Lisävarusteet uniapnean ja hengityssairauksien hoitoon tarkoitettuihin laitteisiin

ResMedillä on suuri valikoima varaosia ja lisävarusteita, kuten kostuttimia, ilmaletkuja, matkatuotteita, SD-kortteja ja virtalähteitä, joiden avulla saat parhaan hyödyn hoidostasi.

Letkut

Ilmaletku on maskia ja laitetta yhdistävä linkki. Ilmaletkujemme
lisävarusteisiin kuuluu lämmittäviä letkuja, jotka on suunniteltu vähentämään kondensoitumista, sekä kevyitä ja taipuisia letkuja kevytunisia varten, jotta voit hienosäätää hoitosi miellyttäväksi.

Virransyöttö

Lisävarusteemme on suunniteltu antamaan sinulle vapautta, joustavuutta ja mielenrauhaa. Meillä on toimiva virransyöttövaihtoehto sinulle, kun haluat matkustaa mahdollisimman kevyesti tai käyttää laitetta akulla, tai tarvitset varavirtalähteen.

Air11 65W virtalähde

Air11-hoitolaitteiden liittämiseen verkkovirtaan

Katso tekniset asiakirjat ➜

Air11 DC/DC -konvertteri

Air11-hoitolaitteiden käyttöön 12 V:n tai 24 V:n tasavirtalähteellä

Katso tekniset asiakirjat ➜

Kotihoitotelineet

ResMedin käytännöllisissä kotihoitotelineissä on useita hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten lukittavat pyörät ja säilytyskorit Ne ovat hyvä ratkaisu ventilaattorin siirtämiseen helposti, sujuvasti ja tehokkaasti niin hoitolaitoksessa kuin kotona.

Suodattimet

ResMedin ilmansuodattimet ehkäisevät pienhiukkasten pääsyn laitteeseen.

Kuinka voin ostaa

Ota yhteys asiakaspalveluumme, kun haluat lisätietoja ResMed-tuotteiden tilaamisesta.

Etkö löydä etsimääsi tuotetta?

Se on ehkä poistunut valikoimista. Lisätietoja saat Tukipalvelu-sivultamme, josta voit tutkia muita resursseja, kuten käyttöohjeita ja teknisiä asiakirjoja.

 

Tutustu muihin tuotteisiin

Unenaikaiseen hoitoon tarkoitetut uniapnealaitteemme antavat miellyttävää hoitoa unenaikaisia hengityshäiriöitä sairastaville potilaille.

Katso

Monipuoliset ventilaatiolaitteemme tarjoavat tehokasta hoitoa monenlaisiin hengityselinsairauksiin. Ne soveltuvat mekaaniseen ventilaatioon niin kotikäytössä, sairaalassa kuin matkallakin.

Katso

ResMedin omahoitosovellusten intuitiivisista käyttöliittymistä ja selkeistä raporteista saat nopeasti yleiskuvan hoidostasi. Voit seurata hoitoasi ennakoivasti ja jakaa tiedot hoitavan yksikön kanssa.

Katso

Lue käyttöohjeesta tärkeät varoituksiin ja varotoimiin liittyvät tiedot, jotka on otettava huomioon ennen tuotteen käyttöä ja käytön aikana.

Huomaathan, että joitakin lisävarusteita ei ole saatavana kaikissa maissa.

Viite:

*Ei yhteensopiva Air11-laitteiden kanssa. Tarkista laitteiden yhteensopivuus teknisten asiakirjojen sivulla olevasta yhteensopivuustaulukosta.

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]