AirFit™ P10 for AirMini

Sierainmaski

Sierainmaski on tarkoitettu vain AirMini-laitteeseen, joka on tällä hetkellä markkinoiden pienin CPAP-laite*. AirFit P10 for AirMini -maskissa on kaksikalvoinen maskityyny, kompakti nenän alle asettuva runko ja kaksoispääremmi. Innovatiivisella ActiveAir-venttiilillä varustetussa maskissa on sisäänrakennettu tehokas vedetön kostutus.

Tuotekoodit : Maski (38824), P10 AirMini -liitin (38845)

Yksinkertainen ja kätevä rakenne

airfit-p10-for-airmini-male-in-bed-resmed-mobile

AirFit P10 for AirMini on ResMedin pienimpiä maskeja ResMedin pienintä laitetta varten. Kompaktin nenän alle asettuvan rungon ja kaksoispääremmin ansiosta potilas pystyy sovittamaan maskin helposti itse. Maski koostuu vain neljästä osasta ja on helppo sovittaa, puhdistaa ja koota, joten maskin käyttöönotto on vaivatonta.

ActiveAir-venttiiliteknologia

p10-for-airmini-HMX-waterless-humidification

ResMedin suunnittelema innovatiivinen ActiveAir-venttiiliteknologia pitää ilma-aukon virtauksen pienenä ja hoidon tehokkaana. Vedetön HumidX™-kostutin sijaitsee maskin ja ilmaletkun välissä, jolloin uloshengitysilman lämpö ja kosteus voidaan ottaa talteen, eivätkä ne karkaa letkun integroidun ilma-aukon kautta.
Helppokäyttöinen ja innovatiivinen HumidX ei tarvitse vettä eikä sähkövirtaa. Ainutlaatuinen lämmön- ja kosteudenvaihtosuodatinteknologia (HME) yhdessä integroidun ilma-aukon kanssa ylläpitää ilman lämpötilaa ja kosteutta potilaan hengittäessä sisään ja ulos.

AirMini-hoitokokonaisuus

woman-sleeping-with-airfit-p10-for-airmini-cpap-mask-resmed-mobile

Kooltaan pieni mutta toiminnoiltaan suuri AirMini-hoitokokonaisuus tarjoaa laadukasta hoitoa, jota olet tottunut odottamaan ResMediltä. Yhdessä aidosti kompaktissa ja erilaisiin elämäntyyleihin sopivassa muodossa.
Hoitokokonaisuus sisältää maskin, AirMini-laitteen, letkun ja siihen integroidun ilma-aukon sekä AirMini-sovelluksen, jolla potilaat voivat seurata hoitotietojaan ja säätää hoidon miellyttävyyttä parantavia asetuksia kätevästi älypuhelimellaan tai tablettitietokoneellaan.

AirMini-hoitokokonaisuus

airfit-p10-for-airmini-solution-cpap-mask-resmed-mobile

Pienikokoinen, mutta paljon ominaisuuksia sisältävä AirMini tarjoaa potilaille saman parhaan hoidon  täydellisessä paketissa, joka on todella kompakti ja potilasystävällinen.

AirMini-sovelluksen avulla potilaat pystyvät seuraamaan hoitotietojaan ja hallitsemaan mukavuusasetuksiaan älypuhelimen tai tabletin avulla.

Takuu ja huolto

Etsitkö huolto- ja takuutietoja AirFit™ P10 for AirMini tuotteesta? Löydät vastaukset kysymykseesi resurssikeskuksestamme.

 

 

Liittyvät tuotteet

Kehitetty helpottamaan potilaan hoitoon sopeutumista

Lue lisää

Ultrakompakti ja siro nenänalusmaski, joka lisää CPAP-hoidon miellyttävyyttä.

Lue lisää

Ultrakompakti maski, jossa on pään päälle kiinnitettävä ilmaletku ja QuietAir-ilma-aukko

Lue lisää

Viitteet:

*6.2.2020.

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]