Kotikäyttöön tarkoitetut ResMedin unenaikaisen testauksen sovellukset | ResMed

Diagnostiikka

Perimmäisenä tavoitteenamme on auttaa miljoonia diagnosoimattomia uniapneapotilaita saamaan tarvitsemansa hoidon. ResMedin monipuoliset diagnostiikkaratkaisut on tarkoitettu unilaboratorioihin auttamaan yhä useampien potilaiden kotona tehtävässä unenaikaisessa seulonnassa ja diagnostiikkaprosessin joka vaiheen tehokkaassa hallinnassa.

Etkö löydä etsimääsi tuotetta?

Se on ehkä poistunut valikoimista. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä ResMedin edustajaan. Resurssikeskus-sivultamme voit tutkia muita resursseja, kuten käyttöohjeita ja teknisiä asiakirjoja.

 

Lisää ResMedin innovatiivisia ratkaisuja

ResMedin uniapnea- ja hengityshoitomaskit varmistavat miellyttävän ja tehokkaan hoidon. Lue lisää kattavasta valikoimasta, johon kuuluu kokokasvomaskeja, nenämaskeja ja sierainmaskeja.

Lue lisää

ResMedin uniapnearatkaisut on suunniteltu antamaan tehokasta ja miellyttävää hoitoa. Tutustu PAP-laitteisiin, potilaan sitouttamistyökaluihin ja etäseurantaohjelmistoihin. Ne kaikki parantavat unenlaatua ja sujuvoittavat hoitoa.

Lue lisää

ResMedillä on kattava valikoima hengityshoitoratkaisuja, jotka tukevat potilaiden elämänlaatua. Tutustu hengityslaitteisiin, keuhkoahtaumataudin suurivirtauksiseen hoitoon ja AirView for Ventilation -etäseurantaohjelmistoon.

Lue lisää
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]