Miten uniapneapotilaat ovat onnistuneet pysymään CPAP-hoitoon sitoutuneina? | ResMed

Miten uniapneapotilaat ovat onnistuneet pysymään CPAP-hoitoon sitoutuneina?

myAir-sovelluksen tiedot parantavat uniapneapotilaan luottamusta hoitoon

Roselle myAir-sovelluksella on suuri merkitys. Päivittäiset tiedot edeltävän yön unesta ja opastus helpottavat uniapnean hoitoa ja parantavat hänen luottamustaan hoitoa kohtaan.

Muita suosittuja tarinoita*

 

Nukutko paljon ja olet silti väsynyt?

Ennen diagnoosia Andy nukkui jatkuvasti, mutta oli silti väsynyt. Katso mitä hän kertoo CPAP-hoidosta ja myAir-seurannan vaivattomista ja kätevistä ominaisuuksista.

 

Energiaa päivään joka päivä

Paul oli aina väsynyt. Obstruktiivista ja sentraalista uniapneaa sairastavalla Paulilla on nykyisin energiaa nauttia elämästään ja ihmissuhteistaan.

CPAP-hoito parantaa uniapneapotilaiden päiväaikaista energiatasoa, elämänlaatua, ihmissuhteita ja tuo monia muita myönteisiä vaikutuksia.

Jatka tarkastelua

Lue uusimmista hoitoratkaisuista ja katso, miten voit parantaa CPAP-hoitokokemustasi ja hyötyä mahdollisuuksista parantaa unenlaatuasi.

Jos olet saanut diagnoosin vasta hiljattain, sinulla voi olla kysyttävää tai huolenaiheita tai tarvitset neuvoja. Autamme sinua pääsemään onnistuneen ja miellyttävän CPAP-hoidon alkuun.

Katso

Voit seurata hoitosi edistymistä älylaitteellasi asentamalla siihen myAir-sovelluksen. Sovellusta voi käyttää ResMed Air10 -laitteiden kanssa.

Katso

Kun CPAP-maski on sinulle oikeanlainen, hoitokokemus on miellyttävämpi. Miten sitten osaat valita juuri sinulle sopivan maskin monista malleista ja kokovaihtoehdoista?

Katso

*Potilastarinat ovat aitoja ja dokumentoituja kertomuksia kyseisten henkilöiden vasteesta hoitoon. Tulokset voivat vaihdella, eivätkä kyseisten henkilöiden hoitovasteet takaa vastaavaa tai samankaltaista hoitokokemusta muilla henkilöillä. Lisätietoja saat hoitoalan ammattilaiselta.