Kokokasvomaskit unenaikaisten hengityshäiriöiden hoitoon ja ventilaatiohoitoon | ResMed

Kokokasvomaskit uniapnea- ja ventilaatiolaitteisiin

ResMedin kokokasvomaskit on suunniteltu miellyttävään ja luotettavaan uniapnean hoitoon tai ventilaatiohoitoon potilaille, jotka hengittävät nukkuessaan nenän ja suun kautta. Valikoima sisältää perinteisten mallien lisäksi uudet ultrakompaktit nenän alle asettuvat mallit. Uudet mallit voivat auttaa voittamaan yleisiä hoidon esteitä, jotka johtuvat esimerkiksi klaustrofobiasta tai nenänvarteen kohdistuvasta epämukavuudesta.

AirFit F30 – kokokasvomaski

Pieni, hiljainen ja liikkumisvapautta ajatellen suunniteltu AirFit F30 sisältää kaikki kokokasvomaskin ominaisuudet ultrakompaktissa muodossa. F30-maski on yksi AirFit 30 -sarjan maskeista

 

Maski romantikoille
Nenän alle asettuva kokokasvomaski - uniapnean hoito - ventilaatiohoito - ResMed AirFit F30 400x380
Maski rauhaa kaipaaville
pieni hiljainen kokokasvomaski - uniapnean hoito - ventilaatiohoito - ResMed AirFit F30
Maski läheisyydestä nauttiville
ultrakompakti kokokasvomaski - uniapnean hoito - ventilaatiohoito - ResMed AirFit F30

AirFit F20
Istuu hyvin kaikille kasvoille

AirFit F30
Pieni, hiljainen ja vapautta ajatellen suunniteltu 

AirFit F30i
Pään päälle kiinnitettävä letku antaa liikkumisvapautta

AirTouch F20
Kaikkien aikojen pehmein ResMed-maski

Etkö löydä etsimääsi tuotetta?

Se on ehkä poistunut valikoimista. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä ResMedin edustajaan. Resurssikeskus-sivultamme voit tutkia muita resursseja, kuten käyttöohjeita ja teknisiä asiakirjoja.

 

Tutustu uniapnean hoitoon ja ventilaatiohoitoon
tarkoitettuihin muihin maskityyppeihin

Potilaille, jotka haluavat kokea sierainmaskien tarjoaman keveän istuvuuden ja vapaaksi jäävän näkökentän, meillä on valittavissa useita rakenteeltaan kevyitä maskeja.

 

Katso

Ilma-aukottomiin (NV) maskeihin kuuluu kokokasvo- ja nenämaskeja erilaisille käyttäjille ja erilaisiin hoitotarpeisiin. Ne ovat turvallinen ja mukava ratkaisu noninvasiiviseen hoitoon sairaalassa tai kotona.

 

Katso

Varmista potilaiden hoidon mukavuus ja parannna heidän hoitoon sitoutumistaan korkealaatuisilla maskeilla, jotka ovat käteviä käyttää, nopeasti sopivaksi säädettäviä, kustannustehokkaita ja mukavia.

 

Katso