AirFit N20 Nenämaski | ResMed

AirFit™ N20

Nenämaski

Istuvuudeltaan monipuolinen nenämaski sopii kaikille kasvoille. AirFit N20 -maskissa on hyvän istuvuuden varmistava InfinitySealTM-silikonityyny, joka mukautuu erilaisiin kasvojen muotoihin ja kokoihin, antaa anteeksi pienet sovitusvirheet1 ja mukautuu potilaan liikkeisiin.

AirFit N20 on todistetusti luotettavan tiivis 1 suurillakin hoitopaineilla2.

Maski sisältää magneetteja, jotka voivat aiheuttaa häiriötä tietyille implanteille tai lääkinnällisille laitteille. Katso käyttöohjeesta täydelliset tiedot ja myös magneetteja koskevat kontraindikaatiot ja varoitukset.

Tuotekoodit : S for Her (63513), M (63514), L (63515)

  • AirFit-N20-nasal-CPAP-mask-him-resmed
  • AirFit-N20-nasal-CPAP-mask-her-resmed
  • airfit-n20-fitting-video-thumbnail
AirFit-N20-nasal-CPAP-mask-him-resmed
AirFit-N20-nasal-CPAP-mask-him-resmed
AirFit-N20-nasal-CPAP-mask-her-resmed
airfit-n20-fitting-video-thumbnail

Yleisesti luotettavan tiivis

resmed-airfit-n20-cushion-mobile-1

Kansainvälisessä tutkimuksessa AirFit N20 -maskin todettiin sopivan 99,4 prosentille potilaista1.

Viimeistely ja muotoilu varmistavat AirFit N20 -maskin istuvuuden potilaiden kasvoille ja maski pysyy tiiviinä kasvojen muodosta tai koosta riippumatta.

Tutustu maskityynyyn muotoon tästä

Potilaiden testaama ja suosima

AirFit-N20-nasal-mask-patient-tested-preferred-ResMed_mobile

Potilaista 92 % piti AirFit N20 -maskin käyttökokemusta parempana nykyiseen johtavaan nenämaskiin verrattaessa.3

Tutkituista kategorioista AirFit N20 -maskin helppokäyttöisyyttä piti parempana 88 %, miellyttävyyttä 88 % ja tiiviyttä 83 %3, mikä osoittaa, että ResMedin teknologiat parantavat potilaan hoitokokemusta.

AirFit for Her -mallisto

airfitn20forher_fb3_b2b-mobile

Erityisesti naisille suunniteltu maskisarja vastaa naisten yksilöllisiin tarpeisiin, sopii erityisesti naisten kasvojen piirteisiin ja mukautuu erilaisiin nukkumistottumuksiin.

Mukavuutta potilaillesi3

AirTouch-N20-memory-foam-cushion-compatible-with-AirFit-N20-mask-mobile

AirFit N20 -nenämaskin silmien alle asettuva runko on pehmustettu kohdasta, joka koskettaa kasvoja ja pääremmeissä on plyysipäällyste mukavuutta lisäämässä. AirFit N20 -nenämaskin rakenne on muunneltava, joten siihen sopii myös käyttömukavuutta entisestään parantava AirTouch N20 memory foam -maskityyny4. Potilas voi siis halutessaan käyttää maskissa vaihdellen joko AirFit N20- tai AirTouch N20 -maskityynyä.

Takuu ja huolto

Etsitkö huolto- ja takuutietoja AirFit™ N20 tuotteesta? Löydät vastaukset kysymykseesi resurssikeskuksestamme.

