AirSense 10 Elite | ResMed

AirSense™ 10 Elite

CPAP machine

Edistyksellinen kiinteästi samaa painetta antava hoitolaite, jonka käyttö on intuitiivista ja helppoa. AirSense 10 Elite soveltuu useiden erityyppisten unenaikaisten hengityshäiriöiden hoitoon. Laitteessa on valmius langattomaan yhteyteen, joten voit saada etätukea hoitavasta yksiköstäsi.

  • airsense-10-elite-cpap-device-front-view-resmed
  • airsense-10-elite-cpap-device-left-view-resmed
  • AirSense 10
airsense-10-elite-cpap-device-front-view-resmed
airsense-10-elite-cpap-device-front-view-resmed
airsense-10-elite-cpap-device-left-view-resmed
AirSense 10

Älykäs tunnistustoiminto

airsense-10-elite-cpap-machine-for-osa-patients-resmed-mobile

AutoRamp™, jossa on nukahtamistunnistus, käynnistyy antamaan alempaa painetta1, joka tuntuu miellyttävämmältä2,3. Kun olet nukahtanut, se nostaa paineen vaiheittain lääkärin määräämälle tasolle.

Laitteessa on valoisuuden tunnistava anturi

airsense-10-elite-cpap-machine-osa-therapy-resmed-mobile

Näytön valaistus säätyy huoneen valaistuksen kirkkauden mukaan. Jos sinun täytyy nousta ylös yöllä, näytön taustavalo ei häiritse vieressä nukkujaa. Taustavalo myös sammuu automaattisesti, joten voit käydä suoraan takaisin makuulle.

Muut ominaisuudet

  • Laitteessa on valmius langattomaan yhteyteen ja hoitava yksikkösi voi halutessaan liittää laitteesi ResMedin uuteen turvalliseen, pilvipalvelupohjaiseen AirView™-järjestelmään. Hoitava yksikkösi voi silloin tarkastella saumattomasti ja turvallisesti hoitotietojasi, säätää laiteasetuksiasi, tarkistaa, että laitteesi toimii kunnolla ja ratkaista mahdolliset ongelmat, jotta voidaan varmistaa, että saat oikean hoidon nopeasti.
  • Easy-Breathe™-moottorin käyntiääni on erittäin hiljainen4, jolloin sinä ja vieressäsi nukkuva voitte nukkua rauhallisemmin.
  • Selkeästä ja intuitiivisesta käyttöliittymästä saat hoitoasi koskevaa palautetta joka aamu, ja voit muuttaa helposti hoidon miellyttävyyteen vaikuttavia asetuksia.
  • SmartStart™-toiminto käynnistää hoidon heti, kun hengität maskiin. Kun otat maskin pois, laite sammuu automaattisesti muutaman sekunnin kuluttua.
  • Kullakin hetkellä oikeanlainen kostutus koko yön valinnaisena saatavalla integroitavalla HumidAir™ -kostuttimella, jossa hyödynnetään edistyksellistä HumidAir-teknologiaa.

Seuraa uniapneahoitoasi myAirilla

CPAP-potilas-käyttää-resmedin-myair-sovelluksen-henkilökohtaista-avustajaa

myAir auttaa sinua saamaan mahdollisimman suuren hyödyn uniapneahoidosta joka yö. MyAir on saatavana AirSense 10- ja AirCurve 10 -laitteiden käyttäjille. *

> Rekisteröidy myAiriin

Miten voin tilata

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme tai paikalliseen edustajaasi saadaksesi lisätietoja ResMed-tuotteiden hankkimisesta.

 

Liittyvät tuotteet

Näillä laitteilla pääset aloittamaan hoidon heti ja PAP-hoidon noudattaminen on helppoa

Lue lisää

Vain 300 g painava ja 14 cm:n pituinen AirMini tarjoaa saman hoitokokemuksen, jota olet tottunut odottamaan ResMediltä – kompaktissa ja erilaisiin elämäntyyleihin sopivassa muodossa.

Lue lisää

Motivoiva sovellus, josta näkee helposti unitiedot. Sovelluksessa on myös opetusvideoita, kannustusviestejä ja paljon muuta.

Lue lisää

Viitteet:

*Sisäänrakennetun langattoman yhteyden avulla