Uniapnean kanssa eläminen | ResMed

Uniapnean kanssa eläminen

Keskity siihen, miksi käytät hoitolaitetta. Miten se auttaa sinua elämään omanlaistasi elämää? Seuraavassa on neuvoja ja vinkkejä siihen, miten onnistut pysymään hoitoon sitoutuneena.

Hoitoon sitoutumista edistäviä neuvoja ja vinkkejä

Oppaassa kerrotaan, miten saat parhaan mahdollisen hyödyn CPAP-hoidostasi. Aiheita ovat hoidon miellyttävyys, laitteiston puhdistaminen ja ongelmien ratkaisu sekä potilaiden tarinat, ja keskeisessä roolissa ovat myönteiset CPAP-hoitotottumukset.

Tehoaako uniapneahoitoni? Onko minulla yhä hengityskatkoksia? Seuraa CPAP-hoitoasi. Saat henkilökohtaisia neuvoja, ja myAir-sovellus auttaa saamaan parhaan hyödyn hoidosta.

Jos olet lähdössä matkalle, lue CPAP-laitteen kanssa matkustamista koskevat vinkkimme. Niissä kerrotaan, miten matkustat turvallisesti CPAP-laitteen kanssa ja voit nauttia hyvästä unesta myös matkalla.

myAir kertoo sinulle tarvitsemasi tiedot

Roselle myAir-sovelluksella on suuri merkitys. Päivittäiset tiedot edeltävän yön unesta ja opastus helpottavat uniapnean hoitoa ja parantavat hänen luottamustaan hoitoa kohtaan.*

*Tämä potilastarina on aito ja dokumentoitu kertomus kyseisen henkilön vasteesta hoitoon. Tulokset voivat vaihdella, eikä kyseisen henkilön hoitovaste takaa vastaavaa tai samankaltaista hoitokokemusta muilla henkilöillä. Lisätietoja saat hoitoalan ammattilaiselta.