Ilma-aukottomat (NV) maskit noninvasiiviseen hoitoon | ResMed

Ilma-aukottomat (NV) maskit noninvasiiviseen ventilaatiohoitoon

ResMedin noninvasiiviseen ventilaatiohoitoon soveltuvat ilma-aukottomat maskit antavat luotettavaa ja vakaata hengitystukea samalla hoidon miellyttävyyden varmistaen. Ilma-aukottomien maskien valikoimamme sisältää vaihtoehtoja sekä koti- että sairaalakäyttöön. ResMediltä löytyy ilma-aukoton maski moniin tarpeisiin, olipa kyseessä nopeasti hoitoa vaativa akuutti terveysongelma tai ventilaattoria käyttävän potilaan tai kroonisen sairauden pitkäaikainen hoito.

Quattro Air ilma-aukoton
ResMedin kevyin ilma-aukoton kokokasvomaski

Quattro FX, ilma-aukoton
Tehokas vaihtoehto noninvasiiviseen ventilaatioon

Ultra Mirage, ilma-aukoton kokokasvomaski
Pitkäaikaiseen ventilaatiohoitoon kotona tai sairaalassa

Ultra Mirage, ilma-aukoton nenämaski
Tarkoitettu ventilaattoreihin, joissa on aktiivinen uloshengitysventtiili

Etkö löydä etsimääsi tuotetta?

Se on ehkä poistunut valikoimista. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä ResMedin edustajaan. Resurssikeskus-sivultamme voit tutkia muita resursseja, kuten käyttöohjeita ja teknisiä asiakirjoja.

 

Tutustu muihin uniapnean hoitoon ja ventilaatiohoitoon tarkoitettuihin maskityyppeihin

Varmista potilaiden hoidon mukavuus ja parannna heidän hoitoon sitoutumistaan korkealaatuisilla maskeilla, jotka ovat käteviä käyttää, nopeasti sopivaksi säädettäviä, kustannustehokkaita ja mukavia.

Katso

Uniapnean hoitoon tarkoitetut kokokasvomaskit ovat erittäin tiiviitä, istuvia ja tunnetusti suorituskykyisiä. ResMedin kokokasvomaskit tulevat aina vain pienemmiksi, kevyemmiksi ja mukavammiksi peittävyydestä ja tukevuudesta tinkimättä.

Katso

Nenämaskit ovat suosittu vaihtoehto potilaille, jotka pitävät sierainmaskien keveästä rakenteesta, mutta haluavat maskin peittävän nenän hiukan paremmin.

Katso