AirSense 11 -laitteen tukivideot hoitohenkilökunnalle - ResMed Suomi

AirSense 11 -tukivideot hoitohenkilökunnalle

AirSense 11 -sarja tarjoaa tukityökaluja potilaiden ohjaamiseen ja ominaisuuksia, jotka auttavat sinua ymmärtämään, kuinka potilaiden hoitoa sujuu. AirSense 11 -laitteen ominaisuuksien ansiosta voit tunnistaa apua tarvitsevat potilaat ja kohdistaa huomiosi heihin.

Auta potilaitasi aloittamaan hoito onnistuneesti

AirSense 11 -laitteen käyttäjillä on käytettävissään henkilökohtainen avustaja, joka opastaa potilaita laitteen ja maskin käyttöönotossa ohjevideoiden avulla. Potilas voi kokeilla erilaisia hoitopainetasoja sekä tarkistaa maskin tiiviyden ja opetella parantamaan maskin istuvuutta hoitoon totutteluun tarkoitetulla Testikäyttö-toiminnolla. Lisää tukityökaluja löydät tukisivustoltamme.

Potilasvideot

Hyödyllisiä videoita, jotka voit jakaa potilaiden kanssa. Napsauta linkkiä ladataksesi tiedoston laitteellesi.

AirSense11 potilaan hoitokokemus -video

AirSense11 henkilökohtainen avustaja -video

Samankaltaisia tuotteita

Automaattisesti säätyvää hoitopainetta antavassa laitteessa on integroitu kostutin, langaton yhteys ja parannetut potilastuen ominaisuudet.

Lue lisää

Uusi ratkaisumme hyödyntää ja täydentää AirView’ta – ResMedin pilvipalvelupohjaista potilastietojen hallintaohjelmaa. Pysy ajan tasalla ja totea, miten AirView voisi auttaa sinua potilaidesi hallinnassa.

Lue lisää

Motivoiva unenseuranta ja valmennus, joka on suunniteltu parantamaan hoidon noudattamista.

Lue lisää

Viitteet:

Katso käyttöoppaasta tarvittavat tiedot varoituksista ja varotoimista, jotka on otettava huomioon ennen tuotteen käyttöä ja käytön aikana.