myAir™

Motivoiva unitietojen seuranta ja valmennus, jotka on suunniteltu parantamaan hoitoasi

Saat havainnolliset tiedot edellisen yön hoidosta ja unesta sekä rohkaisevia ja opastavia viestejä helppokäyttöisestä myAir-ohjelmasta. Sovellus auttaa sinua pysymään CPAP-hoitoon sitoutuneena ja saamaan mahdollisimman suuren hyödyn uniapnean hoidosta.

Oikeita ihmisiä, oikeita myAir-kokemuksia

Millaista on oikeasti käyttää myAiria ? Katso nämä videot saadaksesi selville, kuinka Rose, Andy ja Anthony huomasivat, että heillä oli uniapnea – ja miksi he rakastavat käyttää myAiriä CPAP-unihoidon seurantaan.

 

OSA-potilaan osallistaminen - tutkimus siitä, miten ResMed myAir -käyttäjät käyttävät hoitoa paremmin

Uusi eurooppalainen tutkimus paljastaa, että uniapneaa sairastavat potilaat, jotka käyttävät myAiria, käyttävät uniapnealaitetta huomattavasti enemmän päivittäin, kuin muut potilaat: myAiria käyttävät potilaat käyttävät laitettaan keskimäärin 46 minuuttia enemmän per yö verrattuna muihin potilaisiin.1

 

Hoitotiedot yhdellä silmäyksellä

Sivuston hoitonäytön myAir-pisteet kertovat, miten olet nukkunut edellisen yön. Voit tarkastella erikseen kutakin pisteiden neljästä osatekijästä ja seurata hoidon edistymistä kaavioista, joista näet tilanteen kahden edeltävän viikon ajalta.

myAir-uniapneasovellus

Opastus ja vahvistaminen

myAir on tukenasi matkalla kohti terveellisempää ja onnellisempaa elämää. Sähköposti- tai tekstiviestinä lähetettävät yksilölliset opastus- ja rohkaisuviestit auttavat sinua saamaan mahdollisimman suuren hyödyn unihäiriöiden hoidosta.

  • Saat yksilöllistä opastusta ja vinkkejä siitä, miten voit tehdä hoidosta entistä miellyttävämpää.
  • Saat onnitteluviestejä, kun saavutat tietyt hoidon tavoitteet.
  • Rohkaisevat viestit motivoivat sinut jatkamaan hoitoa.

Opastustyökalut

myAir-unikirjasto sisältää valikoidun kokoelman ohjeita, videoita ja muuta materiaalia uniapneahoidon tueksi. Se sisältää myös uniapnean hoidossa käytettävän laitteen malliin ja maskityyppiin perustuvia tietoja.

Ensimmäinen askel on aina otettava