Nox A1

Polysomnografialaitteisto (PSG) ambulatorisia- ja online-tutkimuksia varten

Nox Medicalin Nox A1® on näppärä polysomnografialaitteisto, joka soveltuu kotona tehtävistä testauksista unilaboratoriossa yhdessä videokuvan ja ulkoisten laitteiden kanssa toteutettaviin online-tutkimuksiin. Laitteessa on sisäänrakennettu mikrofoni äänen tallennusta ja toistoa varten.

Tärkeät ominaisuudet

  • Mullistava ergonominen elektrodien kiinnitys säästää aikaa potilasta valmisteltaessa ja tekee tutkimuksesta mukavamman potilaalle.
  • Laajojen signaaliominaisuuksien ansiosta yksityiskohtaista tietoa, joka parantaa diagnosointia. Nox A1 valvoo hengitystyötä vatsan ja rinnan kohdalta, johtuvaa ilmavirtausta, ilmavirtausta nenäkanyyleissä, painetta maskissa, kehon asentoa ja liikkumista, SpO2-lukemaa, pulssia, pletysmografiaa, EtCO2 -signaaleja (valinnaisesti) ja mahdollistaa myös unipolaaristen ja konfiguroitavien bipolaaristen syöttösignaalien käytön.
  • Erittäin korkean (256 kHz) näytteenottotaajuuden ja jatkuvan impedanssin valvonnan ansiosta voidaan välttää tutkimuksen epäonnistumista.
  • Tehokas Noxturnal-sovellus mahdollistaa automaattisen analysoinnin, pisteytyksen ja raportoinnin käyttäjäystävällisessä muodossa. Lisää joustoa saadaan Android-tabletteihin sopivalla Noxturnal-lisäosalla, jolloin potilaan vieressä voidaan käyttää rekisteröintilaitteita sekä suorittaa biologinen kalibrointi ja impedanssin tarkistuksia.
  • Hyödyntämällä Bluetooth®-teknologiaa kehon alueen langattoman verkon luomiseen Nox A1 säästää potilaan valmisteluun kuluvaa aikaa, parantaa potilaan kokemaa mukavuutta ja säästää laitteiston puhdistamiskustannuksia. Sitä voidaan käyttää myös ulkoisten laitteiden, kuten PtCO2 -valvontalaitteen, ResMedin S9-sarjan laitteen tai Tx Link -laitteen kytkemisessä unitutkimuksen ajaksi.
  • Laitteiston oma mikrofoni tallentaa korkealuokkaisen äänen. Muiden signaalien rekisteröinnin ohella suoritettavalla äänen tallennuksella saat tietoja potilaan nukkumistavoista ja voit hienosäätää diagnoosia. Saatavissa on myös videointi verkon kautta.
  • Tutustu Noxturnal-analysointi- ja raportointisovellukseen.

Takuu ja huolto

Etsitkö huolto- ja takuutietoja Nox A1 kannettava polygrafia-laite tuotteesta?
Löydät vastaukset kysymykseesi resurssikeskuksestamme.