Lisävarusteet | ResMed

Maskitarvikkeet ja -varaosat

Jotta hoito tuntuisi mukavammalta ja yksilöllisemmältä, meillä on maskeihin useita lisävarusteita, kuten yksilöllisiä pääremmejä, sivupehmusteita ja nenäpehmikkeitä. Lisävarusteemme on suunniteltu auttamaan sinua elämään mahdollisimman terveenä ja mukavasti.

CPAP-maskin puhdistusliinat
CPAP-maskin puhdistusliinat ovat nopea, helppo ja kätevä tapa puhdistaa ResMedin CPAP-maski.

Näytä tukisivu

 

Gecko™-nenäpehmike
Gecko™-nenäpehmike on maskin epämukavuutta lieventävä lisävaruste.

Näytä tukisivu

 

Leukaremmi
ResMedin leukaremmi vähentää tai estää ilman karkaamista suun kautta CPAP- ja kaksoispainehoidon aikana nenämaskia käytettäessä.

Näytä tukisivu

 

CPAP Max -tyyny ja tyynyliina
Kasvon muotojen mukaan mukautuva CPAPmax-tyyny auttaa nukkumaan mukavammin CPAP-maskin kanssa.

Näytä tukisivu

 

Etkö löydä etsimääsi tuotetta?

Se on ehkä poistunut valikoimista. Lisätietoja saat Tukipalvelu-sivultamme, josta voit tutkia muita resursseja, kuten käyttöohjeita ja teknisiä asiakirjoja.

 

Tutustu maskityyppeihin

Jos pidät sieraintyynyjen virtaviivaisesta suunnittelusta, mutta haluat mieluummin hieman enemmän nenän päälle tulevan maskin, nenämaskit ovat suosittu vaihtoehto.

Lue lisää

Koe sierainmaskien avoimuus ja vapaus. Kevyt, huomaamaton ja suunniteltu pitämään näkökenttä vapaaana. Tämäntyyppiset uniapneamaskit istuvat tiiviisti ja mukavasti.

Lue lisää

Kokokasvomaskit peittävät enemmän kasvojasi ja sopivat ihmisille, jotka hengittävät enimmäkseen suun kautta. ResMedin minimaalisiksi muotoillut kokokasvomaskit on suunniteltu kevyiksi ja huomaamattomiksi.

Lue lisää