AirCurve 10 VAuto - ResMed Suomi

AirCurve™ 10 VAuto

Automaattisesti säätyvä kaksoispainelaite

Automaattisesti säätyvää hoitopainetta antava kaksoispainelaite antaa tehokasta ja miellyttävää hoitoa suuremmasta painetuesta hyötyville potilaille1. AirCurve 10 VAuto -laitteen älykkäät algoritmit jäljittelevät normaalin hengityksen aallonmuotoa ja antavat miellyttävää unenaikaista hoitoa1.

  • aircurve-10-vauto-bilevel-device-front-view-resmed
  • aircurve-10-vauto-bilevel-device-left-view-resmed
  • aircurve-10-vauto-bilevel-device-right-view-resmed
aircurve-10-vauto-bilevel-device-front-view-resmed
aircurve-10-vauto-bilevel-device-front-view-resmed
aircurve-10-vauto-bilevel-device-left-view-resmed
aircurve-10-vauto-bilevel-device-right-view-resmed

Easy-Breathe-teknologia

aircurve-10-vauto-bilevel-machineeasy-breathe-resmed-mobile

Easy-Breathe-paineen aallonmuoto jäljittelee normaalin hengityksen aallonmuotoa ja toistaa sitä, jotta hengittäminen olisi miellyttävää.

Climate Control

Uudella, lisävarusteena hankittavalla integroitavalla HumidAirTM-kostuttimella voit nauttia kostutuksen tarjoamista hyödyistä yhtä yhtenäistä laitteistoa käyttäen. Ja kun laitteen kanssa käytetään lämmittävää ClimateLineAir™-hengitysletkua, laite on suunniteltu antamaan automaattisesti lämpötilaltaan ja kosteudeltaan parasta mahdollista hengitysilmaa, jotta hoito olisi mahdollisimman miellyttävää.

Muut ominaisuudet

  • Jatkuvan ilmavuotojen hallinnan ansiosta laite pystyy antamaan luotettavasti hoitopainetta pitäen yllä potilaan ja laitteen välistä synkronointia.
  • Sopii käytettäväksi, kun lisähappea annostellaan enintään virtauksella 15 litraa/min S- ja CPAP-hoitomuotoja käyttäen ja 4 litraa/min VAuto-hoitomuotoa käyttäen.
  • Laitteessa oleva valaistuksen tunnistava anturi säätää näytön kirkkauden huoneen valoisuuden mukaan. Jos sinun täytyy nousta ylös yöllä, näytön taustavalo ei häiritse vieressä nukkujaa. Taustavalo myös sammuu automaattisesti, joten voit käydä suoraan takaisin makuulle.

Seuraa uniapneahoitoasi myAirilla

CPAP-potilas-käyttää-resmedin-myair-sovelluksen-henkilökohtaista-avustajaa

myAir auttaa sinua saamaan mahdollisimman suuren hyödyn uniapneahoidosta joka yö. MyAir on saatavana AirSense 10- ja AirCurve 10 -laitteiden käyttäjille. *

> Rekisteröidy myAiriin

Liittyvät tuotteet

Motivoiva sovellus, josta näkee helposti unitiedot. Sovelluksessa on myös opetusvideoita, kannustusviestejä ja paljon muuta.

Lue lisää

Vain 300 g painava ja 14 cm:n pituinen AirMini tarjoaa saman hoitokokemuksen, jota olet tottunut odottamaan ResMediltä – kompaktissa ja erilaisiin elämäntyyleihin sopivassa muodossa.

Lue lisää

Selaa CPAP- ja hengityshoitolaitteiden lisävarustevalikoimaa. Lisävarusteilla varmistat laitteen tehokkaan toiminnan.

Lue lisää

Viitteet:

1. AirCurve 10 VAuto/S -käyttöohje, ResMed Ltd 2014. ID A3353721. Käyttöpainealue: 2–25 cmH2O (2–25 hPa).