Uniapneakiskot | ResMed

Uniapneakiskot

Runsaan kliinisen tutkimuksen ansiosta uniapneakiskot on viime vuosikymmenen aikana havaittu tehokkaaksi tavaksi ehkäistä kuorsaamista. Uniapneakiskot ovat hyödyllinen vaihtoehto CPAP-hoidolle, kun potilaalla on lievä tai keskivaikea obstruktiivinen uniapnea (OSA).1,2,3

Narval CC

Kliinisesti todistettu1,2, innovatiivinen ja mittatilaustyönä tehty uniapneakisko obstruktiivisen uniapnean ja kuorsauksen hoitoon

narval-promo-component

Narval CC kliiniset tutkimukset

Käynnissä olevassa viisivuotisessa ResMed-kliinisessä tutkimuksessa 3-6 kuukauden tulokset osoittivat, että potilaat käyttivät Narvalia keskimäärin 6,7 tuntia per yö ja 6,7 yötä viikossa. Narval CC lopetti menestyksekkäästi kuorsauksen lähes 90%: lla potilaista, jotka käyttävät sitä.4

oral-appliance-snoring-osa-treatment-resmed

Lisää ResMedin innovatiivisia ratkaisuja

Kattavat diagnostiikkaratkaisumme antavat unilaboratorioille mahdollisuuden käyttää kotiunitutkimusta ja yhteensopivia ohjelmistoja tehokkaasti hallitsemaan diagnoosiprosessin kaikkia vaiheita.

Lue lisää

Laitteemme on suunniteltu hoitamaan unenaikaisia ja muita hengityshäiriöitä, ja ne tarjoavat ennennäkemättömän mukavuuden ja todistetun tehokkuuden.

Lue lisää

ResMedillä on jokaisesta maskityypistä laaja valikoima kevyitä ja miellyttäviä maskeja, joiden istuvuus ja tiiviys ovat erinomaisia.

Lue lisää

Viitteet:

    1. Practice Parameters for the Treatment of Snoring and Obstructive Sleep Apnoea with Oral Appliances: An Update for 2005, AASM report, Sleep 2006;29(2): 240-243, US Guidelines.
    2. Non-CPAP therapies in obstructive sleep apnoea, ERS task force. Eur Respir J. 2011 May;37(5):1000-28, Systematic Review. Recommendations (European).
    3. B. Fleury et al. OSAHS treatment with mandibular advancement oral appliance. Rev Mal Respir. 2010 Oct;27 Suppl 3:S146-56. Systematic Review. Recommendations (France).
  1. Vecchierini MF & al. A custom-made mandibular repositioning device for obstructive sleep apnoea-hypopnoea syndrome: the ORCADES study. Sleep Med. 2016 Mar;19:131-40. doi: 10.1016.