AirSense 10 AutoSet

APAP-laite

Automaattisesti säätyvää hoitopainetta antava hoitolaite, jonka käyttö on intuitiivista ja helppoa. AirSense 10 AutoSet -laitteen edistykselliset ominaisuudet takaavat miellyttävän ja tehokkaan unihäiriöiden hoidon. Laite on liitettävissä turvalliseen5 etäseurantajärjestelmään, jolloin saat tukea hoitavasta yksiköstäsi.

Tehokkaampaa hoitoa

Sisäänrakennetun langattoman yhteyden ansiosta laite on yhteydessä hoitavan yksikön käyttämään AirView-etäseurantaohjelmaan. Näin hoitava yksikkösi voi tarkistaa saumattomasti ja turvallisesti hoitotiedot, säätää laitteen asetuksia, tarkistaa, että laite toimii oikein, ja selvittää ongelmat varmistaakseen, että saat oikean hoidon viipymättä.

Älykäs tunnistustoiminto

AutoRamp™, jossa on nukahtamistunnistus, käynnistyy antamaan alempaa painetta1, joka tuntuu miellyttävämmältä2,3. Kun olet nukahtanut, se nostaa paineen vaiheittain lääkärin määräämälle tasolle.

Muut ominaisuudet

  • Laitteen käyttöympäristön valoisuuden tunnistava anturi säätää näytön kirkkauden huoneen valoisuuden mukaan. Jos sinun täytyy nousta ylös yöllä, näytön taustavalo ei häiritse vieressä nukkujaa.
  • Selkeästä ja intuitiivisesta käyttöliittymästä saat hoitoasi koskevaa palautetta joka aamu, ja voit muuttaa helposti hoidon miellyttävyyteen vaikuttavia asetuksia.
  • Easy-Breathe™-moottorin käyntiääni on erittäin hiljainen4, jolloin sinä ja vieressäsi nukkuva voitte nukkua rauhallisemmin.
  • SmartStart™-toiminto käynnistää hoidon heti, kun hengität maskiin.
  • Kullakin hetkellä oikeanlainen kostutus koko yön valinnaisena saatavalla integroitavalla HumidAir™ -kostuttimella, jossa hyödynnetään edistyksellistä HumidAir-teknologiaa.

Seuraa uniapneahoitoasi myAirilla

myAir auttaa sinua saamaan mahdollisimman suuren hyödyn uniapneahoidosta joka yö. MyAir on saatavana AirSense 10- ja AirCurve 10 -laitteiden käyttäjille. *

> Rekisteröidy myAiriin

Viitteet:

*AirView sijaitsee IDS:n palvelimella. IDS on kolmannen osapuolen yritys, jolla on ranskalainen ASIP Santé valtuutus lääketieteellisten tietojen säilyttämiseen, joka varmistaa korkean turvallisuuden.