 45 %) ja keskivaikea tai vaikea sentraalinen uniapnea.

ResMedin Air11-kysely, johon osallistui 146 potilasta, toteutettu 28. kesäkuuta – 29. heinäkuuta 2021. Q19: 62 % potilaista ilmoitti aloittaneensa ylipainehoidon luottavaisina AirSense 11 -laitteen käyttöönoton jälkeen, N=119 vastaajaa. Q10: 63 % potilaista kertoi henkilökohtaisen avustajan auttaneen heitä määrittämään ylipainelaitteen asetukset oikein, N=49 vastaajaa. Tiedostomuodossa olevat tiedot, ID A5043180.

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]