Lumis™

Noninvasiiviset ventilaattorit

Noninvasiivisten ventilaattorien sarja ventilaatiohoidosta riippumattomille yli 13 kilon painoisille potilaille*, joilla on hengityksen vajaatoiminta, esimerkiksi keuhkoahtaumatauti. Lumis sisältää edistyksellistä tekniikkaa, jonka avulla ventilaatiohoito voidaan mukauttaa yksilöllisiin hengitystarpeisiin. Langattoman AirViewTM-yhteyden ansiosta voit seurata potilaan hoitoa ja muokata hoitoasetuksia etäyhteydessä.

Vaivaton yksilöllinen ventilaatio

resmed-lumis-noninvasive-ventilation-patient

Lumis-laitteen QuickNav-ominaisuuden ansiosta voit siirtyä nopeasti ja vaivattomasti Asetukset-näytön ja Valvonta-näytön välillä kaksoisnapsauttamalla laitteen koti-painiketta.
Kahdessa Lumis-mallissa on varmuutta lisäävät kiinteät ja säädettävät hälytykset.

Lumis tuo potilaan SpO2- ja sykearvon** näyttöön jo ennen hoidon aloittamista, jotta voit mukauttaa ventilaattorin asetukset potilaan tarpeita vastaaviksi. Lumis-sarjan laitteiden herkän ja tarkan teknologian ansiosta voit hienosäätää asetukset potilaskohtaisesti.

Automaattinen kostutus

resmed-lumis-noninvasive-ventilation-humidification

Kun laitetta käytetään HumidAir™ -lämminvesikostuttimen ja lämmittävän ClimateLineAir™-letkun kanssa, Lumis-laitteessa on automaattisesti käytössä kostutus, eli Climate Control Auto -tila. Lämpötila ja kosteustaso on valmiiksi esiasetettu, joten potilas saa hyödyn kostutuksesta heti, kun laite käynnistetään.

Ajantasaiset tiedot verkon kautta

ResMed-etäseuranta - noninvasiivinen ventilaatio - lääkäri

Lumis-sarjan laitteissa on sisäänrakennettu langaton yhteys, jonka kautta potilaiden hoitotiedot voidaan lähettää suoraan AirView-järjestelmään, ResMedin turvalliseen pilvipalvelupohjaiseen etäseurantajärjestelmään.

AirView-järjestelmän etäopastustoiminnon kautta saat käyttöösi potilaiden laitteiden tilatiedot ja tärkeimmät asetukset (kuten ilmavuoto ja kostutus) laitteeseen liittyvien ongelmien nopeaa ja vaivatonta ratkaisua varten.

Miten voin tilata

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme tai ResMed-yhteyshenkilöösi saadaksesi lisätietoja ResMed-tuotteiden tilaamisesta.

Takuu ja huolto

Etsitkö huolto- ja takuutietoja Noninvasiiviset ventilaattorit tuotteesta?

Löydät vastaukset kysymykseesi resurssikeskuksestamme.

 

Viitteet:

* iVAPS-hoitomuoto soveltuu vähintään 30 kilon painoisille potilaille.
** Kun yhteensopiva oksimetri ja oksimetriamoduuli ovat liitettyinä.
*** Lumis-ventilaattoria käytettäessä tiedot ovat saatavissa tunnin kuluttua hoitosession päättymisestä.