AirFit™ N20

Nenämaski

Nenämaski, joka istuu kaikille kasvoille ja mukautuu potilaan liikkeisiin. AirFit N20 -maskissa ja sen For Her -mallissa on InfinitySeal-silikonityyny, jonka on testeissä todettu sopivan 99,4 %:lle potilaista.1 Maski jättää näkökentän vapaaksi, siinä on miellyttävä pehmustettu runko2 ja maskin sovitus on nopeaa helppokäyttöisten magneettiklipsien ansiosta3.

Tuotekoodit : S for Her (63513), M (63514), L (63515)

Yleisesti tiivis istuvuus

resmed-airfit-n20-cushion-mobile

Kansainvälisessä tutkimuksessa ResMedin InfinitySeal-silikonityyny sopi 99,4 prosentille testatuista potilaista2. Voit siis luottaa siihen, että maski sopii potilaillesi ja hoito on tehokasta. Innovatiivinen viimeistely ja muotoilu varmistavat AirFit N20 -maskin istuvuuden potilaiden kasvoille ja maski pysyy tiiviinä kasvojen muodosta tai koosta riippumatta.

Potilaiden testaama ja suosima

AirFit-N20-nasal-mask-patient-tested-preferred-ResMed_mobile

Potilaista 92 % piti AirFit N20 -maskin käyttökokemusta parempana nykyiseen johtavaan nenämaskiin verrattaessa.3 Tutkituista kategorioista AirFit N20 -maskin helppokäyttöisyyttä piti parempana 88 %, miellyttävyyttä 88 % ja tiiviyttä 83 %3, mikä osoittaa, että ResMedin teknologiat parantavat potilaan hoitokokemusta.

AirFit 20 for Her -mallisto

Our AirFit 20 series for Her range mobile

Erityisesti naisille suunniteltu maskisarja vastaa naisten yksilöllisiin tarpeisiin, sopii erityisesti naisten kasvojen piirteisiin ja mukautuu erilaisiin nukkumistottumuksiin.

Mukavuutta potilaillesi

AirTouch-N20-memory-foam-cushion-compatible-with-AirFit-N20-mask-mobile

AirFit N20 -nenämaskissa on moduulirakenne, ja siihen sopii AirTouch N20 memory foam -maskityyny.1 Potilas voi siis halutessaan käyttää maskissa vaihdellen joko AirFit N20- tai AirTouch N20 -maskityynyä.

Takuu ja huolto

Etsitkö huolto- ja takuutietoja AirFit™ N20 tuotteesta? Löydät vastaukset kysymykseesi resurssikeskuksestamme.

 

 

Liittyvät tuotteet

AirTouch N20 on mukavan pehmeä nenämaski, jonka memory foam -maskityyny mukautuu yksilöllisiin kasvojen muotoihin.

Lue lisää

Ultrakompakti ja siro nenänalusmaski, joka lisää CPAP-hoidon miellyttävyyttä.

Lue lisää

Nenämaski pään päälle kiinnitettävällä letkulla on suunniteltu antamaan potilaille mahdollisuus nukkua missä asennossa tahansa.

Lue lisää

Viitteet :

1. ResMedin sisäinen kansainvälinen AirFit N20 -maskin sovitustutkimus, johon osallistui 159 ResMed-tuotteita käyttävää potilasta, toteutettu 12.11.2015; ID A3697629.

2. ResMedin sisäinen tutkimus, johon osallistui 24 ResMed-tuotteita käyttävää potilasta 23.11.–21.12.2015 ja jossa markkinoiden johtavaa maskia verrattiin AirFit N20 -maskiin; ID A3695085.

3. Magneettisia osia sisältävien maskien käyttö on vasta-aiheista seuraavissa tilanteissa: käyttäjällä on aneurysman korjaamiseen tarkoitettu pään sisään implantoitu metallinen hemostaattinen klipsi ja/tai toiseen tai molempiin silmiin on tunkeutunut metallisiruja silmävamman seurauksena.

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]