AirCurve™ 10 CS PaceWave

Adaptiivinen servoventilaattori

AirCurve 10 CS PaceWave antaa miellyttävää, turvallista ja vakauttavaa yksilöllistä ASV*-hoitoa potilaille, joilla esiintyy sentraalista uniapneaa, johon liittyy tai ei liity obstruktiivista uniapneaa.

ASVAuto-toimintamuoto

ASVAuto-toimintamuoto mukautuu hengitystarpeen ja ylempien hengitysteiden stabiilisuuden mukaan jokaisen hengenvedon pohjalta. Se vakauttaa hengityksen nopeasti hoitamalla hengityshäiriöitä automaattisesti säätyvällä painetuella ja ylempien hengitysteiden tukkeutumista automaattisesti säätyvällä uloshengityksen aikaisella positiivisella hengitystiepaineella (EPAP).

airCurve-10-CS-paceWave-ASV-mode-resmed

ASV-toimintamuoto

Pacewave ASV -toimintamuotoa käyttäen lääkäri voi säätää EPAP-paineen manuaalisesti asettaakseen optimaalisen kiinteän EPAP-paineen, jotta hengitystiet pysyvät avoimina

Muut ominaisuudet

  • Easy-breathe-paineen aallonmuoto jäljittelee normaalin hengityksen aallonmuotoa ja toistaa sitä, jotta hengittäminen olisi miellyttävää.
  • Jatkuvan ilmavuotojen hallinnan ansiosta laite pystyy antamaan luotettavasti hoitopainetta pitäen yllä potilaan ja laitteen välistä synkronointia.
  • Climate Control koostuu valinnaisesta HumidAir™-kostuttimesta ja valinnaisesta lämmitettävästä ClimateLineAir™-hengitysletkusta ja se on suunniteltu antamaan lämpötilaltaan ja kosteudeltaan samana pysyvää miellyttävää hengitysilmaa.

Seuraa uniapneahoitoasi myAirilla

myAir auttaa sinua saamaan mahdollisimman suuren hyödyn uniapneahoidosta joka yö. MyAir on saatavana AirSense 10- ja AirCurve 10 -laitteiden käyttäjille. *

> Rekisteröidy myAiriin

Viitteet:

* ASV-hoito on vasta-aiheinen potilailla, joilla on krooninen oireinen sydämen vajaatoiminta (NYHA 2–4) sekä alentunut vasemman kammion ejektiofraktio (LVEF ≤ 45 %) ja kohtalainen tai vaikea sentraalinen uniapnea.

** With built-in wireless connectivity.