AirFit F20 -kokokasvomaski CPAP-laitteisiin ja ventilaattoreihin | ResMed

AirFit™ F20

Kokokasvomaski

Istuvuudeltaan monipuolinen maski on tehokas suurillakin hoitopaineilla1. AirFit F20 -maski ja sen for Her -malli tarjoavat luotettavan tiiviyden2 ja miellyttävän käyttökokemuksen potilaalle. InfinitySealTM-silikonityyny istuu miellyttävästi kaikille kasvoille3 ja mukautuu potilaan liikkeisiin.

Maski sisältää magneetteja, jotka voivat aiheuttaa häiriötä tietyille implanteille tai lääkinnällisille laitteille. Katso käyttöohjeesta täydelliset tiedot ja myös magneetteja koskevat kontraindikaatiot ja varoitukset.

Tuotekoodit : S (64010), M (64011), L (64012), S for Her (64013), M for Her (64014)

  • AirFit-F20-compact-full-face-mask-him-resmed
  • AirFit-F20-compact-full-face-mask-her-resmed
  • airfit-f20-fitting-video-thumbnail
AirFit-F20-compact-full-face-mask-him-resmed
AirFit-F20-compact-full-face-mask-him-resmed
AirFit-F20-compact-full-face-mask-her-resmed
airfit-f20-fitting-video-thumbnail

Istuvuudeltaan monipuolinen maski

airfit-f20-silicon-cushion-resmed-mobile

Testatusti erikokoisille ja -muotoisille kasvoille istuva AirFit F20 soveltuu monille potilaille ja monenlaisiin tarpeisiin. Eurooppalaisessa tutkimuksessa AirFit F20 -maskin todettiin sopivan 94 prosentille potilaista3.

AirFit F20 -maskin InfinitySeal-silikonityyny mukautuu potilaan kasvojen yksilölliseen muotoon ja varmistaa luotettavan tiiviyden2 suurillakin hoitopaineilla1. Tutustu maskityynyyn muotoontästä

Potilaiden testaama ja suosima

AirFit-F20-full-face-mask-patient-preferred-respiratory-therapy_mobile

Potilaista 73 % piti AirFit F20 -maskin tiiviyttä parempana.2 Luotettavan tiiviyden lisäksi maskin suunnittelussa on huomioitu miellyttävä ja vaivaton hoitokokemus2.

AirFit for Her -mallisto

resmed-airfit-20-series-for-her-masks

Erityisesti naisille suunniteltu maskisarja vastaa naisten yksilöllisiin tarpeisiin, sopii erityisesti naisten kasvojen piirteisiin ja mukautuu erilaisiin nukkumistottumuksiin.

Kaikkien aikojen hiljaisin maskimme

quiet-air-diffuse-vent-mask-resmed

QuietAirTM-kulmakappale hajottaa uloshengitysilman hiljaisesti (äänitaso vain 21 dBA)4 ja hellävaraisesti, joten potilaasi saavat rauhalliset yöunet ja voivat nukkua lähellä kumppaniaan. Potilaiden nukkuessa hyvin myös heidän tyytyväisyytensä ja hoitomyöntyvyytensä kasvaa.

Ilma-aukollisesta ilma-aukottomaan maskiin

airfit-f20-ilma-aukoton-kulmakappale-resmed

AirFit F20 soveltuu monenlaisiin kokoonpanoihin. Ilma-aukoton F20-kulmakappale (64001) sopii AirFit F20- ja AirTouchTM F20 -maskeihin, joten potilaat voivat käyttää samassa maskissa vaihdellen ilma-aukollista ja ilma-aukotonta vaihtoehtoa.

Takuu ja huolto

Etsitkö huolto- ja takuutietoja AirFit™ F20 tuotteesta? Löydät vastaukset kysymykseesi resurssikeskuksestamme.

