Nox T3

Kannettava polygrafialaite (PG) aikuisia ja lapsia varten

Nox Medicalin Nox T3® on kannettava unenaikaisten hengitystoimintojen rekisteröintilaite, joka on tarkoitettu unenaikaisten hengityshäiriöiden diagnosointiin kotona. Tämä kompakti ja kevyt polygrafialaite tallentaa kaikki vakiohengitysparametrit sekä lisäksi kaksi bipolaarista ExG-kanavaa.

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Hyödyntämällä Bluetooth®-teknologiaa kehon alueen langattoman verkon luomiseen Nox T3 säästää potilaan valmisteluun kuluvaa aikaa, parantaa potilaan kokemaa mukavuutta, säästää laitteiston puhdistamisen kustannuksia ja vähentää suuresti kotona tehtävän unitutkimuksen mahdollisuutta epäonnistua.
  • Laitteiston oma mikrofoni tallentaa korkealuokkaisen äänen. Muiden signaalien rekisteröinnin ohella suoritettavalla äänen tallennuksella saat tietoja potilaan nukkumistavoista ja voit hienosäätää diagnoosia.
  • Laajojen signaaliominaisuuksien ansiosta saat yksityiskohtaista tietoa, joka parantaa diagnosointia. Nox T3 valvoo hengitystyötä vatsan ja rinnan kohdalta, johtuvaa ilmavirtausta (RIP-ilmavirtausta), ilmavirtausta nenäkanlyyleissä, painetta maskissa, kehon asentoa ja liikkumista, SpO2, pulssia, pletysmografiaa sekä EtCO2 -signaalia (lisätoimintona). Siinä on myös kaksi monipuolista bipolaarista kanavaa termistoria, ECG:ta, EMG:ta, EEG:ta tai pneumotakografiaa varten.
  • Kevyt, kompakti Nox T3 on ihanteellinen lapsipotilaille. Siinä on turvalukittu paristokotelo pienten potilaiden turvallisuuden varmistamiseksi.
  • Tutustu Noxturnal-analysointi- ja raportointisovellukseen.

Takuu ja huolto

Etsitkö huolto- ja takuutietoja Nox T3 kannettava polygrafia-laite tuotteesta?
Löydät vastaukset kysymykseesi resurssikeskuksestamme.

Liittyvät tuotteet

Nox A1 on näppärä ja monipuolinen polysomnografialaitteisto, joka antaa varmoja ja tarkkoja mittaustuloksia aikuisten ja lasten unitutkimuksissa

Lue lisää

Noxturnal-analysointi- ja raportointisovellus unitutkimusta varten on edistyksellinen ratkaisu, joka auttaa saamaan täyden hyödyn Nox A1 – ja T3-unitutkimuslaitteista

Lue lisää

Tyypin III laite kotona tapahtuvaa unen testausta varten, joka pystyy tallentamaan tietoja viideltä kanavalta

Lue lisää
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]