Miten CPAP-hoito on parantanut uniapneapotilaiden elämänlaatua? | ResMed

Miten CPAP-hoito on parantanut uniapneapotilaiden elämänlaatua?

Potilastarinat ovat aitoja ja dokumentoituja kertomuksia kyseisten henkilöiden vasteesta hoitoon. Tulokset voivat vaihdella, eivätkä kyseisten henkilöiden hoitovasteet takaa vastaavaa tai samankaltaista hoitokokemusta muilla henkilöillä. Lisätietoja saat hoitoalan ammattilaiselta.

CPAP-hoidon ansiosta voit unohtaa päiväunet.

Kun Brooke aloitti CPAP-hoidon, väsymys katosi eikä hän enää tarvinnut päivänokosia.

Miellyttävä hengittäminen CPAP-hoidon ylipaineen kanssa

CPAP-hoitoon tottuminen ei aina ole helppoa, mutta Matt antaa vinkkejä hoitoon sopeutumiseen.

Hoidon seuranta myAir-sovelluksella auttoi potilaita pysymään hoitoon sitoutuneena.

Jatka tarkastelua

Lue uusimmista hoitoratkaisuista ja katso, miten voit parantaa CPAP-hoitokokemustasi ja hyötyä mahdollisuuksista parantaa unenlaatuasi.

Jos olet saanut diagnoosin vasta hiljattain, sinulla voi olla kysyttävää tai huolenaiheita tai tarvitset neuvoja. Autamme sinua pääsemään onnistuneen ja miellyttävän CPAP-hoidon alkuun.

Katso

Voit seurata hoitosi edistymistä älylaitteellasi asentamalla siihen myAir-sovelluksen. Sovellusta voi käyttää ResMed Air10 -laitteiden kanssa.

Katso

Kun CPAP-maski on sinulle oikeanlainen, hoitokokemus on miellyttävämpi. Miten sitten osaat valita juuri sinulle sopivan maskin monista malleista ja kokovaihtoehdoista?

Katso

Lue käyttöohjeesta tärkeät varoituksiin ja varotoimiin liittyvät tiedot, jotka on otettava huomioon ennen tuotteen käyttöä ja käytön aikana.