AirFit F20 | ResMed

AirFit™ F20

Kokokasvomaski

Kokokasvomaskissa on miellyttävä1 joustava runko ja sen suorituskyky on testatusti hyvä suurilla hoitopaineilla2. Innovatiivinen InfinitySeal-silikonityyny istuu hyvin kaikille kasvoille ja mukautuu potilaan liikkeisiin.

Tuotekoodit : S (64010), M (64011), L (64012), S for Her (64013), M for Her (64014)

  • AirFit-F20-compact-full-face-mask-him-resmed
  • AirFit-F20-compact-full-face-mask-her-resmed
  • airfit-f20-fitting-video-thumbnail
AirFit-F20-compact-full-face-mask-him-resmed
AirFit-F20-compact-full-face-mask-him-resmed
AirFit-F20-compact-full-face-mask-her-resmed
airfit-f20-fitting-video-thumbnail

Yleisesti tiivis istuvuus

airfit-f20-silicon-cushion-resmed-mobile

Kansainväliset tutkimukset osoittavat, että AirFit F20 istuu hyvin 96,5 prosentille potilaista.1,2,3,4 Testatusti erikokoisille ja -muotoisille kasvoille istuva ja suurillakin hoitopaineilla tehokas AirFit F20 soveltuu monille potilaille ja monenlaisiin tarpeisiin.

AirFit F20 -maskin InfinitySeal-silikonityyny mukautuu potilaan kasvojen yksilölliseen muotoon ja varmistaa luotettavan tiiviyden. Tutustu uuden maskityynyn muotoon tästä.

AirFit F20 -maskin muunneltavuus tuo lisää valinnanvapautta potilaille, sillä maskityyny on helppo vaihtaa toisen kokoiseen.

Potilaiden testaama ja suosima

AirFit-F20-full-face-mask-patient-preferred-respiratory-therapy_mobile

Viimeaikaiset tutkimukset osoittavat, että 86 % potilaista pitää AirFit F20 -maskia tiiviydeltään parempana markkinoiden johtavaan kokokasvomaskiin verrattuna.1

Maskin vakautta ja helppokäyttöisyyttä arvioitaessa enemmistö tutkimukseen osallistuneista potilaista piti AirFit F20 -maskia markkinoiden johtavaa maskia parempana1, mikä osoittaa ResMedin teknologian parantavan potilaan hoitokokemusta.

Laajat tutkimukset ovat auttaneet meitä kehittämään kokokasvomaskin, joka tarjoaa ylivoimaisen hoitotehokkuuden sekä miellyttävän ja vaivattoman hoitokokemuksen.

AirFit 20 for Her -mallisto

resmed-airfit-20-series-for-her-masks

Erityisesti naisille suunniteltu maskisarja vastaa naisten yksilöllisiin tarpeisiin, sopii erityisesti naisten kasvojen piirteisiin ja mukautuu erilaisiin nukkumistottumuksiin.

Kaikkien aikojen hiljaisin maskimme

quiet-air-diffuse-vent-mask-resmed

Uusi, ainutlaatuinen QuietAir™-kulmakappale tekee ResMed AirFit™ F20 -maskista hiljaisimman maskimme.

QuietAir hajottaa uloshengitetyn ilman lähes äänettömästi, joten potilaasi saavat rauhalliset yöunet. Potilaiden nukkuessa hyvin myös heidän tyyytyväisyytensä ja hoitomyöntyvyytensä kasvaa.

Takuu ja huolto

Etsitkö huolto- ja takuutietoja AirFit™ F20 tuotteesta? Löydät vastaukset kysymykseesi resurssikeskuksestamme.

 

 

Liittyvät tuotteet

Kaikkien aikojen pehmein ResMed-maski

Lue lisää

Pieni, hiljainen ja vapautta ajatellen suunniteltu

Lue lisää

AirFit F30i -nenänalusmaskin ilmaletku kiinnitetään pään päälle, mikä antaa vapaan näkökentän ja vapauden liikkua. Voit unohtaa epämukavan olon ja punaiset painaumat nenänvarrellasi.

Lue lisää

Katso käyttöoppaista asiaankuuluvat tiedot varoituksista ja varotoimista, jotka on otettava huomioon ennen tuotteiden käyttöä ja käytön aikana.

Magneettisia osia sisältävien maskien käyttö on vasta-aiheista potilailla, joilla on ennestään jokin seuraavista sairauksista: aneurysman korjaamiseen tarkoitettu pään sisään implantoitu metallinen hemostaattinen klipsi ja/tai toisessa tai molemmissa silmissä on metallisiruja.

Viitteet:
1. ResMedin sisäinen tutkimus, johon osallistui 22 ResMed-tuotteita käyttävää potilasta 26.4.–27.5.2016 ja jossa verrattiin markkinoiden johtavaa maskia AirFit F20 -maskiin. Tiedostomuodossa olevat tiedot, ID A3810791.
2. AirFit F20 on hyväksytty hoitopaineille 3–40 cmH2O – AirFit F20 -käyttöohje, ResMed Pty Ltd 2019. ID A4057884
3. Sisäinen kansainvälinen ResMed AirFit F20 -maskin sovitustutkimus, johon osallistui 90 ResMed-tuotteita ja muita kuin ResMed-tuotteita käyttävää potilasta 6.–22.6.2016. Tiedostomuodossa olevat tiedot, ID A3830701.