Kotikäyttöön tarkoitetut ResMedin unenaikaisen testauksen sovellukset | ResMed

Diagnostiikka

Perimmäisenä tavoitteenamme on auttaa miljoonia diagnosoimattomia uniapneapotilaita saamaan tarvitsemansa hoidon. ResMedin monipuoliset diagnostiikkaratkaisut on tarkoitettu unilaboratorioihin auttamaan yhä useampien potilaiden kotona tehtävässä unenaikaisessa seulonnassa ja diagnostiikkaprosessin joka vaiheen tehokkaassa hallinnassa.

Kotona tehtävä unitutkimus

ApneaLink Air
Tyypin III laite kotona tapahtuvaa unen testausta varten, joka pystyy tallentamaan tietoja viideltä kanavalta.

Nox T3s
Edeltäjänsä tapaan Nox T3s on helppokäyttöinen kannettava unenaikaisten hengitystoimintojen rekisteröintilaite, joka on tarkoitettu kotona tehtävään unenaikaisten hengityshäiriöiden tutkimukseen.

Polysomnografiatutkimus

TxLink2-titraatio-laite-resmed

TxLink 2
Verkkolaite titrauksen etäohjaukseen

Nox A1s
Nox A1s polysomnografialaite diagnostiikkaan sairaalassa ja kotona

Ohjelmisto

AirView for ApneaLink Air
Integroitu työkalu, joka yksinkertaistaa potilaan hoitopolkua ja parantaa kliinikoiden välistä yhteistyötä.

Noxturnal
Noxturnal-analysointi- ja raportointisovellus unitutkimusta varten on edistyksellinen ratkaisu, joka auttaa saamaan täyden hyödyn Nox A1 – ja T3-unitutkimuslaitteista.

EasyCare Tx 2
Titraatio-ohjelmisto Air11-hoitolaitteille

Etkö löydä etsimääsi tuotetta?

Se on ehkä poistunut valikoimista. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä ResMedin edustajaan. Resurssikeskus-sivultamme voit tutkia muita resursseja, kuten käyttöohjeita ja teknisiä asiakirjoja.

 

Lisää ResMedin innovatiivisia ratkaisuja

ResMedin uniapnea- ja hengityshoitomaskit varmistavat miellyttävän ja tehokkaan hoidon. Lue lisää kattavasta valikoimasta, johon kuuluu kokokasvomaskeja, nenämaskeja ja sierainmaskeja.

Lue lisää

ResMedin uniapnearatkaisut on suunniteltu antamaan tehokasta ja miellyttävää hoitoa. Tutustu PAP-laitteisiin, potilaan sitouttamistyökaluihin ja etäseurantaohjelmistoihin. Ne kaikki parantavat unenlaatua ja sujuvoittavat hoitoa.

Lue lisää

ResMedillä on kattava valikoima hengityshoitoratkaisuja, jotka tukevat potilaiden elämänlaatua. Tutustu hengityslaitteisiin, keuhkoahtaumataudin suurivirtauksiseen hoitoon ja AirView for Ventilation -etäseurantaohjelmistoon.

Lue lisää