 

Ohjevideot

AirFit F20 -maskin käytön aloittaminen potilaalla

AirFit F20 -maskin kokoaminen ja purkaminen

AirFit F20 -maskin ylläpito ja puhdistus

Liittyvät tuotteet

ResMedin pehmein maski

Lue lisää

Pieni, hiljainen ja vapautta ajatellen suunniteltu

Lue lisää

AirFit F30i -nenänalusmaskin ilmaletku kiinnitetään pään päälle, mikä antaa vapaan näkökentän ja vapauden liikkua. Voit unohtaa epämukavan olon ja punaiset painaumat nenänvarrellasi.

Lue lisää

Lue käyttöohjeista tärkeät varoituksiin ja varotoimiin liittyvät tiedot, jotka on otettava huomioon ennen tuotteen käyttöä ja käytön aikana. Tämä sisältö on tarkoitettu vain terveydenhuollon ammattilaisille.

Kontraindikaatio

Magneettisia osia sisältävät maskit ovat vasta-aiheisia potilaille tai muille, jotka ovat fyysisessä lähikontaktissa maskin käytön aikana, ja joilla on jokin
seuraavista:

  • Aktiiviset lääkinnälliset implantit, jotka reagoivat magneetteihin (esim. sydämentahdistimet, implantoitavat kardiovertteri-defibrillaattorit (ICD), neurostimulaattorit, aivo-selkäydinnestesuntit (CSF), insuliini-/infuusiopumput)
  • Metalliset implantit/kojeet, jotka sisältävät ferromagneettista materiaalia (ts. aneurysman korjaamiseen tarkoitetut klipsit/vuodon estävät kierukat, emboliset sulkijat, stentit, venttiilit, elektrodit, kuuloa tai tasapainoa parantavat implantoidun magneetin sisältävät sisäkorvaistutteet, silmäimplantit, silmiin tunkeutuneet metallisirut)

Varoitus

Pidä magneetit turvallisella, vähintään 150 mm:n etäisyydellä implanteista tai lääkinnällisistä laitteista, joihin magneettiset häiriöt voivat vaikuttaa haitallisesti. Tämä varoitus koskee maskin käyttäjää tai muuta henkilöä, joka joutuu fyysiseen lähikontaktiin maskin kanssa. Magneetit sijaitsevat maskin runko-osassa ja pääremmien alemmissa kiinnikkeissä, ja magneettikentän voimakkuus on enintään 400 mT. Maskia käytettäessä magneettien tehtävänä on kiinnittää maski, mutta ne voivat irrota huomaamatta käyttäjän nukkuessa. Implanteille/lääkinnällisille laitteille, mukaan lukien vastaaiheiden luettelossa mainituille, voi aiheutua häiriöitä, jos niiden toiminta muuttuu ulkoisten magneettikenttien takia tai jos ne sisältävät ferromagneettisia materiaaleja, jotka vetävät puoleensa magneettikenttiä (jotkin metalliset implantit, esim. metallia sisältävät piilolinssit, hammasimplantit, kallon suojana käytettävät metallilevyt, ruuvit, porattujen reikien suojat ja luun korvaavat laitteet). Kysy magneettikenttien mahdollisia haittavaikutuksia koskevia tietoja hoitavalta yksiköltäsi ja implanttisi/muun lääkinnällisen laitteesi valmistajalta.

Viitteet:

  1. AirFit F20 on hyväksytty hoitopaineille 3–40 cmH2O – katso AirFit F20 -käyttöohje.
  2. ResMedin potilastutkimus 26.4.–27.5.2016, johon osallistui 26 potilasta ja jossa markkinoiden johtavaa maskia verrattiin AirFit F20 -maskiin. Alustava potilastutkimus – tiedostomuodossa olevat tiedot; ID A3810872.
  3. ResMedin vuonna 2015 toteuttama 39 potilaan sovitustutkimus. Tiedostomuodossa olevat tiedot, ID A3830701. AirFit F20 -maski on tarkoitettu potilaille, jotka painavat yli 30 kg. Lisätietoja on AirFit F20 -käyttöohjeessa.
  4. Melupäästöarvot standardin ISO 4871 mukaisesti, 1 metrin etäisyydellä, mittausepävarmuus 3 dBA. Lisätietoja on AirFit F20 -käyttöohjeessa.

Sisältö päivitetty viimeksi: 10/2023