 

Tukivideot

AirFit N20 -maskin käytön aloittaminen potilaalla

AirFit N20 -maskin kokoaminen ja purkaminen

AirFit N20 -maskin ylläpito ja puhdistus

Liittyvät tuotteet

Antaa kevyen ja miellyttävän hoitokokemuksen uniapneapotilaille

Lue lisää

Ultrakompakti ja siro nenänalusmaski, joka lisää CPAP-hoidon miellyttävyyttä

Lue lisää

Pään päälle kiinnitettävän ilmaletkun ansiosta potilaalla on vapaus nukkua haluamassaan asennossa

Lue lisää

Lue käyttöohjeista tärkeät varoituksiin ja varotoimiin liittyvät tiedot, jotka on otettava huomioon ennen tuotteen käyttöä ja käytön aikana. Tämä sisältö on tarkoitettu vain terveydenhuollon ammattilaisille.

*Kontraindikaatio

Magneettisia osia sisältävät maskit ovat vasta-aiheisia potilaille tai muille, jotka ovat fyysisessä lähikontaktissa maskin käytön aikana, ja joilla on jokin
seuraavista:

  • Aktiiviset lääkinnälliset implantit, jotka reagoivat magneetteihin (esim. sydämentahdistimet, implantoitavat kardiovertteri-defibrillaattorit (ICD), neurostimulaattorit, aivo-selkäydinnestesuntit (CSF), insuliini-/infuusiopumput)
  • Metalliset implantit/kojeet, jotka sisältävät ferromagneettista materiaalia (ts. aneurysman korjaamiseen tarkoitetut klipsit/vuodon estävät kierukat, emboliset sulkijat, stentit, venttiilit, elektrodit, kuuloa tai tasapainoa parantavat implantoidun magneetin sisältävät sisäkorvaistutteet, silmäimplantit, silmiin tunkeutuneet metallisirut)

Varoitus

Pidä magneetit turvallisella, vähintään 150 mm:n etäisyydellä implanteista tai lääkinnällisistä laitteista, joihin magneettiset häiriöt voivat vaikuttaa haitallisesti. Tämä varoitus koskee maskin käyttäjää tai muuta henkilöä, joka joutuu fyysiseen lähikontaktiin maskin kanssa. Magneetit sijaitsevat maskin runko-osassa ja pääremmien alemmissa kiinnikkeissä, ja magneettikentän voimakkuus on enintään 400 mT. Maskia käytettäessä magneettien tehtävänä on kiinnittää maski, mutta ne voivat irrota huomaamatta käyttäjän nukkuessa. Implanteille/lääkinnällisille laitteille, mukaan lukien vastaaiheiden luettelossa mainituille, voi aiheutua häiriöitä, jos niiden toiminta muuttuu ulkoisten magneettikenttien takia tai jos ne sisältävät ferromagneettisia materiaaleja, jotka vetävät puoleensa magneettikenttiä (jotkin metalliset implantit, esim. metallia sisältävät piilolinssit, hammasimplantit, kallon suojana käytettävät metallilevyt, ruuvit, porattujen reikien suojat ja luun korvaavat laitteet). Kysy magneettikenttien mahdollisia haittavaikutuksia koskevia tietoja hoitavalta yksiköltäsi ja implanttisi/muun lääkinnällisen laitteesi valmistajalta.

Viitteet:

  1. ResMedin sisäinen kansainvälinen AirFit N20 -maskin sovitustutkimus, johon osallistui 165 ResMed-tuotteita käyttävää potilasta, toteutettu marraskuussa 2015; ID A3990847. AirFit N20 -maski on tarkoitettu potilaille, jotka painavat yli 30 kg. Lisätietoja on AirFit N20 -käyttöohjeessa. 2. AirFit N20 on hyväksytty hoitopaineille 4–30 cmH2O. Lisätietoja on AirFit N20 -käyttöohjeessa.
  2. ResMedin sisäinen tutkimus, johon osallistui 24 ResMed-tuotteita käyttävää potilasta 23.11.–21.12.2015 ja jossa markkinoiden johtavaa nenämaskia verrattiin AirFit N20 -maskiin; ID A3695085.
  3. Katso AirTouch N20 -käyttöohje.

Sisältö päivitetty viimeksi: 10/2023