Sairaalamaskit hengityshäiriöiden hoitoon | ResMed

Sairaalamaskit ventilaatiohoitoon

Tutustu ResMedin sairaalamaskien valikoimaan. Noninvasiiviseen ventilaatioon ja hengityshäiriöiden hoitoon soveltuvien maskien valikoimaan sisältyvät ilma-aukolliset ja ilma-aukottomat kokokasvo- ja nenämaskit, suurivirtaushappiviikset ja kertakäyttöiset potilasmaskit sairaalakäyttöön. Tuotteet soveltuvat erilaisille käyttäjille ja monenlaisiin hoitotarpeisiin ja mahdollistavat nopean hengitystuen aloittamisen ja tehokkaan hoidon koko sairaalajakson ajan.

AcuCare F1-0
Sairaalakäyttöön tarkoitettu ilma-aukoton kokokasvomaski

AcuCare F1-1
Sairaalakäyttöön tarkoitettu ilma-aukoton kokokasvomaski, jossa on anti-asfyksiaventtiili (AAV)

AcuCare F1-4
Sairaalakäyttöön tarkoitettu ilma-aukollinen kokokasvomaski

Etkö löydä etsimääsi tuotetta?

Se on ehkä poistunut valikoimista. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä ResMedin edustajaan. Resurssikeskus-sivultamme voit tutkia muita resursseja, kuten käyttöohjeita ja teknisiä asiakirjoja.

 

Tutustu muihin uniapnean hoitoon ja ventilaatiohoitoon tarkoitettuihin maskityyppeihin

Ilma-aukottomiin (NV) maskeihin kuuluu kokokasvo- ja nenämaskeja erilaisille käyttäjille ja erilaisiin hoitotarpeisiin. Ne ovat turvallinen ja mukava ratkaisu noninvasiiviseen hoitoon sairaalassa tai kotona.

Katso

Uniapnean hoitoon tarkoitetut kokokasvomaskit ovat erittäin tiiviitä, istuvia ja tunnetusti suorituskykyisiä. ResMedin kokokasvomaskit tulevat aina vain pienemmiksi, kevyemmiksi ja mukavammiksi peittävyydestä ja tukevuudesta tinkimättä.

Katso

Potilaille, jotka haluavat kokea sierainmaskien tarjoaman keveän istuvuuden ja vapaaksi jäävän näkökentän, meillä on valittavissa useita rakenteeltaan kevyitä maskeja.

Katso