AirFit F30 Ultrakompakti kokokasvomaski | ResMed

AirFit™ F30

Ultrakompakti kokokasvomaski

Kompaktissa maskissa on kaikki perinteisten ResMed-kokokasvomaskien ominaisuudet pienemmässä, hiljaisemmassa ja sirommassa muodossa1. Nenän alle asettuva AirFit F30 -maski antaa esteettömän näkökentän lisäksi vapauden liikkua eikä aiheuta punaisia painaumia nenänvarteen.

Maski sisältää magneetteja, jotka voivat aiheuttaa häiriötä tietyille implanteille tai lääkinnällisille laitteille. Katso käyttöohjeesta täydelliset tiedot ja myös magneetteja koskevat kontraindikaatiot ja varoitukset.

Tuotekoodit : S standard (64114), M standard (64115), S QuietAir (64110), M QuietAir (64111)

  • AirFit-F30-full-face-mask-left-view-resmed
  • AirFit-F30-full-face-mask-front-view-resmed
  • AirFit-F30-full-face-mask-fitting-resmed
AirFit-F30-full-face-mask-left-view-resmed
AirFit-F30-full-face-mask-left-view-resmed
AirFit-F30-full-face-mask-front-view-resmed
AirFit-F30-full-face-mask-fitting-resmed

Vähemmän on enemmän

airfit-f30-full-face-mask-less-is-more-resmed-mobile

Ultrakompaktin F30-maskin avulla voit auttaa suurempaa määrää potilaita. Nenän alle asettuva malli ei aiheuta epämukavuutta eikä painaumia nenänvarteen ja on suositeltava malli klaustrofobiapotilaille sekä herkkäihoisille potilaille. F30-kokokasvomaski on oikea valinta potilaille, jotka haluavat käyttää silmälaseja tai lukea hoidon aikana.

Häiriötön uni

peaceful-relaxation_mobile

AirFit F30 -maskissa on sama suorituskykyinen QuietAir™-ilma-aukko kuin tehokkaassa AirFit F20 -maskissa. Se hajottaa uloshengitetyn ilman mahdollisimman äänettömästi ja varmistaa häiriöttömän nukkumisympäristön.

Helpottaa työtäsi

airfit-f30-streamlined-operations_resmed-mobile

Maskin sovitus on nopeaa ja tehokasta¹, kun on vain yksi runko, yhdet pääremmit ja kaksi maskityynykokoa. Yksinkertainen rakenne helpottaa myös varaston hallintaa ja logistiikkaa. Tarkka ensisovitus vähentää yhteydenottojen ja uudelleensovitusten tarvetta.

Takuu ja huolto

Etsitkö huolto- ja takuutietoja AirFit™ F30 tuotteesta? Löydät vastaukset kysymykseesi resurssikeskuksestamme.

 

AirFit F30 -maskin sovittaminen

Kokoa / pura AirFit F30 -maski

Ylläpidä ja puhdista AirFit F30 -maski

Liittyvät tuotteet

Pään päälle kiinnitettävä letku antaa liikkumisvapautta

Lue lisää

Istuu hyvin kaikille kasvoille

Lue lisää

Kaikkien aikojen pehmein ResMed-maski

Lue lisää

Katso käyttöoppaista asiaankuuluvat tiedot varoituksista ja varotoimista, jotka on otettava huomioon ennen tuotteiden käyttöä ja käytön aikana.

Kontraindikaatio

Magneettisia osia sisältävät maskit ovat vasta-aiheisia potilaille tai muille, jotka ovat fyysisessä lähikontaktissa maskin käytön aikana, ja joilla on jokin
seuraavista:

  • Aktiiviset lääkinnälliset implantit, jotka reagoivat magneetteihin (esim. sydämentahdistimet, implantoitavat kardiovertteri-defibrillaattorit (ICD), neurostimulaattorit, aivo-selkäydinnestesuntit (CSF), insuliini-/infuusiopumput)
  • Metalliset implantit/kojeet, jotka sisältävät ferromagneettista materiaalia (ts. aneurysman korjaamiseen tarkoitetut klipsit/vuodon estävät kierukat, emboliset sulkijat, stentit, venttiilit, elektrodit, kuuloa tai tasapainoa parantavat implantoidun magneetin sisältävät sisäkorvaistutteet, silmäimplantit, silmiin tunkeutuneet metallisirut)

Varoitus

Pidä magneetit turvallisella, vähintään 150 mm:n etäisyydellä implanteista tai lääkinnällisistä laitteista, joihin magneettiset häiriöt voivat vaikuttaa haitallisesti. Tämä varoitus koskee maskin käyttäjää tai muuta henkilöä, joka joutuu fyysiseen lähikontaktiin maskin kanssa. Magneetit sijaitsevat maskin runko-osassa ja pääremmien alemmissa kiinnikkeissä, ja magneettikentän voimakkuus on enintään 400 mT. Maskia käytettäessä magneettien tehtävänä on kiinnittää maski, mutta ne voivat irrota huomaamatta käyttäjän nukkuessa. Implanteille/lääkinnällisille laitteille, mukaan lukien vastaaiheiden luettelossa mainituille, voi aiheutua häiriöitä, jos niiden toiminta muuttuu ulkoisten magneettikenttien takia tai jos ne sisältävät ferromagneettisia materiaaleja, jotka vetävät puoleensa magneettikenttiä (jotkin metalliset implantit, esim. metallia sisältävät piilolinssit, hammasimplantit, kallon suojana käytettävät metallilevyt, ruuvit, porattujen reikien suojat ja luun korvaavat laitteet). Kysy magneettikenttien mahdollisia haittavaikutuksia koskevia tietoja hoitavalta yksiköltäsi ja implanttisi/muun lääkinnällisen laitteesi valmistajalta.

Viitteet:

  1. QuietAir-kulmakappaleella varustetun maskin äänenpainetaso 21 dBA – AirFit F30 -käyttöohje, ResMed Pty Ltd 2019. ID A4500405.
  2. ResMed external 7-day clinical study of 21 ResMed and non-ResMed patients, conducted between 16/04/2018 – 05/05/2018. Data on file; ID A4356449.

Sisältö päivitetty viimeksi: 10/2023