AirFit N20 Nenämaski | ResMed

AirFit™ N20

Nenämaski

Nenämaski, joka istuu kaikille kasvoille ja mukautuu potilaan liikkeisiin. AirFit N20 -maskissa ja sen For Her -mallissa on InfinitySeal-silikonityyny, jonka on testeissä todettu sopivan 99,4 %:lle potilaista.1 Maski jättää näkökentän vapaaksi, siinä on miellyttävä pehmustettu runko2 ja maskin sovitus on nopeaa helppokäyttöisten magneettiklipsien ansiosta3.

Tuotekoodit : S for Her (63513), M (63514), L (63515)

  • AirFit-N20-nasal-CPAP-mask-him-resmed
  • AirFit-N20-nasal-CPAP-mask-her-resmed
  • airfit-n20-fitting-video-thumbnail
AirFit-N20-nasal-CPAP-mask-him-resmed
AirFit-N20-nasal-CPAP-mask-him-resmed
AirFit-N20-nasal-CPAP-mask-her-resmed
airfit-n20-fitting-video-thumbnail

Yleisesti tiivis istuvuus

resmed-airfit-n20-cushion-mobile

Kansainvälisessä tutkimuksessa ResMedin InfinitySeal-silikonityyny sopi 99,4 prosentille testatuista potilaista2. Voit siis luottaa siihen, että maski sopii potilaillesi ja hoito on tehokasta. Innovatiivinen viimeistely ja muotoilu varmistavat AirFit N20 -maskin istuvuuden potilaiden kasvoille ja maski pysyy tiiviinä kasvojen muodosta tai koosta riippumatta.

Potilaiden testaama ja suosima

AirFit-N20-nasal-mask-patient-tested-preferred-ResMed_mobile

Potilaista 92 % piti AirFit N20 -maskin käyttökokemusta parempana nykyiseen johtavaan nenämaskiin verrattaessa.3 Tutkituista kategorioista AirFit N20 -maskin helppokäyttöisyyttä piti parempana 88 %, miellyttävyyttä 88 % ja tiiviyttä 83 %3, mikä osoittaa, että ResMedin teknologiat parantavat potilaan hoitokokemusta.

AirFit 20 for Her -mallisto

Our AirFit 20 series for Her range mobile

Erityisesti naisille suunniteltu maskisarja vastaa naisten yksilöllisiin tarpeisiin, sopii erityisesti naisten kasvojen piirteisiin ja mukautuu erilaisiin nukkumistottumuksiin.

Mukavuutta potilaillesi

AirTouch-N20-memory-foam-cushion-compatible-with-AirFit-N20-mask-mobile

AirFit N20 -nenämaskissa on moduulirakenne, ja siihen sopii AirTouch N20 memory foam -maskityyny.1 Potilas voi siis halutessaan käyttää maskissa vaihdellen joko AirFit N20- tai AirTouch N20 -maskityynyä.

Takuu ja huolto

Etsitkö huolto- ja takuutietoja AirFit™ N20 tuotteesta? Löydät vastaukset kysymykseesi resurssikeskuksestamme.

 

 

Liittyvät tuotteet

AirTouch N20 on mukavan pehmeä nenämaski, jonka memory foam -maskityyny mukautuu yksilöllisiin kasvojen muotoihin.

Lue lisää

Ultrakompakti ja siro nenänalusmaski, joka lisää CPAP-hoidon miellyttävyyttä.

Lue lisää

Nenämaski pään päälle kiinnitettävällä letkulla on suunniteltu antamaan potilaille mahdollisuus nukkua missä asennossa tahansa.

Lue lisää

Katso käyttöoppaista asiaankuuluvat tiedot varoituksista ja varotoimista, jotka on otettava huomioon ennen tuotteiden käyttöä ja käytön aikana.

Viitteet :

1. ResMedin sisäinen kansainvälinen AirFit N20 -maskin sovitustutkimus, johon osallistui 159 ResMed-tuotteita käyttävää potilasta, toteutettu 12.11.2015; ID A3697629.

2. ResMedin sisäinen tutkimus, johon osallistui 24 ResMed-tuotteita käyttävää potilasta 23.11.–21.12.2015 ja jossa markkinoiden johtavaa maskia verrattiin AirFit N20 -maskiin; ID A3695085.

3. Magneettisia osia sisältävien maskien käyttö on vasta-aiheista seuraavissa tilanteissa: käyttäjällä on aneurysman korjaamiseen tarkoitettu pään sisään implantoitu metallinen hemostaattinen klipsi ja/tai toiseen tai molempiin silmiin on tunkeutunut metallisiruja silmävamman seurauksena.