Astral™

Elämää ylläpitävät ventilaattorit

Astral on kannettava laite noninvasiiviseen tai invasiiviseen hoitoon ventilaatiohoidosta jonkin verran riippuvaisista täysin riippuvaisille yli 5 kilon painoisille potilaille*, jotka tarvitsevat akuuttia ja/tai pitkäkestoista hoitoa. Astralissa on monipuoliset toimintamuodot, letkustot ja maskit potilaiden erilaisten sairaustilojen hoitoon.

Virtaa päivittäisen elämän tarpeisiin

resmed-astral-mouthpiece-woman-patient-ventilation

Vain 3,2 kilon painoinen, pitkään kestävillä akuilla** ja kätevillä ominaisuuksilla varustettu Astral on suunniteltu päivittäisen elämän tarpeisiin. Kuljetuslaukku suojaa Astral-ventilaattoriasi liikkeellä ollessasi, ja siihen mahtuvat kaikki tärkeimmät lisävarusteet. Kevyen ja pienikokoisen SlimFit-kuljetuslaukun mukana tulee pussi virtalähdettä tai ulkoista akkua varten. Kosketusnäyttöä on helppo käyttää läpinäkyvän ikkunan ansiosta,

Turvalliseksi suunniteltu

resmed-life-support-ventilation-nurse-mask-mobile

Astralissa on kiinteitä ja säädettäviä hälytyksiä, kuten turvallisuutta lisäävä edistyksellinen hälytys letkuston irtoamisesta. Valinnainen etähälytys on yhdistetty sairaalan hälytysjärjestelmään tai muuhun etähälytysjärjestelmään. Aloitusnäytön selkeän painikkeen avulla on helppo aloittaa tai pysäyttää ventilaatio tai vaimentaa hälytys näyttöä koskettamalla. Hoitohenkilöstö näkee tärkeät hoitoasi koskevat tiedot helposti Astralin kookkaasta värinäytöstä.

Monipuolinen, helppokäyttöinen, elämään sopeutuva

resmed-astral-life-support-ventilation-patient-mouthpiece-mobile

Astralia voidaan käyttää ventilaatioon niin päivällä kuin yölläkin, ja se soveltuu sekä trakeostomiapotilaille että noninvasiiviseen käyttöön maskin tai suukappaleen kanssa. Letkustoa ei tarvitse vaihtaa, kun vaihdetaan maskista suukappaleeseen. Koska hengitystuen tarpeesi saattaa muuttua päivän aikana, Astral-ventilaattoriin voi tallentaa useita ohjelmia ja asetuksia. Sinulle sillä hetkellä sopivimman, valmiiksi asetetun ohjelman voi valita painiketta painamalla.

Kuinka voin ostaa

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi lisätietoja ResMed-tuotteiden hankkimisesta.

 

Viitteet:

* iVAPS-hoitomuoto soveltuu vähintään 30 kilon painoisille potilaille.

** Astral on liitettävissä yhteen tai kahteen akkuun, jotka antavat kumpikin virtaa 8 tunnin ajan.

Muistutus: Sisäistä akkua ei ole tarkoitettu ensisijaiseksi virtalähteeksi. Sitä tulee käyttää vain, kun muuta virtalähdettä ei ole saatavilla tai kun virtalähdettä vaihdetaan.