myAir™

Motivoiva unitietojen seuranta ja valmennus, jotka on suunniteltu parantamaan hoitoasi

Saat havainnolliset tiedot edellisen yön hoidosta ja unesta sekä rohkaisevia ja opastavia viestejä helppokäyttöisestä myAir-ohjelmasta. Sovellus auttaa sinua pysymään CPAP-hoitoon sitoutuneena ja saamaan mahdollisimman suuren hyödyn uniapnean hoidosta.

Oikeita ihmisiä, oikeita myAir-kokemuksia

Millaista on oikeasti käyttää myAiria ? Katso nämä videot saadaksesi selville, kuinka Rose, Andy ja Anthony huomasivat, että heillä oli uniapnea – ja miksi he rakastavat käyttää myAiriä CPAP-unihoidon seurantaan.

 

OSA-potilaan osallistaminen - tutkimus siitä, miten ResMed myAir -käyttäjät käyttävät hoitoa paremmin

Uusi eurooppalainen tutkimus paljastaa, että uniapneaa sairastavat potilaat, jotka käyttävät myAiria, käyttävät uniapnealaitetta huomattavasti enemmän päivittäin, kuin muut potilaat: myAiria käyttävät potilaat käyttävät laitettaan keskimäärin 46 minuuttia enemmän per yö verrattuna muihin potilaisiin.1

 

Hoitotiedot yhdellä silmäyksellä

https://f1.media.brightcove.com/4/2750693505001/2750693505001_5807454369001_5807448488001.mp4?pubId=2750693505001&videoId=5807448488001

Sivuston hoitonäytön myAir-pisteet kertovat, miten olet nukkunut edellisen yön. Voit tarkastella erikseen kutakin pisteiden neljästä osatekijästä ja seurata hoidon edistymistä kaavioista, joista näet tilanteen kahden edeltävän viikon ajalta.

Opastus ja vahvistaminen

myAir on tukenasi matkalla kohti terveellisempää ja onnellisempaa elämää. Sähköposti- tai tekstiviestinä lähetettävät yksilölliset opastus- ja rohkaisuviestit auttavat sinua saamaan mahdollisimman suuren hyödyn unihäiriöiden hoidosta.

  • Saat yksilöllistä opastusta ja vinkkejä siitä, miten voit tehdä hoidosta entistä miellyttävämpää.
  • Saat onnitteluviestejä, kun saavutat tietyt hoidon tavoitteet.
  • Rohkaisevat viestit motivoivat sinut jatkamaan hoitoa.

Opastustyökalut

myAir-unikirjasto sisältää valikoidun kokoelman ohjeita, videoita ja muuta materiaalia uniapneahoidon tueksi. Se sisältää myös uniapnean hoidossa käytettävän laitteen malliin ja maskityyppiin perustuvia tietoja.

Ensimmäinen askel on aina otettava