AirFit P10 for AirMini -sierainmaski | ResMed

AirFit™ P10 for AirMini

Sierainmaski AirMini-laitteelle

Sierainmaski on tarkoitettu vain AirMinilleTM, markkinoiden pienimmälle CPAP-laitteelle*. AirFit P10 for AirMini -maskissa on kaksikalvoinen maskityyny, kompakti nenän alle asettuva runko, säädettävä pääremmi ja kaksoispääremmi sekä innovatiiviseen ActiveAirTM-teknologiaan perustuva ilma-aukko ja vedetön kostutus.

Tuotekoodit : AirFit P10 for AirMini -maski (38824) 

  • AirFit-P10-for-AirMini-sierainmaski-matka-CPAP-laitteelle-resmed
  • AirFit-P10-for-AirMini-nasal-mask-for-travel-CPAP-fitting-resmed
AirFit-P10-for-AirMini-sierainmaski-matka-CPAP-laitteelle-resmed
AirFit-P10-for-AirMini-sierainmaski-matka-CPAP-laitteelle-resmed
AirFit-P10-for-AirMini-nasal-mask-for-travel-CPAP-fitting-resmed

Yksinkertainen ja kätevä rakenne

airfit-p10-for-airmini-male-in-bed-resmed-mobile

AirFit P10 for AirMini ja AirMini-laite ovat yhdessä ResMedin pienikokoisin uniapneahoitokokonaisuus. Kompaktin nenän alle asettuvan rungon ja säädettävän pääremmin ansiosta maski on helppo sovittaa.

Maski koostuu vain kolmesta osasta ja maskityyny on helposti kiinni napsautettava, joten maski on helppo sovittaa, puhdistaa ja koota. Maskin käyttöönotto on mahdollisimman vaivatonta.

ActiveAir-teknologia

p10-for-airmini-HMX-waterless-humidification

ResMedin suunnittelema ActiveAir-venttiiliteknologia säätelee ilma-aukon virtausta ja pitää sen tasaisena.

Vedetön HumidX-kostutin** sijaitsee maskin ja ilmaletkun välissä, jolloin uloshengitysilman lämpö ja kosteus voidaan ottaa talteen, eivätkä ne karkaa letkun integroidun ilma-aukon kautta.

HumidX ei tarvitse vettä eikä sähkövirtaa. Lämmön- ja kosteudenvaihtosuodatinteknologia (HME) yhdessä integroidun ilma-aukon kanssa ylläpitää ilman lämpötilaa ja kosteutta potilaan hengittäessä sisään ja ulos.

AirMini-hoitokokonaisuus

Kooltaan pieni mutta toiminnoiltaan suuri AirMini-hoitokokonaisuus tarjoaa laadukasta hoitoa, jota olet tottunut odottamaan ResMediltä. Yhdessä aidosti kompaktissa ja erilaisiin elämäntyyleihin sopivassa muodossa.
Hoitokokonaisuus sisältää AirFit P10 for AirMini -maskin, AirMini-laitteen sekä letkun ja siihen integroidun ilma-aukon. Potilailla on lisäksi käytettävissään AirMini-sovellus, jonka avulla he voivat seurata hoitotietojaan ja säätää hoidon mukavuutta parantavia asetuksia kätevästi älypuhelimellaan tai tablettitietokoneellaan.

Takuu ja huolto

Etsitkö huolto- ja takuutietoja AirFit™ P10 for AirMini tuotteesta? Löydät vastaukset kysymykseesi resurssikeskuksestamme.

 

AirFit P10 for AirMini -maskin sovittaminen

Huomautus: Myös AirFit N30 for AirMini -maskin käyttäjät voivat hyödyntää AirFit P10 for AirMini -ohjevideoita

Kokoa / pura AirFit P10 AirMini -maski

Ylläpidä / puhdista AirFit P10 AirMini -maski

Liittyvät tuotteet

Minimalistinen maski, joka on kehitetty helpottamaan potilaan hoitoon sopeutumista

Lue lisää

Ultrakompakti ja siro nenänalusmaski, joka lisää CPAP-hoidon miellyttävyyttä

Lue lisää

Ultrakompakti maski, jossa on pään päälle kiinnitettävä ilmaletku ja QuietAir-ilma-aukko

Lue lisää

Katso käyttöoppaista asiaankuuluvat tiedot varoituksista ja varotoimista, jotka on otettava huomioon ennen tuotteiden käyttöä ja käytön aikana.

Lue käyttöohjeesta tärkeät varoituksiin ja varotoimiin liittyvät tiedot, jotka on otettava huomioon ennen tuotteen käyttöä ja käytön aikana.

Viite:

* 18. maaliskuuta 2021. 136 mm (L) x 84 mm (S) x 52 mm (K), 450 cm³.

** HumidX ja HumidX Plus ovat yhteensopivia vain AirFit N20-, AirTouch N20- sekä AirFit N30 for AirMini- ja AirFit P10 for AirMini -maskien kanssa. HumidX F20 on yhteensopiva vain AirFit F20- ja AirTouch F20 -maskien kanssa.