AirView | ResMed

AirView™

etäseurantajärjestelmä

Turvallinen1 pilvipalvelupohjainen järjestelmä unenaikaisia hengityshäiriöitä sairastavien potilaiden seurantaan ja tietojen hallintaan. AirView helpottaa potilaiden tietojen hallintaa, raportointia ja laitteiden vianmääritystä, kun tiedot ovat etäyhteyden ansiosta hoitohenkilöstön käytettävissä missä vain ja milloin vain.

  • airview-patient-therapy-management-software-preview-resmed
  • airview-potilastietojen-hallintaohjelma-potilaan-hoitonäyttö-resmed
  • airview-patient-therapy-management-software-device-dashboard-resmed
airview-patient-therapy-management-software-preview-resmed
airview-patient-therapy-management-software-preview-resmed
airview-potilastietojen-hallintaohjelma-potilaan-hoitonäyttö-resmed
airview-patient-therapy-management-software-device-dashboard-resmed

AirView for Ventilation

Airview on päivitetty uusilla ominaisuuksilla ja toiminnoilla, jotka tukevat ventilaatiopotilaiden hoitotietojen tehokasta hallintaa

  • Tarkastele kliinisiä tietoja yhdellä näytöllä, analysoi yksityiskohtia ja trendejä ja tallenna ja jaa tietosi helposti.
  • Yksinkertaista potilaiden hoidontarpeen priorisointia hyödyllisellä hoidon poikkeamien hallinta -ominaisuuden avulla.

 

Kehittynyt potilaiden hallinta

airview-patient-data-management-software-action-groups-resmed-mobile

AirView:n Action Group -ominaisuus automaattisesti suodattaa potilaat ryhmiin kliinisesti merkityksellisten kriteerien mukaan, mukaan lukien AHI, käyttötunnit ja vuotomäärä. Tämä voi auttaa sinua hallitsemaan potilasjoukkoasi tehokkaammin keskittymällä huomiosi niihin potilaisiin, jotka tarvitsevat eniten apuasi. Kun ongelma on ratkaistu, voit poistaa potilaan ryhmästä.

 

Ongelmien ratkaiseminen AirView-etäopastusta käyttäen

ResMed-AirView-troubleshooting-remote-assist-mobile

AirView-sovelluksen etäopastustoiminnon* avulla voit ratkaista potilaidesi laitteisiin liittyviä ongelmatilanteita etänä– samalla voit välttää tarpeettomia potilaskäyntejä tai pitkiä puheluja ongelmien selvittämiseksi.

* Etäopastustoiminto on käytettävissä vain AirSense 10 – ja AirCurve 10 -laitteissa.

Muut ominaisuudet

  • Raportointi helpottuu. Yhdellä painikkeen painalluksella saatavat hoitomyöntyvyysraportit merkitsevät enemmän aikaa potilaiden hoitoon ja vähemmän aikaa hallinnollisiin tehtäviin.
  • Turvallinen järjestelmä.  AirView-sovellusta isännöi IDS, kolmannen osapuolen yritys, jolla on ranskalainen ASIP Santé -sertifiointi isännöidä lääketieteellisiä tietoja korkeimpien tietoturvastandardien mukaisesti.
  • Tiedot käytettävissä missä vain, milloin vain. Voit muuttaa hoitoasetuksia missä vain ja milloin vain käynnistämällä etävalvonnan. Näin vältyt pitkiltä puhelinkeskusteluilta, tarpeettomilta laitteiden palautuksilta ja yhtäkkiä eteen tulevilta kotikäynneiltä.
  • Kotona tehtävä alustava unen seulontatutkimus voidaan tehdä ResMedin ApneaLink™ Air -laitetta käyttäen. ApneaLink Air on kannettava, helppokäyttöinen unen seulontatutkimuksen laite.

Takuu ja huolto

Etsitkö huolto- ja takuutietoja AirView ? Löydät vastaukset kysymykseesi resurssikeskuksestamme.

Liittyvät tuotteet

Helppokäyttöinen ja monipuolinen potilastietojen hallinnan sovellus, joka antaa erinomaisen kliinisen kuvan potilaan hoidosta.

Lue lisää

Motivoiva ohjelmaa, joka parantaa hoitomyöntyvyyttä.

Lue lisää

Älykäs potilasohjelma AirMini-laitteen hallintaan ja yöunitietojen sekä CPAP-hoitotietojen tarkasteluun

Lue lisää

Viitteet:

1. AirView-sovellusta isännöi IDS, kolmannen osapuolen yritys, jolla on ranskalainen ASIP Santé -sertifiointi isännöidä lääketieteellisiä tietoja korkeimpien tietoturvastandardien mukaisesti.